- 11 Haziran 2017
- 26
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi LonelyTunes
herkese iyi günler. tam olarak dert değil sayılır mı bilmiyorum ama sizlere danışmak istediğim, kafama takılan bir konu var. Istanbul'da ailemin yanında kalan bir üniversite öğrencisiyim, aylık aldığım belirli bir miktar harçlık ve kykdan aldığım kredi var. Toplam paranın bir kısmıyla döviz alırım ya da vadeli hesap açar biriktiririm falan belki lazım olur ileride diye. Ek olarak kredi kartı çıkarttım kendime bütün harcamalarda onu kullanıyorum çünkü gelirim giderimi daha iyi görmemi sağlıyor limiti de çok değil zaten 900 tl ve idareli kullanıyorum. Seviyorum böyle şeylerle uğraşmayı kısacası.
Şimdi sorun şu ki ben klasik bir memur çocuğuyum hani gelirimiz belli. Düşünüyorum da bankaya yatırabildiğime göre harçlığım bana fazla geliyor. Acaba bu parayı ailemden alarak bencillik mi yapmış oluyorum? Belki çok bir para değil ama fazladan para herkesin işine yarar sonuçta. Geçenlerde de bir arkadaşım ailen nasıl izin veriyor bu kredi kartı, banka hesapları işine deyince bir düşündüm acaba bende bir sorun mu var diye. Sizce bencillik mi bu benim yaptığım?
Şimdi sorun şu ki ben klasik bir memur çocuğuyum hani gelirimiz belli. Düşünüyorum da bankaya yatırabildiğime göre harçlığım bana fazla geliyor. Acaba bu parayı ailemden alarak bencillik mi yapmış oluyorum? Belki çok bir para değil ama fazladan para herkesin işine yarar sonuçta. Geçenlerde de bir arkadaşım ailen nasıl izin veriyor bu kredi kartı, banka hesapları işine deyince bir düşündüm acaba bende bir sorun mu var diye. Sizce bencillik mi bu benim yaptığım?