bende anne olmak istiyorum...

ağlama arkadaşım bu günlerin geçmesi için dua et. herşeyin güzel olması için. söz dua edicem senin için. kadınlar klubu çok yardımcı olur araştırmalarına. lütfen umudunu yitirme. Rabbim sabredenle beraberdir.

onun yanında ağlamamak için kendimi zor tutuyorum belli etmiyorum ona.

Allah razı olsun hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbim

amin sağolasın. ben de aşılama olacağım ay kendiliğinden hamile kaldım. hayatta her şey allahtan ama özellikle bebek konusunda benim tek inandığım şu, rabbim ol diyince oluyor. tabii ki tıbbi yardım alınmalı ama kaç kere tüp bebek deneyip hamile kalamayan tedaviyi bırakınca kendiliğinden gebe kalan insanlarla tanıştım. en olmaz denilen insanların bebek sahibi olduklarını gördüm. dua edin tedavinizi de olun. ben kadir gecesi sabaha kadar dua etmiştim hayırlısıyla ver rabbim demiştim o ay gebe kaldım dediğim gibi aşılama olacaktım reglden sonra. regli beklerken bebeği öğrendim. sabırlı olun allaha sığının. başka da elden bi şey gelmiyor zaten.

Çok çok üzüldüm. Sabır ve dua etmekten başka ne yapılır ki? Benim bu konuda bilgim yok.
Allah mucizelerinden birini niye sizin için kullanmasın? Bol bol dua et.
O herşeyin en iyisini bilir. Olursa da olmazsa da O'nun hakkınızda hayırlısı neyse bildiğindendir.

eğer patooji sonucunda kök hücre bulunursa ilaç tedavisi uygulanacağını 6 ay sonra tekrar mikro tese yapılacagını söylediler.
Hangi hasta
eğer patooji sonucunda kök hücre bulunursa ilaç tedavisi uygulanacağını 6 ay sonra tekrar mikro tese yapılacagını söylediler.
sizin sikinti neydi yani tam olarak neden kaynaklaniyor veya hemenmi teseyi onerdi doktor yada ilac verdi sonrami tese dedi

Canım dört sene boyunca uğraştıK . Çok zor biliyorum yaşamayan anlamaz. 6 senelik evlilik ama olmuyordu işte. Ve sürpriz yaptı bebeğim. Hiç beklemediği zamanda ben geldim dedi.yaz tatiline çıkacaktırk Otel giysi vs kafamı boşalttıacaktik.Dönüşte de tüp bebek yaptiracaktik sakin kafayla.cunku cidden yorulmuş tüm. Allahım sanada yaşasın bu duyguyu . Doğuma girersen inşallah dualarınmhep sizinle olacak.

Canım benim öncelikle geçmiş olsun ALLAH şifa versin. Benim çok bilgim yok fakat teyzem ve eniştem 10 senelik evliydi çocukları olmuyordu (sanırım eniştemden kaynaklı) tüp bebek denediler o dahi olmadı. Üstünden bir ya da 1,5 sene geçti doğal yolla hamile kaldı. Doktor söylediğinde inanamadı 1,5 yaşında oğlu var ve şuan kızına da 5 aylık hamile :) sen düşün artık canım benim bol bol dua et ALLAH'a. Rabbim yardımcın olsun tez zaman da HAYIRLISIYLA olsun bebeğin.

Cnm benimde eşim azosprem. Eşi azosprem olanlar dertleşelim forummu var oraya gel orda daha iyi bilgilerirsin.

