- 14 Nisan 2016
- 2.699
- 1.137
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız ama ist olacak . Yine de tşk ederim fikir açısında bakarım..il belirtmemişsiniz. ankarada damga abiye var mesela.
ben nişan için bunu almıştım oradan. internette de var aynı model.Haklısınız ama ist olacak . Yine de tşk ederim fikir açısında bakarım..
çok hoşmuş .. çok tşk ederimben nişan için bunu almıştım oradan. internette de var aynı model.
bak aklıma gelmedi cidden hemen karıştırıyorum :)Forever new e baktın mı cok sık evede giden kabarık olmayan elbiseler var ben ordan almıstım vaktiyle :)
bak aklıma gelmedi cidden hemen karıştırıyorum :)
trendyolla ya baktım. hepsine tek te bakıcamWomen's Dresses - Summer & Race Day Dresses | Forever New
Explore the stunning collection of women's dresses from Forever New. Discover romantic bridesmaid dresses and entrance-worthy evening dresses. Shop online today.intl.forevernew.com.au
Ben cok severim elbiselerini kalitelidir ve sade şık
Trendyol milla ve raissa venessa da olabilir aklında olsun
Patirtı.comSelam Herkese :)
27 Temmuz günü İsteme - Söz - Nişan.. 3ü 1 arada olacak yani .. Ve ben elbise bakıyorum. Evde olacağı için öyle Kabarık abiye tarzıda sevmiyorum. Genel olarak tarzım değil.. Bildiğiniz bir site , butik vs var mı acaba ? Teşekkürler.
"İSTANBUL"
Benim de öyle oldu ben de uzun zarif şık bi elbise giydim herkes çok beğendi . Çok fazla taşlı tuşlu bişey almayın evde olduğu için abartı durur gibi geliyo. Aslında kısa bi elbise istemiştim ama son zamanlarda aşırı kamp yapmıştık ve sivri sineklerden dolayı bacaklarım itti durumda değildiSelam Herkese :)
27 Temmuz günü İsteme - Söz - Nişan.. 3ü 1 arada olacak yani .. Ve ben elbise bakıyorum. Evde olacağı için öyle Kabarık abiye tarzıda sevmiyorum. Genel olarak tarzım değil.. Bildiğiniz bir site , butik vs var mı acaba ? Teşekkürler.
"İSTANBUL"
Pendik tarafindaysaniz ben cengiz aktürk den almistim çok beğenmiştim herzaman giyebilcegim bir abiye idi kinam içinde hakki şahin den aldim buralara bakabilirsiniz.Haklısınız ama ist olacak . Yine de tşk ederim fikir açısında bakarım..