- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Merhaba canim
ayni yastayiz ben de gebelik düşünüyorum 4.ayim bu ay hala olmadi
yeni mezun bi doktorum
pcos oldugumu bildigim icin ilk ay bebegim olmayinca hemen hastaneye gittim
klomen diye yumurta gelisimini saglayan bi ilac var onu kullandim sonra yumurta takibi yaptik ve catlama ignesi oldum.
o ay da gebe kalamadim
sonraki ay isimden dolayi gidemedim bi türlü
bu ay tekrar gittim ve hocam yine klomen basladi
aslinda beklense olur ama dedi de ben cok cocuk istedigim icin tedavi verdi
ayrica insulin direncim de sınırda bunun icin de seker ilaci ekledik
bu ay cok daha guzel buyudu yumurtalarim ama bu sefer de klomen yan etki yapip rahim duvarimda incelmeye sebep oldu. Yani yumurtam olussa da döllense de gömülme olmama ihtimali cok yuksek
Ben de bi umut nar suyu rahim kalinlastiriyormus diye bunu ogrendigim gunden beri nar suyu iciyorum.
nasip olacaksa olur bakalim..
seni adet olunca cagirmasinin sebebi adetin ozellikle 3.gunu civari yumurtalardaki polikistik gorunumun en iyi gorundugu zaman.
ayni zamanda o günkü hormon degerlerine de bakilir
sana simdi pcos diyememistir adet doneminde olmadigjn icin
ama anladigim kadariyla sag tarafta catlamamis yumurtan var
eger sorunun sadece yumurta catlamamasiysa tek bi igneyle halledilir canini sıkma.
Pcos olup gebe kalan cok insan var bu asilamayacak bir sorun degil.
Ancak uzuntunu endiseni cok iyi anliyorum cunku doktor da olsam, olacagina inansam da anne olamama ihtimali ya da annelik ic gudusunun verdigi his engel olunamayan bir sey.
Insallah isteyen herkesin hayirli sağlıklı evlatlari olur.
Canım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için doktor adetim bittikten sonra çağırdı beni hatta üstüne basa basa dedim ki çağırdığınız gün (yani dün gittim bu arada doktoruma) reglim bitmiş oluyor hocam dedim biliyorum fiyonk dedi bana, dün gittim pazartesi yine çağırdı bakalım ne olacaktakip yapacağız dedi pazartesi dediğim gibi çağırdı
Pazartesi adetin bitmis mi oluyor? Cok ilginc bitince niye cagirmis ki.
Ben 3.gun gibi gidiyorum sonra 12.gunde de yumurta takibine basliyoruz. Yeterli buyukluge ulastigi zaman catlatma ignemi yapiyoruz. Catlamada filan problem yasamadim cok sukur kiste donusmedi yumurtam ama gebelik de olmadi. Zamani vardir illa ki..
6 ay stres yapmak için çok kısa bi süre ben napıyım 9 yıl olacak yakında ve benden de daha uzun sürede bekleyenler var
Arkasasim benim sol yumurtaligimda 4, 5 cm kist vardi onu
ccok unlu bi profosere loporoskopi ile aldirdim.ameliyattan sonra 1yil cocuk dusunmedik.
sonra istedigimizde 3ay olmadi.
Ayni doktora gittigimde hicboseye gerek yok biraz bekle olur dedi ve
gerxekten diger ay hamile kaldim
Canim ben 50 gunde regl oluuyorum
Bana dedigi zayif olman cok buyuk sans 50 kiloyum
Pcos hamile kalmana asla engel degil.biraz kafani dagit canom
Buna odaklanma.ins en kisa zamanda hamile kalirsin.
