• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben zayıf olsam suç kilo alsam suç

İyi akşamlar herkeseEn Büyük TÜRKİYE
Hanımlar ben dışarıdan gelen eleştirileri, yorumları takmamaya çalışsam da bazen elimde olmayabiliyor.

Ben 21 yaşındayım, 19-20 yaşına kadar hep çok zayıf oldum.
Çocukluğumdan bu yana ''ay çok zayıf, annesi hiçbir şey yemiyor mu'' yorumları. Hatta ben küçükken anneannem beni almış götürmüştü, ben bakacağım biraz, zorla yediririm diye.

Halbuki inanın öyle bir şey yok, iştahım her zaman yerindeydi.

İnanın bana nasıl insanların fazla kilolarına laf edilince canı sıkılıyorsa, ''sıska'' denmesine de o derece sıkılıyor.Ben hep bunları duyarak büyüdüm.
173 boyunda 45-49 kg civarlarındaydım 19 yaşına kadar.
Son 2 senede(özellikle son 3 ay) kilo aldım şu an 59 oldum.

Her neyse zamanında insanlara göre pek sıskaydım, şimdi de insanlara göre iri(?) oldum.
Kemikliyim kabul ediyorum, biraz da kilo eklenince kalıplı duruyorum.Omuzlarım geniş, biraz da basen kısmı var. Ama söylendiği kadar da yokum.

Ben zayıf olsam suç, kilo alsam suç.

İnsanlara cevabını veriyorum, bazen gülümseyerek geçiyorum ama cidden canım sıkılıyor.

Dün benimle yaşıt kuzenimle birlikteydik, teyzem anneme ''tutsak x'in yanında nasıl da iri duruyor'' demiş.:kızgın:

Arkadaşım sevgilimle fotoğrafımıza bakmak istedi, senin yanında minyon mu duruyor ne dedi. Gülümseyerek ''ben aşkımıza odaklanırsın sanmıştım'' dedim. O da eveledi geveledi ''işte ne biliyim'' dedi.
Evet sevgilimle boyumuz aşağı yukarı aynı ama hanımlar işte şu an kendimi güzel ifade edemiyorum kusura bakmayın..
Bir kadına, özellikle genç bir kadına dış görünüşüne yorum yapmak neyin kafası amaç ne...
Daha anlatmadığım bir sürü şey.. İnsanlar neden kendisini yorum yapmak zorunda hissediyor?

İçimi döktüm, güzel ifade edemedim. Teşekkür ederim okuduğunuz için
Her halimle mutluyum,görünüşümden daha önemli şeyler var hayatta deyin:110:

Boy kiloya göre şusnda da zayıf değil çok zayıfsınız.
Yaşınızdan dolayı vücut hala kof mu diyim şiş mi diyim bilemedim .
Östrojen fazlalığından hep bunlar

24-25 gibi vücut oturuyo ozamanda bu boy kiloda olursanız çok zayıf durursunuz

Ben de geçtiğimiz mayıs ayına kadar 42 kilo idim.Boyumda kısa üstelik 160 yokum. Sürekli millet boyumun kilomun derdine düşerdi. Vallaa boyuma çare topuklu ayakkabı buldum :D Sonra bi rahatsızlığımdan ötürü kullandığım ilaçtan dolayı 8 kg aldım 50’ye çıktı kilomda. Gayet güzel kilo aldım her yerimden hem de. Hayatımda 45i görsem yeter derdim bi anda 50 oldum :oha: gayette hoş buluyorum kendimi çevremde benim yaşımda göbekli,vücudu selülit çatlak dolu o kdr genç kız varken varsın kısa ve zayıf olayım :) böyle mutluyummm. He de geç canım :KK52:

Hayat başkalarının laflarını takmak için o kadar kısa ki.. Biri kilona bişey mi dedi, iyi sen beğenmiyorsan hiç bu kiloya gelmezsin de. Ve sonrasında unut.

