Bende anne olmak istiyorummm

Canım doktor bana adet başlangıcından 14gün say dedi ve 14. Günle 17.gün arası yumurtlama tarihlerin dedi. Genelde bu şekildeymiş haberin olsun. İnşallah canım Allah aratmasın kimseye. En kısa zamanda hamile kalırız inşallah :anneadayı:

Evet canim burdaki tablodada o sekilde cikiyor 1-2-3 mayis arasinda yüksek ihtimal gozukuyor. Ama esimin calisma saatleri biraz yogun adama baski yapmak istemiyorum oluruna biraktim bu ay :)) hayirlisi artik canim ya rabbim verecek oldumu 1 kereden bile olur. Hayirli bi evlat sahibi olalim diye dua ediyorum artik.

meraba kızlar ,, anne olmk istyrm,başlık çok güzl :KK52: rabbim bütün isteynlere hayrlı ve sağlıklı evlat versin,, adetim 7.günü bugn, bu ay sonu güzl haberler almk nasip olur inşlh, birz zor gibi ama RABBİM ol desin,, yeter,,
birbirmize dua edelm,, Hoppa

Merhaba canim aminnn insallah hayirlisi hakkimizda, isteyen herkese nassip etsin bu duyguyu:KK25:

meraba kızlar ,, anne olmk istyrm,başlık çok güzl :KK52: rabbim bütün isteynlere hayrlı ve sağlıklı evlat versin,, adetim 7.günü bugn, bu ay sonu güzl haberler almk nasip olur inşlh, birz zor gibi ama RABBİM ol desin,, yeter,,
birbirmize dua edelm,, Hoppa
Âmin canım Allah en kısa zamanda bizlere ve isteyen herkese nasip etsin :)

:KK19:
Evet canim burdaki tablodada o sekilde cikiyor 1-2-3 mayis arasinda yüksek ihtimal gozukuyor. Ama esimin calisma saatleri biraz yogun adama baski yapmak istemiyorum oluruna biraktim bu ay :)) hayirlisi artik canim ya rabbim verecek oldumu 1 kereden bile olur. Hayirli bi evlat sahibi olalim diye dua ediyorum artik.
Aynen canım hayırlısı Allahtan. Nasıl gidiyor inşallah boş geçirmemişsindir yinede o günleri :) ben adet tarihimi bekliyorum 7 gün kaldı. Mayıs ayını çok severim 13 Mayıs da doğum günüm inşallah bu ay uğurlu gelir hepimize :KK16:

:KK19:
Aynen canım hayırlısı Allahtan. Nasıl gidiyor inşallah boş geçirmemişsindir yinede o günleri :) ben adet tarihimi bekliyorum 7 gün kaldı. Mayıs ayını çok severim 13 Mayıs da doğum günüm inşallah bu ay uğurlu gelir hepimize :KK16:

Ayy hic sorma canim ne macera herhalde benim programli yapmamam lazim bunu anladım oluruna birakcam artik. O hafta sonu yatili misafirlerimiz geldi sehir disindan bisey de diyemiyosun derdini anlatmak icin:KK61:1inde yapmistikta sukurde ordan ya tutarsa iste:)) 3u gecesi misafirler gidince oldu ama 4une kaydigi icin ben pek umitli degilim. Benimde esimin dogum gunu 28inde keske mutlu bir haber verebilsem, normalde bat a 3-4 gunum kaldi ama icimde adet olucam gibi bir his var gecen ay hissettiklerimi hic hissetmedim demekki burdan yorumlari okuyunca psikolojikmis ins dedigin gibi olur canim da mayis ugurlu gelir bizlere

P Pelin anne doğum günün kutlu olsun:KK75:

bende hamilelik bekleyenlerdenim 11 aylık evliyim
1 hamilelik yasadım kürtajla sonuclandı marttan beri hamile kalmayı bekliyorum
4 gün kaldı adete :KK17:
hakkımızda hayırlısı Hoppa
Allah isteyen herkese kısa zamanda yaşatsın inşallah

P Pelin anne doğum günün kutlu olsun:KK75:

bende hamilelik bekleyenlerdenim 11 aylık evliyim
1 hamilelik yasadım kürtajla sonuclandı marttan beri hamile kalmayı bekliyorum
4 gün kaldı adete :KK17:
hakkımızda hayırlısı Hoppa
Allah isteyen herkese kısa zamanda yaşatsın inşallah
Amin canim aynen hakkimizda hayirlisi benimde bat 15 i idi ama ben hsonunuda geciricem oyle test yapicam yoksa tek cizgiyi gorunce daha cok uzuluyorum. Gecen ay olmadi ins bu ay bebislerimiz bizlerledir.

