Ben zemedim siz zebilecek misiniz?

TMYy

*T&M*
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2008
5.190
5
aradım baktım ben göremedim. eğer bu konu varsa moderatör arkadaşlarım siler.
neysem konuya geleyim. bu resmi kopyala yapıştır yapıp bi klasöre kaydedin bi öyle bakın ben çözemedim siz çözdüyseniz banada söyleyin

ya ben resim yukleyemiyom ya nasil yapiyosunuz ((((((

ya ben resim yukleyemiyom ya nasil yapiyosunuz ((((((

Sadece sağ tıklayıp "kopyala" diyorsun, sonra onu bir klasöre sağ tıklayıp "yapıştır" diyorsun, bu kadar. Üstüne tıklayınca, sol tarafta ayrıntılarda adam gözüküyor çok korkunç:1shok: bakma boşver:1shok:

yaaa merak ettim ama çok mu korkunçkii:uhm:

baktım ben kaydettim kızın yanında bir adam gözüküyo....korkmadım ama ehehehe:dance:

bi defa bu bugün ne giydin çek görelim bölümünde bi kız fotosunu koymuştu yüzünü karalayıp onun

fotosunu kaydetip baktığımızda da yüzü karalanmamş çıkmıştı. bunu nie yapmıştık kız yaln sölüodu

biri farketmiş sölemişti:))
neyse asıl diyecğime gelim bu da öle bi durum olabilir foto üzerine başka foto konup kaydedilmiş

olabilir ozaman siz kopyala yapıştır yaptığınızda düzeltme yani ekleme yapılmadanönceki hali görüor

olabilirsiniz. benim bilgisayar vista belki ondandır bilmiorum ama ben açtığımda tek kızı görüorum başta

açmadan 2 3 saniye adamla kızı görüorum okadar

ya benbde de bişiy çıkmıyo kopyaladıgınız resmi koyun buraya zeynep sen yaparsın şeker hadi bekliorum..........

ya benbde de bişiy çıkmıyo kopyaladıgınız resmi koyun buraya zeynep sen yaparsın şeker hadi bekliorum..........
kopyalıyosunya klasörü aç öyle bak yani resme çift tıklama. klasördeyken bak. hani küçük küçük bütün resimler görünüoya öle işte. ay bu nasıl anlatılır bilemedim şimdi. neyse anladın sen onu kanımcatatlicadiarzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…