Ben de geçtiğimiz mayıs ayına kadar 42 kilo idim.Boyumda kısa üstelik 160 yokum. Sürekli millet boyumun kilomun derdine düşerdi. Vallaa boyuma çare topuklu ayakkabı buldum :KK70: Sonra bi rahatsızlığımdan ötürü kullandığım ilaçtan dolayı 8 kg aldım 50’ye çıktı kilomda. Gayet güzel kilo aldım her yerimden hem de. Hayatımda 45i görsem yeter derdim bi anda 50 oldum :oha: gayette hoş buluyorum kendimi çevremde benim yaşımda göbekli,vücudu selülit çatlak dolu o kdr genç kız varken varsın kısa ve zayıf olayım :) böyle mutluyummm. He de geç canım :KK52:

Ama bu dediğin oldu mu şimdi sence? :)
Göbekli olanlar da kimseyi ilgilendirmemeli. İyi bişeyi örnek verirken onları yazmasaydın keşke. :68: Çünkü sen birilerine göbekli vs falan dersen otomatik olarak onların sana sıska deme hakkını doğurursun. :) :68:

Ama bu dediğin oldu mu şimdi sence? :)
Göbekli olanlar da kimseyi ilgilendirmemeli. İyi bişeyi örnek verirken onları yazmasaydın keşke. :KK68: Çünkü sen birilerine göbekli vs falan dersen otomatik olarak onların sana sıska deme hakkını doğurursun. :) :KK68:
Haklısın yanlış ifade etmiş olabilirim. Aslında demek istediğimi şu 2 açıdan anlatabilirim: birincisi,hem laf eden insanlar bunlar gibi kendi fiziki özelliklerine bakmadan konuşabiliyor.
2.si ise bu bu yaşıma kdr sürekli yaşıtlarımla kıyaslandığım onların fizikleri sanki harikaymış gibi üzerimde baskı kurulduğu icin olsa gerek burdan örnek verdim :) Yani uzun boylu ya da benden kilolu her insanın mükemmel vücut ölçülerine sahip olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Zira kimseyi eleştirmem kim nasıl mutluysa öyle kalsın :)

Şunu söylemek istiyorum. 1,67 75 kiloyum. Şuanda mide fıtığımdan ağlıyorum. Ne zayıf olmak istiyorum ne de şöyle böyle. Sağlığım gitti şimdi. Gerisi boş. Bende kilo aldım 8 kilo. Şimdi midemde fıtık oldu. Bana kilo al diyenler yanımda değil. Çok pişmanım. İnsan kendini sevmeli sağlıklıysa hep şükretmeli. Elalem boş.

Haklısın yanlış ifade etmiş olabilirim. Aslında demek istediğimi şu 2 açıdan anlatabilirim: birincisi,hem laf eden insanlar bunlar gibi kendi fiziki özelliklerine bakmadan konuşabiliyor.
2.si ise bu bu yaşıma kdr sürekli yaşıtlarımla kıyaslandığım onların fizikleri sanki harikaymış gibi üzerimde baskı kurulduğu icin olsa gerek burdan örnek verdim :) Yani uzun boylu ya da benden kilolu her insanın mükemmel vücut ölçülerine sahip olmadığını anlatmaya çalışıyorum. Zira kimseyi eleştirmem kim nasıl mutluysa öyle kalsın :)

Heh bu konuda haklısın işte. :) Hani bi laf vardır dinime küfreden müslüman olsa diye bu da o hesap. :) Mesela ben kilosu olan bir kadınım, bariz kilo alan kişiye aa kilo almışsın canım falan diye gayri ihtiyari bile tepki vermem, şak diye sen kendine bak deyiverir diye. :KK70:

Hepimizin basindan gecti bu laflar
Birgun k.p. kiloma laf etti
Kime neki benim kilomdan dedim
Birdaha kimse agzini acmadi
He de gec yada aa herkes cok begeniyor de

