bende anne olmak istiyorum...

Esi azospermi olanlar burada dertleselim konusuna bak oradada aydinlanacagin konulsr var istersen bak hersey gonlunce olsun

arkadaşlar dün eşimin patoloji sonucu çok iyi çıktı hatta kök hücreden hariç bir kaç tane sperm bile bulunmuş çok şükür Allahıma...yarın doktor randevumuz var eşime spermleri arttırmak için ilaç vercekmiş 6 ay sonra sperm testi yapılcakmışş sperm çıkarsa tekrar mikrotese yapmaya gerek kalmıcakmış...inşallah herşey olumlu devam ederde isteyen herkes gibi benimde bebeğim olur... :emir_bebek:

arkadaşlar dün eşimin patoloji sonucu çok iyi çıktı hatta kök hücreden hariç bir kaç tane sperm bile bulunmuş çok şükür Allahıma...yarın doktor randevumuz var eşime spermleri arttırmak için ilaç vercekmiş 6 ay sonra sperm testi yapılcakmışş sperm çıkarsa tekrar mikrotese yapmaya gerek kalmıcakmış...inşallah herşey olumlu devam ederde isteyen herkes gibi benimde bebeğim olur... :emir_bebek:
Canım çok sevindim hep aklımdaydın eşime de anlatmıştım çok üzülmüştüm çok şükür inşallah Rabbim size hayırlı evlatlar verir :)

Rabbim isteyen herkese nasip etsin sizede banada:-(

Konunu okuyup çok üzüldüm. Taki bu mesajına kadar. İnşallah herşey iyi gider. En kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Ah kuzum benim...Allah size nur topu gibi evlat nasip etsin.konuyu gozlerim dolu dolu okudum taki bu mesajini gorene kadar.Allah yardimciniz olsun herzaman

Konunu okuyup çok üzüldüm. Taki bu mesajına kadar. İnşallah herşey iyi gider. En kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
Ah kuzum benim...Allah size nur topu gibi evlat nasip etsin.konuyu gozlerim dolu dolu okudum taki bu mesajini gorene kadar.Allah yardimciniz olsun herzaman
çok sağolun Allah razı olsun hepinizden. eşim ilaçlarını kullanmaya başladı hayırlısıyla. bir kaç tane sperm bulundu demiştim daha tam olmamış kök hücreden sonra iki tane daha hücre varmış onların ikiside oluşmuş şimdi sıra spermde oda hayırlısıyla olur inşallah.. eşim bu ilaçları kullandıktan sonra normal yollada hamile kalma kalma şansım varmı diye sordum doktora. bu çok küçük bi ihtimal ama yinede belli olmaz dedi.. yani bu durumda özel günleri yine takip etmemiz gerekiyor...

çok sağolun Allah razı olsun hepinizden. eşim ilaçlarını kullanmaya başladı hayırlısıyla. bir kaç tane sperm bulundu demiştim daha tam olmamış kök hücreden sonra iki tane daha hücre varmış onların ikiside oluşmuş şimdi sıra spermde oda hayırlısıyla olur inşallah.. eşim bu ilaçları kullandıktan sonra normal yollada hamile kalma kalma şansım varmı diye sordum doktora. bu çok küçük bi ihtimal ama yinede belli olmaz dedi.. yani bu durumda özel günleri yine takip etmemiz gerekiyor...
canım çok sevindim, bu kadarı nasip olduysa geriside gelir içini ferah tut. benim eşimede üroloji dr. spermleri için bitkisel toz bir ilaç vermişti.sigortamız ödemiyordu ama biz bi şekilde aldık , uzun süre ( 6 ay ) düzenli kullandı , sonrasında morfolojide baya düzelme olmuştu. ben keçiboynuzu kürü bile yapmıştım , :KK16: herşey bi sebep vesiledir işte, Rabbim yüzünü çevirmez inş. olacak sizinde, iyi haberlerini bizede yaz , dualarım seninle.....

canım çok sevindim, bu kadarı nasip olduysa geriside gelir içini ferah tut. benim eşimede üroloji dr. spermleri için bitkisel toz bir ilaç vermişti.sigortamız ödemiyordu ama biz bi şekilde aldık , uzun süre ( 6 ay ) düzenli kullandı , sonrasında morfolojide baya düzelme olmuştu. ben keçiboynuzu kürü bile yapmıştım , :KK16: herşey bi sebep vesiledir işte, Rabbim yüzünü çevirmez inş. olacak sizinde, iyi haberlerini bizede yaz , dualarım seninle.....
çok sağol canım Allah bin kere razı olsun sendende dua eden herkestende dualarınız bana güç veriyor... inşallah bende burda bigün hayırlı haberlerimi paylaşırım...

canım ben nohut kürünüde duymuştum onuda denemek istiyorum. bide keçi boynuzu kürünü nasıl hazırladın açıklamalı yazabilirmisin zahmet olmazsa...

