Bende 19 mayista ameliyat oluyorum Dr. Yakup Avsar'a

Ayyy cnm ya seni cooook iyi anliyorum bende de oyle oldu ama inanki sonradan bosuna hep oyle dusunmusum diyeceksin sende kendine insallah:))) ben hep soyle dusundum "bundan daha kotu bir burun olmaz herhalde" soylenip durdum kendime:))
Az kaldi senin gitmene 10/06 degil miydi hatirladigim kadariylan?? Hic korkma cnm hep guzel seyler dusunmeye bak, guzel dusun ki guzel olsun. Kendine haksizlik ediyorsun sansiz bir insanim demekle bak sen o kadar sanslisin ki boyle bir ameliyat yaptiracak guctesin ya yaptiramiyan insanlar onlar yazik ne dusunsun??? Artik sans benim yanimda diye dusun cnm:)) opuyorumnanaktan guclubacismile

evet canim 09/06 yakup avsarda.....Insallah canim bakalim ne olacak....yaptirisam.fazla oynatmicam en iyisi burnunmla...bu aralar gözüme nedense burunum güzel degil ama normal görünüyor sanki beni kestirme der gibi :bbo:

Son düzenleme:
evet canim 09/06 yakup avsarda.....Insallah canim bakalim ne olacak....yaptirisam.fazla oynatmicam en iyisi burnunmla...bu aralar gözüme nedense burunum güzel degil ama normal görünüyor sanki beni kestirme der gibi :bbo:

hihihihi inanmican ama bende son gunler cok teredut ettim acaba yaptirsam mi diye cok normal bence:))) ama simdi iyki olmusum diyorum onca sene nasil yasadim diyorum oyle buyuk kemerli bir burunla demek ki bugune nasipmis benimki:)))
basarilar cnm sana, gorusmek uzere

olumunekankayizsmileselam findik burnulu opuyorum seni cok cok kismetin o guneymis vakti geldi oldu hemde en guzel sekilde oldu cok mutlu ol canim benim aynaya baktikca sev guzel burnunu meli

merhaba cance,

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Aslında ameliyat öncesinde seni ve mesajlarını hep takip ettim. Sen ve güzel burnun beni gerçekten çok yüreklendirdi. Ayrıca ameliyat sonrası mutluluğun fotoğraflarından o kadar belli oluyordu ki, ben de bunu yaşamayı çok istedim. Resimlerimi inşallah becerebilirsem en kısa zamanda yükleyeceğim.

cnm 12 gun oldu bile yaa ne guzel zaman su gibi akip gidiyo ve her gun daha guzel burnuna uyanacaksin her gun aynaya baktikca sukuler olsun allahima beni yakup hocamla tanistirdigi icin diyeceksin ve sakin ha niye daha onceden yapmamaisim deme kismetin o guneymis en guzel sekilde oldu cok mutlu ol cnm gulumse guzel burnunla bu arada hic goremeden guzel dedim oyle oldugundan cok eminim ondan ama gormek icin de sabirsilaniyorummopuyorumnanaktan

melide burunun çok hoş duruyor. inşallah dahada iyi olacak bu hali bile harika valla.

Tsk ederim filizcim evet malesef daha cokcok sis ya, coook yavas iniyor:KK43:(( senin dava ne oldu bu arada?? insallah istedigin gibi gelismistir

evet canim bosanildi bugün...yaklasik 15 dakika sürdü durusma....adam gözlerini alamadi benden pis...k... cok hosdum bugün...sac kiyafet vs ......:KK1:

ve ayrildigimizda 46 kiloya düsmüsüm,boyumda 1,67 ayni iskelet gibi olmusdum...simdi yine kadin gibi görünüyorum 56 kiloyum...adam sok oldu rahatim yerinde diye......

ben bi an bile bakmadim suratina....hava mis gibi davrandim...capraz bakisdan gördügüm sürekli izlendigimi.... benim hayatimi mahf ettiler....neden bakayim benim icin ölmüs birine....

altinlarida vermediler...baska bi durusmada altinlarim icin acildi.....sonbarada o durusma olacak....ve bi durusma daha olacak....oda devletin ona karsi actigi durusma...beni evlilik süresince dövdügü ve baska bi anlamda kötüye kulanmak istedigi icin....anlamissindir sanirim ne demek istedigimi....

yarin istanbula ucuyorum....persembe evet ayin 10 unda yakup avsar beyde termin var...ayin 11 inde emre ilhan.bakalim ne diycekler....