Amin canim aynen hakkimizda hayirlisi benimde bat 15 i idi ama ben hsonunuda geciricem oyle test yapicam yoksa tek cizgiyi gorunce daha cok uzuluyorum. Gecen ay olmadi ins bu ay bebislerimiz bizlerledir.
Inşallah canm benimde bat 2 gün var ama olmucak gibi hissediyorum bu ay adet olucam sanki insallah sizler güzel haberler verirsiniz

Evet teste gerek kalmadan kirmizilar bu ayda göründü:KK43: hayirlisi artik calismalara tam gaz devam umudumuz hazirana kaldi artik:KK66: ins sizler hamis kalmissinizdir kizlar

Kızlar sizde durum ne bilmiyorum ama ben 1 ay ara vermiştim bu at tekrar başladık bakalım 10 Haziran sat henüz olmadım batım buaralar olması gerekiyor 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrım var ama olmuyorum olan Boşa giden pedlere oluyor:KK45:

Kızlar sizde durum ne bilmiyorum ama ben 1 ay ara vermiştim bu at tekrar başladık bakalım 10 Haziran sat henüz olmadım batım buaralar olması gerekiyor 2 gündür adet olacakmışım gibi ağrım var ama olmuyorum olan Boşa giden pedlere oluyor:KK45:

Hosgeldin canim iyisindir umarım, biz ara vermedik ama duzenli iliskiyi yakalayamiyoruz ya:KK43: hele ramazanda daha zor oluyor senin yaptigin gibi bu ay inzivaya cekildik gibi oldu. Hayirlisi bakakim bayramdan gelince sogan kurunu cok duydum etrafimdan onu deneyecegim belki vesilesi olur:KK66:

Mrb kızlar benim hayaller suya düştü bu ay yine :KK43: dün adet oldum zamanı varmış demekki daha . biraz canm sıkıldı ama yapacak birşey yok tabi :KK43:
Takipteyim güzel haberlerini alırım inşallah :emir_bebek::KK19:

Mrb kızlar benim hayaller suya düştü bu ay yine :KK43: dün adet oldum zamanı varmış demekki daha . biraz canm sıkıldı ama yapacak birşey yok tabi :KK43:

Hayırlısı olsun canim ya bende pek umitli degilim bu aydan. Bat 19 temmuz ama ramazandan dolayi duzenli iliski olmuyor. Adam eve geliyor yorgun ben isten geliyorum yorgun sahuru hazirlamak bile gozumde buyuyor:KK66: Hayirlisi kizlar artik nasibimizde varsa o duygulari yasamak vakti zamani gelince Rabbim taddirir insallah bizlerede:KK54:

Merhaba kızlar sormak istediğim bisey var. Adetime 9-10 gun kaldı bu sabah alt karın bölgemde bi Ağrı kasılmalar oldu 2-3 dkka kadar yataktan kalkamadim.Adetime daha cok varken olabilir mi boyle bisey ???

Merhaba kızlar sormak istediğim bisey var. Adetime 9-10 gun kaldı bu sabah alt karın bölgemde bi Ağrı kasılmalar oldu 2-3 dkka kadar yataktan kalkamadim.Adetime daha cok varken olabilir mi boyle bisey ???
Merhaba canim kendini usutmus olabilirsin belki yani gazdan dolayi buruntu kasilma olabilr. Gecen ay benimde belimle karin ve alt karin bolgem agridan cildirtti ve tahmin ettigim gibi usuttugumden adetimde cok agrili oldu. Ama senin ondan degilde dollenmeden olsun agrilarin ins:KK66:

Merhaba canim kendini usutmus olabilirsin belki yani gazdan dolayi buruntu kasilma olabilr. Gecen ay benimde belimle karin ve alt karin bolgem agridan cildirtti ve tahmin ettigim gibi usuttugumden adetimde cok agrili oldu. Ama senin ondan degilde dollenmeden olsun agrilarin ins:KK66:

amın canım ınsallah yaaa 5-6 aydır hep sonuc husran :KK43:

Hosgeldin canim iyisindir umarım, biz ara vermedik ama duzenli iliskiyi yakalayamiyoruz ya:KK43: hele ramazanda daha zor oluyor senin yaptigin gibi bu ay inzivaya cekildik gibi oldu. Hayirlisi bakakim bayramdan gelince sogan kurunu cok duydum etrafimdan onu deneyecegim belki vesilesi olur:KK66:
Hayırlısı canım ben adet oldum bugün yine hüsraaaan:110: ama umudumuzu kaybetmek yok devam canım SOĞAN kürü ne işe yarıyor iltihaba iyi geldiğini duymuştum sadece.

Âmin canım inşallah en kısa zamanda burdan hepimiz güzel haberler veririz birbirimize

Canım olabiliyor ben bu ay adetimin başlamasına 1 hafta kala sancı ve kramplar çektim. Ama inşallah seninki hamileliktendir.

Hayırlısı canım ben adet oldum bugün yine hüsraaaan:110: ama umudumuzu kaybetmek yok devam canım SOĞAN kürü ne işe yarıyor iltihaba iyi geldiğini duymuştum sadece.

Iltihap kist v.s iyi geliyormus, kizlar foruma yazmis bunu yaparak hamile kalan da var belki vesile olur canim ya. Olmasada icim temizlenir:KK70:

Âmin canım inşallah en kısa zamanda burdan hepimiz güzel haberler veririz birbirimize

Canım olabiliyor ben bu ay adetimin başlamasına 1 hafta kala sancı ve kramplar çektim. Ama inşallah seninki hamileliktendir.

Iltihap kist v.s iyi geliyormus, kizlar foruma yazmis bunu yaparak hamile kalan da var belki vesile olur canim ya. Olmasada icim temizlenir :)

X