amin canım inşallah. Rabbim isteyen herkese annellik babalık duygusunu tattırsın inşallah. çok zor bi durummuş yaşamadan anlamıyor insan...Yaa çok üzüldüm.
Benim de eşim için tahlil istedi dr. Bende sıkıntı çıkmayınca sevinemedim bile.
Çok korkuyorum.
Rabbim şifa versin inşallah.
peki neye karar verdinizhttp://www.kaanaydos.com.tr/tese-il...ospermi-hastalarinda-tedavi-sonuclarimiz.html
Burayı buldum ve her zaman bir ümit vardır diyorum.İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun.Benim de eşimde sorun vardı bu durumdan dolayı boşanmayı bile teklif etmiştiAma inanıyorum ki ALLAH sabredenlerle beraberdir.
amin canım inşallah isteyen nasip etsin rabbimhiç bir bilgim yok. rabbim ya şafi adıyla şifa versin. inşallah sağlıklı bir evlat annesi babası olabilirsiniz...
merhaba arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var.. dün eşime mikrotese yapıldı ama hiç sperm bulunamadı malesefparça aldılar patolojiden çıkan sonucu bekliyoruz kök hücre bulunursa ilaç tedavisi uygulucaklar 6 ay sonra tekrar mikrotese yapılcak... peki ya kök hücre bulunamazsa başka yapılcak bişey varmıdır bilmiyoruz şaşkınlıktan soramadım eşim içerde baygındı ona nasıl söylerim diye düşündüm.. başına böyle bişey gelen varmı acaba...
Oncelikle gecmis olsun esim benimde micro tese oldu ve sonuc olumsuzdu ama kok hucre icin bilim adamlari arastirma icindeler hala diye okumustum ama sizde nasil bir yol izliycekler merak ettim bizim teseden sonra asla bebegimizin olamayacagi soylendimerhaba arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var.. dün eşime mikrotese yapıldı ama hiç sperm bulunamadı malesefparça aldılar patolojiden çıkan sonucu bekliyoruz kök hücre bulunursa ilaç tedavisi uygulucaklar 6 ay sonra tekrar mikrotese yapılcak... peki ya kök hücre bulunamazsa başka yapılcak bişey varmıdır bilmiyoruz şaşkınlıktan soramadım eşim içerde baygındı ona nasıl söylerim diye düşündüm.. başına böyle bişey gelen varmı acaba...
eğer patooji sonucunda kök hücre bulunursa ilaç tedavisi uygulanacağını 6 ay sonra tekrar mikro tese yapılacagını söylediler.Oncelikle gecmis olsun esim benimde micro tese oldu ve sonuc olumsuzdu ama kok hucre icin bilim adamlari arastirma icindeler hala diye okumustum ama sizde nasil bir yol izliycekler merak ettim bizim teseden sonra asla bebegimizin olamayacagi soylendi
ağlayarak okudum çok duygulandım Rabbim hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin insallahyazıp yazmamakta kararsız kaldım. daha yeni bende de herşey ama artık bir umudum var.eylül ayında erken menapoz teşhisi kasım ayında bi dr senin tüp bebekle bile şansın yok yumurtan yok dedi, aralık ayı tek yumurta tüp bebek denemesi yumurta olgun değil dr birkaç kere deneyin bırakın dedi. eşime boşanalım bile dedim. öldüm. annem bile destek olmadı bana. ikinci tüp bebek denemesi bak şimdi oldu. bol bol dua edin. Rabbim olmazı oldurur. sakın umudunu yitirme. yüreğinde çiçekler açsın arkadaşım Allahım yar veyardımcınız olsun.
Allah razı olsun hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin rabbimallah yardımcınız olsun, rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. tüm kalbimle her gün defalarca ediyorum bu duayı tüm bebek isteyenler için