Hangi hasta

sizin sikinti neydi yani tam olarak neden kaynaklaniyor veya hemenmi teseyi onerdi doktor yada ilac verdi sonrami tese dedi
ilk ben gittim canm mayıs ayında gittim 6 aylık evliydim hamilelik öncesi gitmek istedim. sende bişey yok eşinde gitsin dediler. sperm testi yapıldı sperm sayısı 0 çıktı hiç yokmuş malesef. direk tüp bebek önerdiler. 2 gün önce mikro tese yapıldı testislerden sperm aradılar ama malesef bulunamadı. parça aldılar patolojiye gitti. eğer kök hücre bulunursa ilaç tedavisi yapılcak 6 ay sonra tekrar mikrotese yapılcak

umarım en kısa zamanda dileğiniz mucize gibi içinizde olur, mucize gibi dedim bende öyle oldu çünkü. durumumdan kısa bassedicem Allah ol demeden olmuyor , bu sıkıntılı zamanlarda ne yapsak boş... benım halimde kötuydu size güç olsun okuduklarınız ..

daha bebek denemelerimiz olmamıştı. sorunlu evlılıgım vardı bebek yapmak ıstemedım. bı şekılde aştık problemlerımızı ,hayatımızı düzene koyduk... yaşımız gıdıyor derken olsun bı tane dedık, korunmadık. sonra bız kendımızı sağlıklı bılıyoruz ya( çok düzensız relg oluyordum bunuda yasadıgım strese yoruyordum) korunmayı bırakınca 9 ay hep husran oldu...eşim hayattan koptu, ben anne olamıycam diye ağladığımı biliyorum....

hem eşimde hemde bende ciddi problem vardı ,eşimde % 0 morfolojı ..... bende ise yumurtlama problemı vardı,relg olmuyordum anlayacağınız.... 35 yaşındayım eşimde 38, benı takıp eden dr. ıyımser ama düşüncelıydı,herşeyı yaptı sağolsun,rahım fılmı bıle çektırdı , hıç yumurtam yoktu sadece solda oda olursa 2 ayda bır yumurta oluyordu. ... çok zor stresli hayatım oldu,bekarken ve evliyken...sonra bıgun hamıle oldugumu ogrendım şaka gıbıydı... dr. ahh bebek var dediğinde ben gerısını soyledıklerını hatırlamıyorum ınanın...rabbım nasıp edecekse boylede edıyor, şuan 7 aylık hamıleyım ve bı oğlumuz olucak inş. sızın için dua edıcem inş. sızınde mucızenız gelır.....

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Erkek infertilitesi bölümüne bak mutlaka. Azosperm konularını incele, bildiğim kadarıyla nohut kürü çok faydalı bu durumlarda. Benim eşimde de sayı, hareketlilik, morfoloji hepsi düşüktü. Ben de çok ağladım. Bu siteden o kadar çok şey öğrendim ki. 3 ayda eşimin değerleri çok arttı Rabbimin izniyle. Tüp bebekte bile çok şans görülmezken doğal yoldan hamile kaldım. Birinci düştü ama şimdi tekrar hamileyim Allaha şükür. Hiç ümidini kaybetme. Veren Rabbim, O ol der ve olur. Buna can-ı yürekten inan ve çok dua et.

Prof. Dr. Kaan Aydos var Ankara Üniversitesi'nde. Bu sitede çok çift bebek sahibi olmuş onun tedavisiyle. Sitesini bir incele istersen. Bir de mail atarak eşinin hormon, tahlil sonuçlarını da gönderebilirsin cevap yazıyor, yönlendiriyor.

çok duygulandım rabbim bizede nasip eder inşallah...

canım internetteki kürler az olan spermi çoğaltmak için. benim eşimde hiç yok sıfır. mikro tese yapıldı ama testislerde bile bulamadılar..

İyice araştırın derim ben 2. Kez tese garip geldi kök hücre bizim gibi insanlar için mücize bişey ama bekliyoruz daha bu teknolojiyi çünkü bu yontem daha test aşamasında internette kaan aydosun sıtesınde kök hücre ile yazdığını okufunmu bilmiyorum. İnşallah sizde mucize olurda bizim gibilere umut olursun

iki üç defa tese yaptım diyen insanların yazısınıda okudum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…