Nefret ediyorum bende bu durumlardan. Üniversiteye kadar 1.70 boyunda 48 kilo civarındaydım "Safinaz" diye dalga geçilen biriydim. O kadar çok takıyordum ki üstüme giydiğimi bile yakıştıramıyordum. Sonra biraz kilo alayım derken ipin ucu kaçtı 83 kiloyu gördüm. Bu kez resmen "camış" muamelesi gördüm. Şuan 70 kiloyum ama hala kilolusun diye dalga geçilen bir insanım. Ve malesef deli gibi takıyorum bu söylenilenleri. Hatta çok samimi olduğum bir arkadaşım sevgilim için yanına korse giyip gidiyorsun dimi çocuk görmesin bu halini diye dalga geçti. Milletin çenesi torba değil ne yazık ki şöyle evire çevire büzelim..

173 boy ve 59 kg cok cok iyi..
Ben 171 boy ve 66-67 kiloda gayet iyiyim, iri olmama ragmen..
Vücut yapisiyla alakali bir de..
Spor yaparsan daha sıkı gorunebilirsin..

Şunu söylemek istiyorum. 1,67 75 kiloyum. Şuanda mide fıtığımdan ağlıyorum. Ne zayıf olmak istiyorum ne de şöyle böyle. Sağlığım gitti şimdi. Gerisi boş. Bende kilo aldım 8 kilo. Şimdi midemde fıtık oldu. Bana kilo al diyenler yanımda değil. Çok pişmanım. İnsan kendini sevmeli sağlıklıysa hep şükretmeli. Elalem boş.
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allahım tez zamanda şifa versin size

Boyum 1.74. 56 kiloyum ama kilo almak istiyorum 59 ya da 60 ideal gibi geliyo bana. Bence güzel bi fiziğiniz var. Takmayın :)

Spor yap bence. Kilon cok normal hatta hala zayif sinifina girersin o boyla. Sanirim aniden kilo aldigin icin oldugundan daha fazla gosteriyo olabilirsin. Sporla vucudunu fit hale sokarsan bence herkes kiskanir. Belki suanki halinle de kiskaniyo olabilirler. Takma milleti. Rahat ettigin kilo da ol. Ama cok alma ilerde evlenince aliyosn emin ol

İnsanları kafana çok takarsan hiç memnun bir hayatın olmaz sen kendine bak bende bir ara kilo aldım 62 kilo oldum ama boyum 1.65 kemik yapım ince olduğu için balık etli bir görünümüm vardı çok kilo aldın artık diye laflar duyunca saf bir şekilde ölüm orucu gibi bir diyete girdim enson tartıda 43 ü gördüm artık duramıyordum nerdeyse hasta oluyordum o kadar zor yemek yiyordum ki anlatamam öğüre öğüre çok mutsuzdum bu sefer herkes aaaa önceden nekadar güzeldin ne yaptın kendine sen dediler o dönemi hatırlamak bile istemiyorum inanın çok çirkindim sırf insanların bana yaptığı eleştiler yüzünden kafama takıp yaptığım bir saçmalıktı zor toparlandım.Şimdi 56 kiloyum yine kimse mutlu değil acaba zayıf mısın daha mı alsan ama bendeki kafa kime ne çok seviyorum kendimi bence çok güzel idealim boşver Yani kimse seni ilgilendirmez!!Nasıl güzel hissediyorsan öyle takıl

Ben hangi konuda boyumu kilomu yazdiysam burda kadinlar birbirine girdi, hep birlikte ban yedik.

