- 24 Mart 2012
- 247
- 190
-
- Konu Sahibi Pelin anne
Canım doktor bana adet başlangıcından 14gün say dedi ve 14. Günle 17.gün arası yumurtlama tarihlerin dedi. Genelde bu şekildeymiş haberin olsun. İnşallah canım Allah aratmasın kimseye. En kısa zamanda hamile kalırız inşallah
meraba kızlar ,, anne olmk istyrm,başlık çok güzlrabbim bütün isteynlere hayrlı ve sağlıklı evlat versin,, adetim 7.günü bugn, bu ay sonu güzl haberler almk nasip olur inşlh, birz zor gibi ama RABBİM ol desin,, yeter,,
birbirmize dua edelm,,
Âmin canım Allah en kısa zamanda bizlere ve isteyen herkese nasip etsin :)meraba kızlar ,, anne olmk istyrm,başlık çok güzlrabbim bütün isteynlere hayrlı ve sağlıklı evlat versin,, adetim 7.günü bugn, bu ay sonu güzl haberler almk nasip olur inşlh, birz zor gibi ama RABBİM ol desin,, yeter,,
birbirmize dua edelm,,
Aynen canım hayırlısı Allahtan. Nasıl gidiyor inşallah boş geçirmemişsindir yinede o günleri :) ben adet tarihimi bekliyorum 7 gün kaldı. Mayıs ayını çok severim 13 Mayıs da doğum günüm inşallah bu ay uğurlu gelir hepimizeEvet canim burdaki tablodada o sekilde cikiyor 1-2-3 mayis arasinda yüksek ihtimal gozukuyor. Ama esimin calisma saatleri biraz yogun adama baski yapmak istemiyorum oluruna biraktim bu ay :)) hayirlisi artik canim ya rabbim verecek oldumu 1 kereden bile olur. Hayirli bi evlat sahibi olalim diye dua ediyorum artik.
Aynen canım hayırlısı Allahtan. Nasıl gidiyor inşallah boş geçirmemişsindir yinede o günleri :) ben adet tarihimi bekliyorum 7 gün kaldı. Mayıs ayını çok severim 13 Mayıs da doğum günüm inşallah bu ay uğurlu gelir hepimize
Amin canim aynen hakkimizda hayirlisi benimde bat 15 i idi ama ben hsonunuda geciricem oyle test yapicam yoksa tek cizgiyi gorunce daha cok uzuluyorum. Gecen ay olmadi ins bu ay bebislerimiz bizlerledir.P Pelin anne doğum günün kutlu olsun
bende hamilelik bekleyenlerdenim 11 aylık evliyim
1 hamilelik yasadım kürtajla sonuclandı marttan beri hamile kalmayı bekliyorum
4 gün kaldı adete
hakkımızda hayırlısı
Allah isteyen herkese kısa zamanda yaşatsın inşallah
Inşallah canm benimde bat 2 gün var ama olmucak gibi hissediyorum bu ay adet olucam sanki insallah sizler güzel haberler verirsinizAmin canim aynen hakkimizda hayirlisi benimde bat 15 i idi ama ben hsonunuda geciricem oyle test yapicam yoksa tek cizgiyi gorunce daha cok uzuluyorum. Gecen ay olmadi ins bu ay bebislerimiz bizlerledir.
Kızlar sizde durum ne bilmiyorum ama ben 1 ay ara vermiştim bu at tekrar başladık bakalım 10 Haziran sat henüz olmadım batım buaralar olması gerekiyor 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrım var ama olmuyorum olan Boşa giden pedlere oluyor
Mrb kızlar benim hayaller suya düştü bu ay yinedün adet oldum zamanı varmış demekki daha . biraz canm sıkıldı ama yapacak birşey yok tabi
Takipteyim güzel haberlerini alırım inşallah
Merhaba canim kendini usutmus olabilirsin belki yani gazdan dolayi buruntu kasilma olabilr. Gecen ay benimde belimle karin ve alt karin bolgem agridan cildirtti ve tahmin ettigim gibi usuttugumden adetimde cok agrili oldu. Ama senin ondan degilde dollenmeden olsun agrilarin insMerhaba kızlar sormak istediğim bisey var. Adetime 9-10 gun kaldı bu sabah alt karın bölgemde bi Ağrı kasılmalar oldu 2-3 dkka kadar yataktan kalkamadim.Adetime daha cok varken olabilir mi boyle bisey ???
Merhaba canim kendini usutmus olabilirsin belki yani gazdan dolayi buruntu kasilma olabilr. Gecen ay benimde belimle karin ve alt karin bolgem agridan cildirtti ve tahmin ettigim gibi usuttugumden adetimde cok agrili oldu. Ama senin ondan degilde dollenmeden olsun agrilarin ins
Hayırlısı canım ben adet oldum bugün yine hüsraaaanHosgeldin canim iyisindir umarım, biz ara vermedik ama duzenli iliskiyi yakalayamiyoruz yahele ramazanda daha zor oluyor senin yaptigin gibi bu ay inzivaya cekildik gibi oldu. Hayirlisi bakakim bayramdan gelince sogan kurunu cok duydum etrafimdan onu deneyecegim belki vesilesi olur
Âmin canım inşallah en kısa zamanda burdan hepimiz güzel haberler veririz birbirimizeMrb kızlar benim hayaller suya düştü bu ay yinedün adet oldum zamanı varmış demekki daha . biraz canm sıkıldı ama yapacak birşey yok tabi
Takipteyim güzel haberlerini alırım inşallah
Canım olabiliyor ben bu ay adetimin başlamasına 1 hafta kala sancı ve kramplar çektim. Ama inşallah seninki hamileliktendir.Merhaba kızlar sormak istediğim bisey var. Adetime 9-10 gun kaldı bu sabah alt karın bölgemde bi Ağrı kasılmalar oldu 2-3 dkka kadar yataktan kalkamadim.Adetime daha cok varken olabilir mi boyle bisey ???
Hayırlısı canım ben adet oldum bugün yine hüsraaaanama umudumuzu kaybetmek yok devam canım SOĞAN kürü ne işe yarıyor iltihaba iyi geldiğini duymuştum sadece.
Iltihap kist v.s iyi geliyormus, kizlar foruma yazmis bunu yaparak hamile kalan da var belki vesile olur canim ya. Olmasada icim temizlenir
Âmin canım inşallah en kısa zamanda burdan hepimiz güzel haberler veririz birbirimize
Canım olabiliyor ben bu ay adetimin başlamasına 1 hafta kala sancı ve kramplar çektim. Ama inşallah seninki hamileliktendir.