istanbulda cok yagmurluymus...sansima....neyse canim sana iyi aksamlar diliyorummm öptüm Şeniz

evet canim bosanildi bugün...yaklasik 15 dakika sürdü durusma....adam gözlerini alamadi benden pis...k... cok hosdum bugün...sac kiyafet vs ......:KK1:

ve ayrildigimizda 46 kiloya düsmüsüm,boyumda 1,67 ayni iskelet gibi olmusdum...simdi yine kadin gibi görünüyorum 56 kiloyum...adam sok oldu rahatim yerinde diye......

ben bi an bile bakmadim suratina....hava mis gibi davrandim...capraz bakisdan gördügüm sürekli izlendigimi.... benim hayatimi mahf ettiler....neden bakayim benim icin ölmüs birine....

altinlarida vermediler...baska bi durusmada altinlarim icin acildi.....sonbarada o durusma olacak....ve bi durusma daha olacak....oda devletin ona karsi actigi durusma...beni evlilik süresince dövdügü ve baska bi anlamda kötüye kulanmak istedigi icin....anlamissindir sanirim ne demek istedigimi....

yarin istanbula ucuyorum....persembe evet ayin 10 unda yakup avsar beyde termin var...ayin 11 inde emre ilhan.bakalim ne diycekler....

istanbulda cok yagmurluymus...sansima....neyse canim sana iyi aksamlar diliyorummm öptüm Şeniz

Ay ne derler bilmiyorum suan ama istedigin gibi olmus, allah sana bundan sonra gun yuzu gosterir insallah cnm benim cok uzuldum okurken:KK43:( herkez hak ediyor mutlu olmayi, cok cok iyi yapmisin oraya suslenip gitmekle oh olsun:) cokta haklisin farkli davalar actigina kadar az bile yapiyorsun surum surum surunur insallah sen bundan sonra mutlu olmayi dusun arkadasim allah buyuktur cektirmeyi bilir onlara.

Insallah burnunda cok guzel olucak senin mutluluguna mutluluk katicak:))) Hayirli yolculuklar sana kafana takilani hep sor hic cekinme doktorlardan hatta liste yap cunku insan orda olunca unutuyor sormak istedigini ben oyle olmustum:)) Guzel haberlerini bekliyorum xxx

sagol melidecim...Insallah bundan sonra sans yüzüme güler..iyi insanla tanismak gercekden sans isi.... ben ne kadar altan aldiysam onlar daha fazla üzerime geldiler...onlarla tanisdigim süre icinde neler cektim bi Allah bi ben biliyorum tam herseyi...tabi bi süre sonra bende dayanamadim yapilan kötülüklere ve haksizliklara bende tam sucsuz sayilmam...ama atesi körükleyen basda sürekli onlar oldu.....

Ben gercekden hic kimsenin kötü olmazsini istemem huzurlu düsününce...onlarin bile...eski adamin, annesinin ve kiz kardesinin...ama bana yasatiklari o kötü günleri ve bosanma süresince bana cektirdikleri acilari ve rezilikleri, bana acimasizca yapilanlari onlarin da tatmasi adil olandir...
cünki onlar bana hic ama hic acimadilar.......ama tabi ki Yüce Rabim bilir kime ceza verilip verilmeyecegini...neyse bu kadar ic karartici yazi yeter :-)

sagol canim...sabah 6 da kalkmamiz gerek...görüsmek üzere...iyi geceler melidecim....

melide sgrayı bıraktınmııı yoksa başladnmıı

AAAh merhaba pinkcim nerelerdesin sen ya, coktandir goremedim seni burda:))
nasilsin, ilerleme var mi? valla ben masallah fosur fosur icmeye basladim bile sigarayi malesef ki yenik dustum:KK43:((( sen kulaniyormusun daha?

sagol melidecim...Insallah bundan sonra sans yüzüme güler..iyi insanla tanismak gercekden sans isi.... ben ne kadar altan aldiysam onlar daha fazla üzerime geldiler...onlarla tanisdigim süre icinde neler cektim bi Allah bi ben biliyorum tam herseyi...tabi bi süre sonra bende dayanamadim yapilan kötülüklere ve haksizliklara bende tam sucsuz sayilmam...ama atesi körükleyen basda sürekli onlar oldu.....

