Z Zeynep8188 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2016 280 89 36 12 Haziran 2017 Konu Sahibi hayal4545 #101 G hayal4545 .!.: iyiki böyle bi siteye üye olmuşum mesajlarınız bana umut ve güç veriyor Allah hepinizden razı olsun inşallah... Genişletmek için tıkla... gerçekten bu yazdıklarınız sayesinde ayakta durabiliyorum ne güzel umut veriyorsunuz . Bnm de eşim azosperm genetik mi diye bakıyolar şimdi
G hayal4545 .!.: iyiki böyle bi siteye üye olmuşum mesajlarınız bana umut ve güç veriyor Allah hepinizden razı olsun inşallah... Genişletmek için tıkla... gerçekten bu yazdıklarınız sayesinde ayakta durabiliyorum ne güzel umut veriyorsunuz . Bnm de eşim azosperm genetik mi diye bakıyolar şimdi
Z Zeynep8188 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Kasım 2016 280 89 36 12 Haziran 2017 Konu Sahibi hayal4545 #102 Sen hayal4545 .!.: Eşimin kromozom testlerine bakıldı hepsi iyi çıktı. Kaan Aydos içinde azospermin tedavisini bulan ilk doktor diyorlar ama fayda olmadı Genişletmek için tıkla... yine de emre bakırcıoğluna birdaha git ümidini kesme lütfen. Eşin kaç yaşında?
Sen hayal4545 .!.: Eşimin kromozom testlerine bakıldı hepsi iyi çıktı. Kaan Aydos içinde azospermin tedavisini bulan ilk doktor diyorlar ama fayda olmadı Genişletmek için tıkla... yine de emre bakırcıoğluna birdaha git ümidini kesme lütfen. Eşin kaç yaşında?