Hayır adetim çarşamba günü bitti perşembe günü çağırdı alttan baktı bu perşembe günü olgunlaşmış yumurtan var pazartesi bakacağız dedi, takipe alıyoruz dedi yanındaki asistanına pazartesi bekliyorum tekrardan dedi anlayamadım hiç bir ilaç vs de vermediönümüzdeki pazartesi gideceğim tekrardan
Anne olmak istiyorum bir gün aklıma hiç gelmezdi bu kadar çok yanıp tutuşacağım6 ay oldu çalışmalara başlayalı olmuyor olmuyor böyle olacağını bilseydim daha erken başlardım diyorum kendime ama sonra her şeyin vakti var diyip sakinleşiyorum uyuyorum sabah kalkıyorum aklıma geliyor aklımdan atamıyorum elimde değil benim gibi bunu isteyen kadınlar beni anlayacaktır eminim kafaya takmayın demeyin elimden geleni yapıyorum ama aklımda, şu 6 ay da inanılmaz yoruldum bu durumdan, onun yanında işe git gel eve gel akşam ev işiydi yemek hazırlaması mutfağı derken iyice bunaldım doktora gittim geçtiğimiz ay pco kisti var dedi doğum kontrol hapı verdi diane 35 aldım regli olunca başla dedi internetten araştırdım kimse memnun değil doğumkontrol hapı bu zamana kadar kimsenin kistini eritememiş aksine kilo alımı stres sinir sahibi yapmış insanları adetlerim de düzenli her ay görürüm 6-7 kg fazlam var o kadar, yarın başka doktora gideceğim randevum var, adetim 12 sınde olmam lazım acaba bu ay bir şey oldu mu ki diye kendi kendime soruyorum iyice kafayı yedim dün test yaptım koca bir tek çizgi, kayınvalidemler hiç sormaz dı konusu bile olmazdı geçen gün eşime sormuşlar oğlum baban torun istiyor diye haklılar insanlar 60 yaşında insanlar herkesin torunu var bir onların yok bir de bunları düşünüyorum daha çok strese giriyorum of bu dert beni çok geriyor nasıl aklımdan atacağım nasıl sileceğim bu düşünceyi gerçekten bilmiyorum koskoca insanım çıkaramıyorum aklımdan Allah ım Sen yardım et, her gece dua ediyorum her aklıma gelişinde ellerimi açıp yalvarıyorum hayırlısıyla hayırlı sağlıklı bir evlat nasip et Allah ım bana ve benim gibi isteyenlere diye Eşim sürekli yanımda o olmasa hiç çıkamam işin içinden
Canım teşekkür ederim bebeğin için de hayırlı olsun :) ilk gittiğim doktor pco kisti dedi, ikinci farklı bir doktora gittim ki bu doktordan çok memnun kaldım benimle ilgileniyor en azından, bu doktor da bana yumurtalık tembelliği var çok hafif özellikle sağ yumurtalığında dedi, adet gördüğünde haber ver dedi adet gördüm geçen cmt günü haber verdim perşembe günü gel dedi hocam perşembe gününe kadar reglim bitmiş oluyor dedim biliyorum dedi, gittim bu perşembe günü 2 gün önce yani olgunlaşmış bir yumurtan var pazartesi bekliyorum dedi, yanında ki kıza yani asistanına da takip e alıyoruz dedi hiç anlamadım bir şeysence neden böyle bir şey yaptı?
Merhaba arkadaşlarbende içimi artık birilerine dökmek istiyorum ..
Kendım konu ile ilgili nasıl forumda başkık açarım bilmiyorum ama bu paylaşımın altına yazmakta buldum çareyi..
Lise 2ye giderken başlattıgımız beraberlıgımız evlılıkle sonuclandı. Cok sukur.Esım benden 6 yas buyuk suan o 27 ben ıse 21 yasındayım 1.5 yıllık evlıyız.
Esım 3 bucuk aydır çocuk hasreti ile yanıp tutuşuyor resmen benden sonra evlenen ark. bebkleri oldu ben çocugumla ark gıbı buyuyemıyecegım.Bızım cocugumuz neden olmuyor doktora git vs doktora gıdecegım vs vs problemler yasıyoruz.
