senden alıntı yaptım
@KudrAlobar seni de böyle çağırayım
yorum yapan çocuksuz arkadaşlar diye de genel bir hitap yazayım
sizler çocuk ağlamasına, kusmasına, istemem diye bağırmasına çok aşina olmadığınız için dehşete düştünüz
ama bunlar cidden çocuk büyütmenin bir parçası
kusarlar
ağlarlar biraz sonra hiçbir şey olmamış gibi güzel güzel uyurlar
sonra öğürerek kalkarlar
apar topar hastaneye götürdüğünde de kusmuş rahatlamış der eve gönderirler
çocuğu hastaneye gece bir kere götürdüm zira ateşi çok yükselmişti 40 civarı idi
ateşi yükselmiş dediler, ateş düşürücü verdiler, bak düştü dediler ve gönderdiler
şehrin en iyi özel hastanesi bu, yani yoğunluk vs değil
ne olmuş üşütmüş, bademcikleri biraz iltihap yapmış antibiyotiksiz bile geçti
kustuğunda vs ertesi gün de devam etti ise götürüyoruz doktora o da bir kere oldu
midesi üşümüş dedi ki evet kiraz mevsimi yeni gelmişti tabaktaki bitince bir daha istedi dolaptan yeni çıkanları da hapur hapur yedi
özellikle şu virüslü ortamda hadi hemen gidelim cidden çok bir şey katmıyor ateşi düşüyorsa en önemlisi de uyuyabiliyorsa evde uyutmak daha tercih ediliyor
konu sahibi bu nedenle umursamaz yaftasını hak etmiyor
şimdi mesela akşam hastaneye götürelim demiş ama eşi boş ver demiş sonra bakmış ki ille götürelim diyor götürmek için kalkmış
mesela eşim çok pimpiriklidir konu sahibini tanımam
eşim çocuğu hastaneye götürelim diye en ufak bir şeyde hadi der bizde dur bir bakalım diyen benimdir, belki konu sahibi ile eşinin ilişkisinde de o hastane işi bu şekilde yürür
eşim telefon etti "X in kolu kesildi, in aşağıya da hastaneye götürelim" dedi çocuk ağlaması vs gelmiyordu
ortada marketten gelenler vardı onları buzdolabına koydum üstümü değiştirdim indim, ben çok önemsiz bir şeyle karşılaşacağımı düşünüyordum
oğlum araba koltuğunda oturuyordu, ağlamıyordu, üstünde kan falan da yoktu
ben de arka koltuğa yanına oturdum, "annene göster" dedi eşim kolunu kaldırdı, koltuk altı boylu boyunca kesilmişti
hangi hastane dedi eşim, söyledim ve gittik, 6 dikiş atıldı
bunu niye yazdım bilmiyorum da yani bu durumda dahi eşimin abarttığı düşüncesinde idim hatta o anda arabaya binip neden gidiyoruz vs de der, darlardım da onu ama cidden kesik büyüktü