- 29 Mart 2013
- 1.439
- 437
- 36
- Konu Sahibi bencepembe
kizlar bunu aldim bugun tuzluk karabiberlik degisik geldi gozume :)
=)) böle şık tuzluk biberlik istiorumm bayıldımm =)) aşkla kullan canım maşallah dielimm ayrıca =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar bunu aldim bugun tuzluk karabiberlik degisik geldi gozume :)
Çok ciciler canım pembiş pembiş zevkli seçimler bayıldım hem şirin hem şıklar mutlulukla aşkla kullan inşallah
canımm merhaba dielim cokk begendımmmmm =))
şık , cici , sevimli , hepsi çok güzel canım.. mutluluk ve huzurla kullan hepsini
Amin canım inşallah buna bayıldım Englishomedanmı oda almam gerek
Eki Görüntüle 718755
mutfak havlularına , tuzluk ve biberliklerine bayıldımm :) koyunlu havlun çok güzel güle güle güzel günlerde kullan canım bi yastıkta kocayın mutluluklar :)
canım bunuda mı 100 tl ye aldın inanmıyorum bedava olmuş resmen çünkü bu diğerlerine göre daha pahalı çok sevindim adına güle güle kullan
Eveeeeet :) English Home. Ama ben internetten aldım ve çok güzel bir şekilde ambalajlandı ve geldi. Çok güzel şeyler var çok
Çok teşekkürederim canım hemen bakmalıyım çok güzeller gerçekten çok
olsun canım boyneri tebrik ederim ki lafının arkasında durdu ilgilendi helal olsun valla vip dükkandan bi elbise aldım göndermediler paramı vermediler bankaya dilekçe verdim öyle iade oldu 2.5 ay sürdü ya gerçekten boynere alkış
internet sitesinden almanı tavsiye ederim mağazasına gittiğinde genelde kadınlar tarafından her şey tüketilmiş oluyor :):)
Çok teşekkür ederim, Allah daha iyileri daha cicilerini sana nasip etsin.
Çok eksik var daha çok.
Misafir yemek takımı, tencereler, kahvaltı takımı vs :) Yavaş yavaş alıyorum işte. İçime sine sine.
inşallah :):)olcak olcak bu sefer göndericekler merak etme
English home dan alışveriş yaptığım için tedarik sıkıntısı yaşamıyorum gönül rahatlığıyla yap bence :)İnternet alıyorum zaten artık birçok şeyi canım ayagına geliyor resmen dedigin gibi magazada tam anlamıyla herşeyi bir arada bulamıyorsun ama nette herşey elinin altında dogru canım
İnşallah, Allahın izniyle o günleri görsem :) Teşekkür ederim canımAllahın izniyle hepsini bitirirsin :) sıkıntı yok baya zevklisin :)
nişanlımın sürprizi, markafoniden ne zamandır bakıyordum ama gelmez diye cesaret edip alamamıştım. :)
Fotografı da PembeCeyiz arkaşımızdan aldım. Hoşgörüsüne sığınıyorum. Nette bulamadım çünkü :/
çok tatlı bunlar :) aferin enişteye ..güle güle kullan yavrum
nişanlımın sürprizi, markafoniden ne zamandır bakıyordum ama gelmez diye cesaret edip alamamıştım. :)
Negüzel süpriz :) canım istiyordun bende görünce haber edeim diordum nişanlın almış negüzel güle güle kullanın canım :))