3 aydır doktor kontulundeyım yasım kucuk dıyorum anlatamıyorum ilk baslarda hıç onemsemeyısım su son 1 ayda içimi sızlatmaya başladı cunku bende gercek anlamda ıstıyorum Anne olmak.Doktoruma her gıdısımde kistin iz var dedı ılaç tedavısı gordum en son gıttıgımde cocugunuz olabılır dedı ama içimde kötü hisler var olmayacakgibiREgl dönemım bugun son buluyor inşallah yarın Soğan Kürü ve Keçiboynuzu Kürüne başlayacagım Tek istediğim dualarınız ve ıcımı bırılerıne dokmem. Cunku ben kımselere derdımı anlatmam annemden baskasına dertlerımı paylasamıyorum annemede anlatmak ıstemıyorum oda uzulecek.Yasım erken ama esım ıcın uzuluyorum ınsallah erken yasta baba olur ve bende anne olurum Dualarım hepınızle... Uzun oldu hakkınızı helal edın..
Hakkında hayırlısı tatlım umarım inşallah sende bende bizler gibi isteyen herkes e Rabb im nasip etsin hayırlısıyla evlat sahibi olmayı
Daha çok genç yaşlarınız olur inşallah dert etme.Merhaba arkadaşlarbende içimi artık birilerine dökmek istiyorum ..
Kendım konu ile ilgili nasıl forumda başkık açarım bilmiyorum ama bu paylaşımın altına yazmakta buldum çareyi..
Lise 2ye giderken başlattıgımız beraberlıgımız evlılıkle sonuclandı. Cok sukur.Esım benden 6 yas buyuk suan o 27 ben ıse 21 yasındayım 1.5 yıllık evlıyız.
Esım 3 bucuk aydır çocuk hasreti ile yanıp tutuşuyor resmen benden sonra evlenen ark. bebkleri oldu ben çocugumla ark gıbı buyuyemıyecegım.Bızım cocugumuz neden olmuyor doktora git vs doktora gıdecegım vs vs problemler yasıyoruz.
3 aydır doktor kontulundeyım yasım kucuk dıyorum anlatamıyorum ilk baslarda hıç onemsemeyısım su son 1 ayda içimi sızlatmaya başladı cunku bende gercek anlamda ıstıyorum Anne olmak.Doktoruma her gıdısımde kistin iz var dedı ılaç tedavısı gordum en son gıttıgımde cocugunuz olabılır dedı ama içimde kötü hisler var olmayacakgibiREgl dönemım bugun son buluyor inşallah yarın Soğan Kürü ve Keçiboynuzu Kürüne başlayacagım Tek istediğim dualarınız ve ıcımı bırılerıne dokmem. Cunku ben kımselere derdımı anlatmam annemden baskasına dertlerımı paylasamıyorum annemede anlatmak ıstemıyorum oda uzulecek.Yasım erken ama esım ıcın uzuluyorum ınsallah erken yasta baba olur ve bende anne olurum Dualarım hepınızle... Uzun oldu hakkınızı helal edın..
yasinizi bilemiyorum. Oncelikle kist konusunda bir yanilginiz var 5 cm kistim dogum kontrol hapi ile eridi. Ama kullanmama nedenii bence gebelige engel olacagini dusunmeniz. Sogan kuru iyi gelebilir ancak o da rahim duvarini inceltebiliyor. Benim tavsiyem hem siz hem de esibiz dr.a gorunun. Bazi seyleri ne kdr erken ogrenseniz okdr iyi basima geldi o ndnle söylüyorum. Erken yumurta yetmezligi var bende. Duzenli adetim vardi. Beklemiyorduķ. Dr sadece bireysel tavsiye ile degil mutlaka internet üzerinden arastirarak secin. Mumkunse en tecrubeli olan olsun. Ankaradaysaniz ahmet - mehmet erdem kardesleri tavsiyeederim. Ben mehmet hocanin hastasiyim. Ayrica olasi bir tup bebek tedavisinde en onemli sey stressiz olmak. Allah yardimciniz olsun. Dr a guvenemediyseniz guveneceiniz birini bulana kdr degistirin.dr cok cok inemli.Canım yumurta çatlama olayını ben her ay yaşıyorum zaten birincisi her ay reglimi oluyorum reglimi olamasam yumurtam çatlamaz zaten aynı zamanda akıntım da geliyor yumurtlama dönemimde yumurta akı kıvamında şeffaf parlak o dönemlere ağırlık veriyoruz yok olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?