Bencepembe'nin çeyizleri ^_^

Kızlar öncelikle bugün niyetim tencere seti almaktı. çünkü geçen internetten aldığım mini minnacık geldi mini pan setmiş. neyse dursun dedik :) gidip bir şeyler alayım derken kipaya girdim ne göreyim Porland markalı 30 parça kahvaltı seti 50 lira üstelik sahan hediyeli. Hemen aldım 3 modeli var. Bu aşağıdaki modelden almadım ben Aloha diye bir model aldım :) gayet şık duruyor. Kahvaltı takımı almayanlar bir uğrasın bence.

Gelelim diğer alınanlara: ikea bıçak seti, Esse Tencere seti, English home masa örtüsü, Tchibo Peynir Saklama kabı

canım kahvaltı takımını baya uyguna almışsın modeli de çok şekerdir eminim:) diğerleri de çok şeker güle güle kullan

canım yeni çeyizlerin ne güzel aşkla kullan

teşekkür ederim canım :)

canım kahvaltı takımını baya uyguna almışsın modeli de çok şekerdir eminim:) diğerleri de çok şeker güle güle kullan

tatlım valla porland markasını görmesem kalitesinden şüphe eder almazdım ama baya tatlı baya sevimli bir ara fotosunu çekerim kutudan çıkartıp :)

hayırlı olsun eksikler tamamlanıyo artık :16:
ama kahvaltı setini görmek istiyorum ya çek koy merak ettim

ay çok tatlı ya yerim ben bunu iyiki almışsın ya bu fiyata böyle güzellik aman tanrım dedirtiyo ya :52:

ay çok tatlı ya yerim ben bunu iyiki almışsın ya bu fiyata böyle güzellik aman tanrım dedirtiyo ya :52:

valla pembe olsaydı daha güzel olurdu ama :) bu fiyata bu marka bir de beğendim. aldım işte. bir de sahan hediyesi var. Porlandın o güzel porselen sahanlarından . :) gözüm kalmıştı onda alcaktım bu kahvaltı takımına kısmetmiş :)

valla pembe olsaydı daha güzel olurdu ama :) bu fiyata bu marka bir de beğendim. aldım işte. bir de sahan hediyesi var. Porlandın o güzel porselen sahanlarından . :) gözüm kalmıştı onda alcaktım bu kahvaltı takımına kısmetmiş :)

ya bide alırsan rosy alırsın pembiş olarak bişey olmaz gerçekten çok güzel
sahanda aradan çıkmış oldu işte ne güzel :56:

3lu buyuk baharatligim ^^

Eklentiler

• $CYMERA_20130713_225055.jpg
    $CYMERA_20130713_225055.jpg
    56,8 KB · Görüntüleme: 63
Çay kahve ve şeker koymak için tam olarak böyle bir şey arıyordum. İyi ki varsın Keramika :) diğer horozlulara ne koyarım bilmiyorum :) sıkılırsam değiştiririm herhalde. Bir de seramik bıçak delisi olarak seramik şef bıçağı da aldım Biev'den. Sağlıklı olduğunu biliyorum.

Back