Konuyla ilgili hiçbir bilgim yok ama Allah'ım size de hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bizim de bir yakınımız vardı, defalarca tüp bebek denemesi yapıldı. 15-20 senelik evlilerdi. Bir türlü olmadı. Sonra bir bebeği evlat edindiler. Bir iki ay sonra öğrendiler ki bebekleri olacak. Allah nasip etmek istedikten sonra her şey bahane. İnşallah çok beklemeden Allah mucizesini gönderir size de. Allah yardımcınız olsun.

Canım Allahtan ümit kesilmez benimde asla olmayacak ben anne olamicam derken Rabbim mucizemi verdi bana sabırla 16 ay bekledim vermedikcede sukrettim vardır bi hayır dedim Yunus peygamberimizin balığın karnında okuduğu duayı hep okudum sana tavsiyem bol bol oku Rabbim dileyen herkese versin

Konuyla ilgili hiçbir bilgim yok ama Allah'ım size de hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bizim de bir yakınımız vardı, defalarca tüp bebek denemesi yapıldı. 15-20 senelik evlilerdi. Bir türlü olmadı. Sonra bir bebeği evlat edindiler. Bir iki ay sonra öğrendiler ki bebekleri olacak. Allah nasip etmek istedikten sonra her şey bahane. İnşallah çok beklemeden Allah mucizesini gönderir size de. Allah yardımcınız olsun.
amin canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla...

Canım Allahtan ümit kesilmez benimde asla olmayacak ben anne olamicam derken Rabbim mucizemi verdi bana sabırla 16 ay bekledim vermedikcede sukrettim vardır bi hayır dedim Yunus peygamberimizin balığın karnında okuduğu duayı hep okudum sana tavsiyem bol bol oku Rabbim dileyen herkese versin
tmm canım okurum hangi dua bu ismi ne...

Yunus peygamberimizin igin karnından kurtaran dua diye yazarsan çıkar cnm bi hocadan dinlemiştim en zor yanınızda bu dua ile isteyin demişti bende hep bu dua ile istedim Allahım yunus peygamberimizi bu dua ile kurtarsın beni de kurtar diye dua ettim çok kısa zaten bi satir hemen ezberlersin Rabbim duanı kabul etsin en en en kısa zamanda bebeğine kavuş insallah

canım ben nohut kürünüde duymuştum onuda denemek istiyorum. bide keçi boynuzu kürünü nasıl hazırladın açıklamalı yazabilirmisin zahmet olmazsa...
KEÇİBOYNUZU KÜRÜ HAZIRLANIŞI
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre ,klorsuz, suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

NOT : Keçiboynuzunu kesinlikle on dakikadan fazla haşlamayınız. On dakikanın üzerindeki haşlama süresinde kan şekerini yükseltme riski başlamaktadır.AYNI anda iki farklı kürü uygulayamazsınız.örn; keçiboynuzu kürü süresi bitince 1 hafta ara verip ikinci küre başlamalısınız... ( EŞİNİN HERHANGİ BİR RAHATSIZLIK GEÇMİŞİ YOKTUR İNŞ. CANIM , KALP DAMAR BEYİN ,HERHANGİ BİR ALERJİ DURUMU.... NETTEN BAK KEÇİBOYNUZU HANGİ DURUMLARDA KULLANILAMAZ, ONA GÖRE HAZIRLA ) iyi gelsin diye hazırlarken başka şeye sebep olmayalım.
yani canım nohut kürünü daha sonra yap istersen,etkileri farklılaşmasın. ben kaç kilo keçiboynuzu taşıdım eve, iyi bır aktardan al alırken ıncele ürünü böcekli kurtlu olmasın, kaynatırken falan kötü kokuyor ama sonuca değer bence, benmkı :p burnunu kapatarak içiyodu , çok fazla uygulamadım bu kürü ,daha sonra dr.nun verdiği bitkisel ilacınıda kullandı , takdir ALLAH tan 3. sperm testini yaptırmamıştı daha ben hamile kaldım , hatta çok ısrar ettim yıne yaptır tessti morfoloji sonuçlarına bakalım değerler nasıl diye , kendısı ertelemişti o ay ... umarım dileğin gerçek olur mucizen gelir göbişine :anneadayı:

X