Bende 19 mayista ameliyat oluyorum Dr. Yakup Avsar'a

melideeee yorum yaptım maşallah gerçekten çok beğendim morarip şişmişsin o belli :))) olsun bitti gittiii ucunu kısaltmış senmi istedin kısa olmasını ???

melideeee yorum yaptım maşallah gerçekten çok beğendim morarip şişmişsin o belli :))) olsun bitti gittiii ucunu kısaltmış senmi istedin kısa olmasını ???

Tsk ederim cnm:) ah ahhh o sislikler morarmalar beni deli etti zaten:)) ama oldu ve bitti :)
Doktorum bana tasarim yapti yine ameliyattan 1 gun once 3d. Aslinda ben demedim bile ona soyle veya boyle olsun diye o yuzume gore cikartti bende begendim zaten, ben sadece az biraz kavisli olsun dedim o da minimum bir sekilde yapim dedi:)

Senin iylesme surecin nasil illerliyor?
Ben az da olsa sigara basladim ya, yapamadim birakmayi cok uzgunum bu konuda:KK43:(:-)sinifsinif:

geçmiş olsun cnm..harika olmuş burnun..ilk amelytta kurtuldun ne güzel..hala sargı varmı burnunda? benm var yarn çıkıcak inş..

Melidecim harika olmus burnun...o kadar komplex programlari anliyorum ama doktor bey nasil burun ucunu böyle degistirebiliyor bunu aklim hic almiyor.....hemde kapali teknik oldugu halde....:nazar:

Fistik olmus burnun...simdi bide yüzünün sislikleri gittmesi lazim sonra kurtuldun insallah....
Sana iyi günler melidecim...öpüyorum

Son düzenleme:
geçmiş olsun cnm..harika olmuş burnun..ilk amelytta kurtuldun ne güzel..hala sargı varmı burnunda? benm var yarn çıkıcak inş..

cnm benim cok tsk ederim:) insallah darbe felan almam da guzel bir seykilde oturur yerine burnusum:)) cok korkuyorum o yuzden, bende ne sargi ne de tampon vardi cnm sadece atel vardi burnumun ustunde o da 7ci gun alindi.

Senin sargin cikinca sende rahatlarsin, ben suan sanki grip olmus gibiyim sadece daha henuz nefes alamiyorum tam olarak, ama rahat uyuyorum geceleri:) Su iylesme sureci biraz uzun iste:KK43:( sabirli olmamiz lazim:) Yarin yolcusun degil mi?

Bende 1 ay sonra tekrar istanbulda olucam herhalde kontrol icin, doktorum gelmemi istemisti.

Melidecim harika olmus burnun...o kadar komplex programlari anliyorum ama doktor bey nasil burun ucunu böyle degistirebiliyor bunu aklim hic almiyor.....hemde kapali teknik oldugu halde....:nazar:

Fistik olmus burnun...simdi bide yüzünün sislikleri gittmesi lazim sonra kurtuldun insallah....
Sana iyi günler canim melidecim...öpüyorum

Cok cok tsk ederim filizcim:)))
Filizcim bende o kadar sislik olmazdi sadece burun ameliyati olsaydim diye dusunuyorum ben goz alti dolgu ve dudak dolgusuda yaptirinca sistim ve morardi goz altim haliylen.

Bende zaten baktikca burnuma cok sasiriyorum nasil bu denli degistirebildi diye doktorum benimde aklim almiyor:)) sihirli elleri var valla:)) Allah ondan razi olsun, helal olsun:))

Insallah seninki de istedigin gibi bir sekilde olur guzelim.

