Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mrb. arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende anne olmak istiyorum 2 yıllık evliyim ama yeni yeni düşünmeye başadım anne olmayı ,2 aydır adetim geliyo çok üzlüyorum normal mi acaba ? şimdiden hepinize teşkkürler...
öncelikle hoşgeldin canım.çok erken başlamışsın üzülmeye 2 ay neki tabiki çok erken.kaç yaşındasın bilmiyorum ama 35 yaşından önce en az 1 yıl diyor drlar.1 yıl sonunda olmazsa ozaman acaba bir sorun var mı diye düşünmeye başlayabilirsin.ama içinin rahat etmesini istiyorsan hormonlarına bir baktır derim.ayrıca yumurtlama günlerinde ilişki çok önemli o günleri boş geçirme:)ben 22 aydır bekliyorum hemde hicbir sorun olmamasına rağmen.allah nezaman nasip ederse.inşallah rabbim fazla bekletmez hepimizi.dilerim sende çok fazla beklemeden alırsın müjdeni.stres yapma daha çok erken.
ben de 2 yıllık evliyim ben de artık düşünüyorum polikistik over hastası olarak Haziran ayında ilk denemede hamile kalmıştım rekorrrrr! Ama kimyasal gebelikmiş. 3ay korunduk eylül ayında yine çalıştık şimdi haber bekliyorum her an
24 yaşındayım ben bilmem ben hemen olur diye düşünüyordum ama olmadı sağlıkçı bi arkadşm 6 ay olmaz ise baktr dedi yumurtlama günlerimi hesaplıyorum ama günü gününü tutmuyo tabi birde erkek bi hafta ilişkiye girmez ise buda sorunmuş adetli olduğum günlerde buda mümkün değil kafam iyice karıştı hayrlısı ile olmayan tüm annlere nasip etsin....