- Konu Sahibi papatyam2011
-
ayyyyyyy cok sevindim canim yaaaaaaaa. hosgelsin, mutlulukla, huzular dunyaya getir insallah cocugunu, saglikli anali babali buyutursun insallah tatlim.. dogar dogmaz fotografini gormek istiyorum gonder bana lutfennnn. Insallah Allahim bana da o gunleri gosterir, sevdigim yanimda bende evimin nesesinin gelmesini beklerimm insallahhhhh.
oda güzel olur canım zaten hediye takılacaktır birsürü takı boğma kendini sen haklısın ayyy benimde o zamanların aklıma geldi cok güzel şeyler yaş kaç canım
evet canim fazla taki takmak istemiyorumm. kupe ve bileklik takim yeter diye dusunuyorum.. yasim 20 canim.. nisanlandigimda 21 olucam. a.s
inşallah canım zaman su gibi geciyor olacak inş.
canım bende 21 yasında nişanlandım 21 yasında evlendim şimdi 23 üm oldum sankı dün evlenmişim gibime geliyor zaman cok hızlı geciyor
Bende 21 de evlenicem hayatim yaaa. hehehe dugunumuz 5 Martta olucak. 2 ay nisanli kalicaz sadece sevgilimle hehehe yeter de artar bile. kaydirigubbakcemile3[/B]
bizde 5 ayın içinde tanıştık nişanlandık evlendık canım :)
Insan dogru kisiyi bulunca beklemek istemiyor demi sekerim.. Biz sevgilim 2 seneden beri beraberiz.. Herkez daha erken oldugunu dusunuyor ama beklemenin bi anlami yok. Babama ver beni gidiyimm dedim hehehe
iyi yapmışsın canım bişey nekadar uzarsa o kadar suyu cıkıyor
Aynen oyle canim ya. Ama ben 100 sene olsa yinede beklerim Arda'mi. Ama 5 Mart, 2011 kulaga daha hos geliyor.. sırnaşık şey
canım ya inşallah herşey istediğiniz gibi olur :sm_cool:
papatya kız merak ettim senle sevgılını varsa resmını bakmamk isterim istersen msn de bakalım özelden yollayabılırım msn mı ne dersin
canım gördün cok yakışmışsınız allah ayırmasın tü tü
Çok beğendim bana da söyler misin nerden aldığını araştırmalarım devam ediyor da
Ben de böyle istiyorummmm opuyorumnanaktan
canim ben su an amerikadayim univeriste nedeniyle.. burdan buldummm. Izmirde nerde bulabilcegini bilmiyorum ne yazikki tatlim.. ama sanada getiriyimmi bitane istermisin hehehe :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?