Tsk ederim cnm:) ah ahhh o sislikler morarmalar beni deli etti zaten:)) ama oldu ve bitti :)
Doktorum bana tasarim yapti yine ameliyattan 1 gun once 3d. Aslinda ben demedim bile ona soyle veya boyle olsun diye o yuzume gore cikartti bende begendim zaten, ben sadece az biraz kavisli olsun dedim o da minimum bir sekilde yapim dedi:)

Senin iylesme surecin nasil illerliyor?
Ben az da olsa sigara basladim ya, yapamadim birakmayi cok uzgunum bu konuda:KK43:(:-)sinifsinif:

aaaa
buna mi sevindin simdi sen ya o kadar guzel oldu ki burnusun opuyorumnanaktan

Cok cok tsk ederim filizcim:)))
Filizcim bende o kadar sislik olmazdi sadece burun ameliyati olsaydim diye dusunuyorum ben goz alti dolgu ve dudak dolgusuda yaptirinca sistim ve morardi goz altim haliylen.

Bende zaten baktikca burnuma cok sasiriyorum nasil bu denli degistirebildi diye doktorum benimde aklim almiyor:)) sihirli elleri var valla:)) Allah ondan razi olsun, helal olsun:))

Insallah seninki de istedigin gibi bir sekilde olur guzelim.

evt cnm elleri sihirli doktorumuzun BIR NUMARA opuyorumnanaktan

cnm benim cok tsk ederim:) insallah darbe felan almam da guzel bir seykilde oturur yerine burnusum:)) cok korkuyorum o yuzden, bende ne sargi ne de tampon vardi cnm sadece atel vardi burnumun ustunde o da 7ci gun alindi.

Senin sargin cikinca sende rahatlarsin, ben suan sanki grip olmus gibiyim sadece daha henuz nefes alamiyorum tam olarak, ama rahat uyuyorum geceleri:) Su iylesme sureci biraz uzun iste:KK43:( sabirli olmamiz lazim:) Yarin yolcusun degil mi?

Bende 1 ay sonra tekrar istanbulda olucam herhalde kontrol icin, doktorum gelmemi cnm simdi erekne biliyom da belli mi ne zaman gideceyin kontrole yoksa daha hic bir fikrin yokmu zemuszemus ayarlarsak seni gormeyi cok isterim istanbulda

gercekten cokkk guzell yapmıs yakup beyy hatta ıtıraf edeyım yakup beyın yaptıgı en ıyı burunlardan bırı. gule gule kullanın :)

Merhaba Melide,

Ilk önce arkadas listene kabul ettigin icin tesekkürler :KK66:
Cok büyük gecmis olsun. Gercekten inanilmaz bir degisim olmus, güzel gözlerin cikmis ortaya ve burun simdiden cok dogal gözüküyor, zamanla daha da iyi olucaktir. Özellikle delikler ve yan kanatlari cok dogal buldum. Tekrar tebrik ederim.

Bende çok beğendim.Burun ucu ve delikleri harika tam benim tarzım.Burun sırtındaki şişlikler inip hafif kavis oluşunca şahane olacak ,burun ucunun dikliğide güzel olmuş.En kısa zamanda önden de fot.koyar mısın ? sevgiler...

tekrar baktım da fotoğtaflarına,ben yakup beyin burun ucunda çok değişim yaptığını görmemiştim.ilk kez sende gördüm ve çok mutlu oldum.burun ucuna bayıldım resmen ...bu tarz burunlar çok güzel oluyor.sanki yakup bey burunları biraz uzun kaydırak gibi yapıyor gibi gelirdi bana.valla seninki şahane...mutluluklar....

her kezin yuzune gore burnu vardir o da o gerceyi bozmak taraftari deil en yakisani yapiyor hocam sag olsun allah ona dert keder gostermesinopuyorumnanaktan

gercekten cokkk guzell yapmıs yakup beyy hatta ıtıraf edeyım yakup beyın yaptıgı en ıyı burunlardan bırı. gule gule kullanın :)

:))) Tsk ederim cnm beni cok mutlu ettin:))) Doktorumun bu gune kadar ben hic kotu yapmis oldugu bir burun goremedim

X