Ben kiskanclik diyorum. Takilmayin :)

Dediginiz gibi, zayif olsaniz da kilolu olsaniz da insanlar soyleyecek bir sey bulurlar her zaman. En iyisi duymamak. Benim de boyum kisadir, onceden biraz kiloluydum, bir suru laf duyuyordum. Yazdan beri kilo vermeye basladim, bu kez ayni insanlar eski halimin daha iyi oldugunu soylemeye basladilar. Cevrenizdeki insanlari memnun etmeye calisirsaniz asla basarili olamazsiniz, sadece kendiniz memnun olmaya bakin.

170 boyum 65 kilom var. Aslında kilom normal(bana göre :KK53:) ama insanlar yapılı,iri gibi sıfatlarla tarif etmeyi seviyorlar.
Takmıyorum,umursamıyorum hatta böyle dediklerinde gidip bir paket çikolata açıyorum:KK16:

Herkes tek beden olmak zorunda değil
Ben mutluyum deyip geçmek en güzeli
Kimse kimsenin kilosunu taşımıyor ya

Ayrıca gayet ideal bir kilo ve boyun var
Hiç düşünmeye bile ihtiyacın yok
Sen mutluysan kime ne
:rolleyes:

boy kilo oranın harika bence

Fiziğinizi çekemiyorlardı bence, siz kilo alınca da hınçlarını çıkarma fırsatı geçti ellerine. Hep böyle yapıyorlar. Sizin yapacağınız ağızlarının payını verip, bozmak.

Hayat başkalarının laflarını takmak için o kadar kısa ki.. Biri kilona bişey mi dedi, iyi sen beğenmiyorsan hiç bu kiloya gelmezsin de. Ve sonrasında unut.

bence sizi kiskaniyorlar.cunku boyunuzda kilonuzda cok ideal.

173 boy ve 59 kg cok cok iyi..
Ben 171 boy ve 66-67 kiloda gayet iyiyim, iri olmama ragmen..
Vücut yapisiyla alakali bir de..
Spor yaparsan daha sıkı gorunebilirsin..

Hepinize çok teşekkür ederim çok haklısınız iyi ki varsınız:KK37:

Kilonuz boyunuza göre gayet iyi. Yani düşünüyorum o boyda o kiloda birini,ne kadar iri olabilirsiniz ki?
Ne güzel uzun boylusunuz,bence kıskançlik girmiş işin içine.
Hep ayni insanlardan benzer tepkiler aldığınıza göre bu böyle.
Birde cidden insanlar konuşup duruyor yerli yersiz.
Geçenlerde hastanede 8 aylık hamile bir kadin vardı,yaşlı teyze geldi bekliyoruz hepimiz,döndü kadına kaç aylık vs diye başladı muhabbete yaşlı teyze. Sonra normal doğuracaksın dimi dedi teyze,kadında teyze ben kalp hastasıyım doğuramam normal,sezeryan olacağım dedi. Teyze hala normal doğum iyidir,bütün hastalıkları götürür vs diye anlatıyor. Yahu kadın kalp hastasıyım diyor. Teyze hala normalde normal. Sinirlenmeye başladım neredeyse ben diyecektim teyze bir sus diye,hamile kadına sıra geldi de kalktı gitti . Teyze arkasından hala konuşuyordu.
Yani demem o ki. İnsanlar konuşur,hep konuşur. Kendisini ilgilendirmeyen konularda bile bık bık konuşur. Boşverin.
Siz mutluysanız bu halinizle asla umursamayın. Konuşup dursunlar.

İyi akşamlar herkeseEn Büyük TÜRKİYE
Hanımlar ben dışarıdan gelen eleştirileri, yorumları takmamaya çalışsam da bazen elimde olmayabiliyor.

Ben 21 yaşındayım, 19-20 yaşına kadar hep çok zayıf oldum.
Çocukluğumdan bu yana ''ay çok zayıf, annesi hiçbir şey yemiyor mu'' yorumları. Hatta ben küçükken anneannem beni almış götürmüştü, ben bakacağım biraz, zorla yediririm diye.

Halbuki inanın öyle bir şey yok, iştahım her zaman yerindeydi.

