bende anne olmak istiyorum...

hayal4545

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
88
43
38
merhaba arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var.. dün eşime mikrotese yapıldı ama hiç sperm bulunamadı malesef parça aldılar patolojiden çıkan sonucu bekliyoruz kök hücre bulunursa ilaç tedavisi uygulucaklar 6 ay sonra tekrar mikrotese yapılcak... peki ya kök hücre bulunamazsa başka yapılcak bişey varmıdır bilmiyoruz şaşkınlıktan soramadım eşim içerde baygındı ona nasıl söylerim diye düşündüm.. başına böyle bişey gelen varmı acaba...

eşimin yanına gittiğimde gözümün içine bakıyodu hemşire gittikten sonra sordu sadece başımı salladım bişey diyemedim... gözlerinden yaşlar aktı bi kez daha mahvoldum onu öyle görmek beni çok üzüyor... benim için ilk önce sen önemlisin dedim sarıldım öptüm.. ama herkes gibi bizde anne baba olmak istiyoruz haliyle... bakalım durumlar neyi göstercek.. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...

Yaa çok üzüldüm.
Benim de eşim için tahlil istedi dr. Bende sıkıntı çıkmayınca sevinemedim bile.
Çok korkuyorum.

Rabbim şifa versin inşallah.

Yaa çok üzüldüm.
Benim de eşim için tahlil istedi dr. Bende sıkıntı çıkmayınca sevinemedim bile.
Çok korkuyorum.

Rabbim şifa versin inşallah.
amin canım inşallah. Rabbim isteyen herkese annellik babalık duygusunu tattırsın inşallah. çok zor bi durummuş yaşamadan anlamıyor insan...

Hiçbir zaman ümitsizliğe kapılma. Derdi veren Allah dermanını da verir inşallah. Zekeriya A.S hatırla, Rabbimiz için imkansız diye bir şey yok. Ol der ve olur.
Hem tıp çok ilerledi artık birçok şeye çözüm buluyorlar. Hemde doktorların asla çocuğu olmaz deyip te çocuğu olan tanıdıklarım var.

Oncelikle gecmis olsun esim benimde micro tese oldu ve sonuc olumsuzdu ama kok hucre icin bilim adamlari arastirma icindeler hala diye okumustum ama sizde nasil bir yol izliycekler merak ettim bizim teseden sonra asla bebegimizin olamayacagi soylendi

Benim eski iş arkadaşımın da eşinin Sperm sayısı yetersizdi sorun bu mu tam bilmiyorum anlamadım, oda çok üzülüyordu bir kere ağladı hatta çok üzülmüştüm hatta annemi aradım kandil günüydü dua edin dedim. Oda cami hocasına demiş o gün okunan tüm duaları ona yollatmıştı köyde. Tabii doktorların emeği büyük Allah onlardan da razi olsun ama dua çok önemli Allah isterse olur. O arkadaşımın bebeği oldu. 3 yaşında falan şimdi. UUmudunu kaybetme. Eşine üzüldüğünü belli etme ona da yazık

yazıp yazmamakta kararsız kaldım. daha yeni bende de herşey ama artık bir umudum var.eylül ayında erken menapoz teşhisi kasım ayında bi dr senin tüp bebekle bile şansın yok yumurtan yok dedi, aralık ayı tek yumurta tüp bebek denemesi yumurta olgun değil dr birkaç kere deneyin bırakın dedi. eşime boşanalım bile dedim. öldüm. annem bile destek olmadı bana. ikinci tüp bebek denemesi bak şimdi oldu. bol bol dua edin. Rabbim olmazı oldurur. sakın umudunu yitirme. yüreğinde çiçekler açsın arkadaşım Allahım yar veyardımcınız olsun.

hem burada infertilite bölümüne bir göz at. orada seninle aynı durumda olan eminim ki bir sürü insan vardır. umudunu yitirme sakın.

Oncelikle gecmis olsun esim benimde micro tese oldu ve sonuc olumsuzdu ama kok hucre icin bilim adamlari arastirma icindeler hala diye okumustum ama sizde nasil bir yol izliycekler merak ettim bizim teseden sonra asla bebegimizin olamayacagi soylendi
eğer patooji sonucunda kök hücre bulunursa ilaç tedavisi uygulanacağını 6 ay sonra tekrar mikro tese yapılacagını söylediler.

ağlayarak okudum çok duygulandım Rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…