Ben gercekden hic kimsenin kötü olmazsini istemem huzurlu düsününce...onlarin bile...eski adamin, annesinin ve kiz kardesinin...ama bana yasatiklari o kötü günleri ve bosanma süresince bana cektirdikleri acilari ve rezilikleri, bana acimasizca yapilanlari onlarin da tatmasi adil olandir...
cünki onlar bana hic ama hic acimadilar.......ama tabi ki Yüce Rabim bilir kime ceza verilip verilmeyecegini...neyse bu kadar ic karartici yazi yeter :-)

sagol canim...sabah 6 da kalkmamiz gerek...görüsmek üzere...iyi geceler melidecim....

Ah cnm ya ben hep soyle dua ederim Allahim beni kotu insanlarin serinden uzak eyle beni hep iyi insanlarlan tanismami nasip et derim. Ayy bilirim kaynana ve gorumce problemlerini ben de yakin zamanda cok kotu seyler yasadim onlarlan, benimde evliligim bitmek uzereydi onlar yuzunden ama allahim oyle buyuk ki onlar yaptiklari kotuluklerlen kaldi, ben artik hic bir sekilde gorusmuyorum onlarlan seytan gorsun yuzlerini diyorum allaha havale ettim onlari. Sen yine sanslisin ki cocugun yok degil mi? Bende 2 tane var, olan onlara olucakti ki sok sukur duzeldik:)) Kizim onlar sana hic acirlar mi guldurme beni onlar bencil insanlar olduklari icin ancak kendilerini dusunurler Allahim hepsini bildigi gibi yapsin eminim eski esinde onlarin etkisi altinda kalmistir ve huzursuzluk yaratmasi onlarin yuzundendir hep oyle olur zaten. Amaan bosver hic takma kafana bu saatten sonra mutlu olmaya bak cnm allahim senide hep iyi insanlarlan karsilastirir insallah:))guclubacismile

arkadaşlar 12 günlük burnum profilimdeki albümde.

Nisacim, merakla bekledigim resimini yuklemisin tsk ederim. Harika gorunuyor masallah:nazar: degmesin:))) Ben cok yakistirdim yuzune, dikkatimi cekti sende bende ki kadar sislik yok ne guzel:)) gule gule kullan cnm insallah istedigin gibi saglikli bir burun olur ayrica nefes alabilmenede cok sevindim, bende aliyorum cok sukur burundan nefes almak gibi rahat birsey yok:))

Benim sislikler cok yavas yavas gidiyor, odemleri ellimlen hisedebiliyorum.

Nisacim, merakla bekledigim resimini yuklemisin tsk ederim. Harika gorunuyor masallah:nazar: degmesin:))) Ben cok yakistirdim yuzune, dikkatimi cekti sende bende ki kadar sislik yok ne guzel:)) gule gule kullan cnm insallah istedigin gibi saglikli bir burun olur ayrica nefes alabilmenede cok sevindim, bende aliyorum cok sukur burundan nefes almak gibi rahat birsey yok:))

Benim sislikler cok yavas yavas gidiyor, odemleri ellimlen hisedebiliyorum.

melidecim çok teşekkürler. benimde hala şiş burnum. özellikle önden baktığımda baya şiş görülüyor. hatta sabırsızlık edip yakup beye mail attım. bu burun böylemi kalacak. diye. sağolsun çok nazik kendisi şu anki görüntüyü tasarımla karşılaştırmayın ve sabırla bekleyin lütfen dedi. Zaten eskiye göre her halükarda daha iyi de .

Umarım senin şişliklerin de en kısa sürede geçer. Sen 1. ay kontrolüne gelecekmisin?

melidecim çok teşekkürler. benimde hala şiş burnum. özellikle önden baktığımda baya şiş görülüyor. hatta sabırsızlık edip yakup beye mail attım. bu burun böylemi kalacak. diye. sağolsun çok nazik kendisi şu anki görüntüyü tasarımla karşılaştırmayın ve sabırla bekleyin lütfen dedi. Zaten eskiye göre her halükarda daha iyi de .

Umarım senin şişliklerin de en kısa sürede geçer. Sen 1. ay kontrolüne gelecekmisin?

Ne iyi yapmissin kendisine sormaklan:)) Evet herkes diyor sabir edip bekliyceksin diye sislikler inmesi icin:KK43:
Ben once yakup beye burnumun resmini mailiycem onden, altan ve yandan kendisi bakicak eger gerek duyarsa gelmemi istiycek oyle anlastik cunku zor oluyor oyle hemen geri gitmek:KK43: insallah gitmeme gerek kalmaz bakalim. Sen gidersin ama herhalde yakin sayilirsin.

X