İnanın bana nasıl insanların fazla kilolarına laf edilince canı sıkılıyorsa, ''sıska'' denmesine de o derece sıkılıyor.Ben hep bunları duyarak büyüdüm.
173 boyunda 45-49 kg civarlarındaydım 19 yaşına kadar.
Son 2 senede(özellikle son 3 ay) kilo aldım şu an 59 oldum.

Her neyse zamanında insanlara göre pek sıskaydım, şimdi de insanlara göre iri(?) oldum.
Kemikliyim kabul ediyorum, biraz da kilo eklenince kalıplı duruyorum.Omuzlarım geniş, biraz da basen kısmı var. Ama söylendiği kadar da yokum.

Ben zayıf olsam suç, kilo alsam suç.

İnsanlara cevabını veriyorum, bazen gülümseyerek geçiyorum ama cidden canım sıkılıyor.

Dün benimle yaşıt kuzenimle birlikteydik, teyzem anneme ''tutsak x'in yanında nasıl da iri duruyor'' demiş.:kızgın:

Arkadaşım sevgilimle fotoğrafımıza bakmak istedi, senin yanında minyon mu duruyor ne dedi. Gülümseyerek ''ben aşkımıza odaklanırsın sanmıştım'' dedim. O da eveledi geveledi ''işte ne biliyim'' dedi.
Evet sevgilimle boyumuz aşağı yukarı aynı ama hanımlar işte şu an kendimi güzel ifade edemiyorum kusura bakmayın..
Bir kadına, özellikle genç bir kadına dış görünüşüne yorum yapmak neyin kafası amaç ne...
Daha anlatmadığım bir sürü şey.. İnsanlar neden kendisini yorum yapmak zorunda hissediyor?

İçimi döktüm, güzel ifade edemedim. Teşekkür ederim okuduğunuz için
Su an benim gozumde ,bu boy ve kilo da ,cok guzel fiziginiz var . Kiskanclik yapmasinlar bence.

ya insanlar cidden başkasını mutsuz etmek için yaşıyor öyle mutlu oluyor.
fıstık gibi hatunsunuz ya daha ne olsun 45 zayıfmış evet ama şu an 59 olmanız ideal kilo daha ne olsun direk kıskançlık ya başka bişey değil. keşke 10 cm uzun olsaydım bende:cry: aslında liseden sonra artık dedim ben uzamayacağım bu böyle 150 boyum çok minnağım :) kabulleniyorsunda bende 1 kilo aldımı popo hem arkadan hem yanlardan çıkıyor löp löp ki üniversitede 58 kiloya çıktığım olmuştu düşün yuvarlanıyordum ama milletin dediklerini hiç takmadım bozulurdum ortaokul çocuğu sanarlardı beni hep.... şimdi 45 kiloyum 43 kilo ideal kilommuş görsel olarak mesela göbüşüm var ama kış diye yiyorum sürekli mart gibi keserim tatlıları :):):) ne zaman yine ben çoook kısayım diye üzülmeye başladım biliyor musun 193 boyunda sevgilim olunca :KK70::KK70::KK70: ilk zamanlar çok hoşlanıyorum ama çok uzun yaa diyordum arkadaşlarıma:mad::mad::mad: allah olmayanı veriyor heralde :confused::confused::confused: evlenirsek çocuklarım uzun olur bari benim gibi üzülmezler diye kendimi teselli ettim ha hiç problem ettim mi yok asla. evlendik :) tabi ki topuklu ayakkabı giyiyorum ama işim gereği zaten gyiyordum ve cidden çok severim topuklu ama düzde giyiyorum ya amaan dedim millet kendine baksın önce :):):) eşim bana minnak sevgilim naptı bugün derdi telefonda hep :):) şimdi uzun kocam gelde şunları dolaptan indir diyorum :KK68:
sen inadına biz sevgilimle çok mutluyuz gerisi boş de ;)

Back