• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben zayıf olsam suç kilo alsam suç

İyi akşamlar herkeseEn Büyük TÜRKİYE
Hanımlar ben dışarıdan gelen eleştirileri, yorumları takmamaya çalışsam da bazen elimde olmayabiliyor.

Ben 21 yaşındayım, 19-20 yaşına kadar hep çok zayıf oldum.
Çocukluğumdan bu yana ''ay çok zayıf, annesi hiçbir şey yemiyor mu'' yorumları. Hatta ben küçükken anneannem beni almış götürmüştü, ben bakacağım biraz, zorla yediririm diye.

Halbuki inanın öyle bir şey yok, iştahım her zaman yerindeydi.

İnanın bana nasıl insanların fazla kilolarına laf edilince canı sıkılıyorsa, ''sıska'' denmesine de o derece sıkılıyor.Ben hep bunları duyarak büyüdüm.
173 boyunda 45-49 kg civarlarındaydım 19 yaşına kadar.
Son 2 senede(özellikle son 3 ay) kilo aldım şu an 59 oldum.

Her neyse zamanında insanlara göre pek sıskaydım, şimdi de insanlara göre iri(?) oldum.
Kemikliyim kabul ediyorum, biraz da kilo eklenince kalıplı duruyorum.Omuzlarım geniş, biraz da basen kısmı var. Ama söylendiği kadar da yokum.

Ben zayıf olsam suç, kilo alsam suç.

İnsanlara cevabını veriyorum, bazen gülümseyerek geçiyorum ama cidden canım sıkılıyor.

Dün benimle yaşıt kuzenimle birlikteydik, teyzem anneme ''tutsak x'in yanında nasıl da iri duruyor'' demiş.:kızgın:

Arkadaşım sevgilimle fotoğrafımıza bakmak istedi, senin yanında minyon mu duruyor ne dedi. Gülümseyerek ''ben aşkımıza odaklanırsın sanmıştım'' dedim. O da eveledi geveledi ''işte ne biliyim'' dedi.
Evet sevgilimle boyumuz aşağı yukarı aynı ama hanımlar işte şu an kendimi güzel ifade edemiyorum kusura bakmayın..
Bir kadına, özellikle genç bir kadına dış görünüşüne yorum yapmak neyin kafası amaç ne...
Daha anlatmadığım bir sürü şey.. İnsanlar neden kendisini yorum yapmak zorunda hissediyor?

İçimi döktüm, güzel ifade edemedim. Teşekkür ederim okuduğunuz için
173cm'e 59 kilo. Gayet hoşsunuz:)

ya insanlar cidden başkasını mutsuz etmek için yaşıyor öyle mutlu oluyor.
fıstık gibi hatunsunuz ya daha ne olsun 45 zayıfmış evet ama şu an 59 olmanız ideal kilo daha ne olsun direk kıskançlık ya başka bişey değil. keşke 10 cm uzun olsaydım bende:cry: aslında liseden sonra artık dedim ben uzamayacağım bu böyle 150 boyum çok minnağım :) kabulleniyorsunda bende 1 kilo aldımı popo hem arkadan hem yanlardan çıkıyor löp löp ki üniversitede 58 kiloya çıktığım olmuştu düşün yuvarlanıyordum ama milletin dediklerini hiç takmadım bozulurdum ortaokul çocuğu sanarlardı beni hep.... şimdi 45 kiloyum 43 kilo ideal kilommuş görsel olarak mesela göbüşüm var ama kış diye yiyorum sürekli mart gibi keserim tatlıları :):):) ne zaman yine ben çoook kısayım diye üzülmeye başladım biliyor musun 193 boyunda sevgilim olunca :KK70::KK70::KK70: ilk zamanlar çok hoşlanıyorum ama çok uzun yaa diyordum arkadaşlarıma:mad::mad::mad: allah olmayanı veriyor heralde :confused::confused::confused: evlenirsek çocuklarım uzun olur bari benim gibi üzülmezler diye kendimi teselli ettim ha hiç problem ettim mi yok asla. evlendik :) tabi ki topuklu ayakkabı giyiyorum ama işim gereği zaten gyiyordum ve cidden çok severim topuklu ama düzde giyiyorum ya amaan dedim millet kendine baksın önce :):):) eşim bana minnak sevgilim naptı bugün derdi telefonda hep :):) şimdi uzun kocam gelde şunları dolaptan indir diyorum :KK68:
sen inadına biz sevgilimle çok mutluyuz gerisi boş de :KK66:
Çok tatlısınız çok güzel anlatmışsınız:)) Cidden amaç mutsuz etmek. Velev ki 45 kiloyum, bu bana söylenmese ben bilmez miyim zayıf olduğumu? Aynaya bakıyoruz sonuçta. İnsanlar tasdiklemese olmaz.
Biz sevgilimle aynı boydayız belki benden kısa bile olabilir:KK53: Biz takmamışız etraftaki insanlar "sinin yinindi minyin sinirim" deyip . Ayh şiştim:deli:

Çok tatlısınız çok güzel anlatmışsınız:)) Cidden amaç mutsuz etmek. Velev ki 45 kiloyum, bu bana söylenmese ben bilmez miyim zayıf olduğumu? Aynaya bakıyoruz sonuçta. İnsanlar tasdiklemese olmaz.
Biz sevgilimle aynı boydayız belki benden kısa bile olabilir:KK53: Biz takmamışız etraftaki insanlar "sinin yinindi minyin sinirim" deyip . Ayh şiştim:deli:

hahahaa bence onu söyleyene yukarıdan yukarıdan bakıp sende biraz kısasın ama neyseee deyin bir daha gıkı çıkamaz :sinirli:
biraz şirretimdir benimle dalga geçmeye kalkanı yerin dibine sokarım hemen sen o göbeğinle ayağını görebiliyor musun yada arkadan bak bakbitmiyorsun popo maşşşallah falan diye :olamaz:
uzun boylu olup bir insana yukarıdan bakmak isterdim mesela hep içimde uhte :KK48:

Back