ben zayıf olsam suç kilo alsam suç

Kıskanıyorlar başka bişi değil.
Eşimin yeğeni dediğiniz gibi çok zayıf. Her gören bir lafını ediyor. Oysaki iyi yani, gelişiminde bir problem yok, ergenlik çağında. Ben onun adına üzülüyorum lafını ettiklerinde. İnsanlar çok duyarsız ve kesinlikle çekemediklerinden. Kim uzun boylu, zayıf olmak istemez.
Kilonuz gayet iyi hiç takmayın. Hatta şaka yollu laf sokun. İçiniz soğusun

Ben sevgilimle aynı boydayım, o hiç problem etmiyor. Çevredeki insanlar problem ediyor Kesinlikle farklılıklarımızla, kusurlarımızla güzeliz

İnan’ın konu açmaya değmez. Elalemin ağzı torba değilki büzesiniz
İstediklerini desinler amannnn

Ben de ergenken, en hassas zamanlarımda sıska yorumları aldım. Bir de acır gibi bakıyorlardı. Cidden o kadar kırıcı ki. Şimdi güya toparladım, bu sefer de iri oldum. Kıskanıyorlar demek istemiyorum ama sanırım öyle..

Öyle öyle şüphen olmasın. İnsanın konuşmalarından anlaşılıyor zaten. Takma boşver..

Boyum 1.74. 56 kiloyum ama kilo almak istiyorum 59 ya da 60 ideal gibi geliyo bana. Bence güzel bi fiziğiniz var. Takmayın :)

Spor yap bence. Kilon cok normal hatta hala zayif sinifina girersin o boyla. Sanirim aniden kilo aldigin icin oldugundan daha fazla gosteriyo olabilirsin. Sporla vucudunu fit hale sokarsan bence herkes kiskanir. Belki suanki halinle de kiskaniyo olabilirler. Takma milleti. Rahat ettigin kilo da ol. Ama cok alma ilerde evlenince aliyosn emin ol

İnsanları kafana çok takarsan hiç memnun bir hayatın olmaz sen kendine bak bende bir ara kilo aldım 62 kilo oldum ama boyum 1.65 kemik yapım ince olduğu için balık etli bir görünümüm vardı çok kilo aldın artık diye laflar duyunca saf bir şekilde ölüm orucu gibi bir diyete girdim enson tartıda 43 ü gördüm artık duramıyordum nerdeyse hasta oluyordum o kadar zor yemek yiyordum ki anlatamam öğüre öğüre çok mutsuzdum bu sefer herkes aaaa önceden nekadar güzeldin ne yaptın kendine sen dediler o dönemi hatırlamak bile istemiyorum inanın çok çirkindim sırf insanların bana yaptığı eleştiler yüzünden kafama takıp yaptığım bir saçmalıktı zor toparlandım.Şimdi 56 kiloyum yine kimse mutlu değil acaba zayıf mısın daha mı alsan ama bendeki kafa kime ne çok seviyorum kendimi bence çok güzel idealim boşver Yani kimse seni ilgilendirmez!!Nasıl güzel hissediyorsan öyle takıl

Ben hangi konuda boyumu kilomu yazdiysam burda kadinlar birbirine girdi, hep birlikte ban yedik.

Ben kiskanclik diyorum. Takilmayin :)

Dediginiz gibi, zayif olsaniz da kilolu olsaniz da insanlar soyleyecek bir sey bulurlar her zaman. En iyisi duymamak. Benim de boyum kisadir, onceden biraz kiloluydum, bir suru laf duyuyordum. Yazdan beri kilo vermeye basladim, bu kez ayni insanlar eski halimin daha iyi oldugunu soylemeye basladilar. Cevrenizdeki insanlari memnun etmeye calisirsaniz asla basarili olamazsiniz, sadece kendiniz memnun olmaya bakin.

170 boyum 65 kilom var. Aslında kilom normal(bana göre ) ama insanlar yapılı,iri gibi sıfatlarla tarif etmeyi seviyorlar.
Takmıyorum,umursamıyorum hatta böyle dediklerinde gidip bir paket çikolata açıyorum

Bana da öyle diyorlardı doğum yaptım 4 ay sonra pat eski kilomdayım çatlasınlarda patlasınlar

Bir 6kilo verip cali cirpi sozlerini duymak istiyorum. Eminim klasik muzik gibi gelecek kulagima :)

Herkes tek beden olmak zorunda değil
Ben mutluyum deyip geçmek en güzeli
Kimse kimsenin kilosunu taşımıyor ya

Ayrıca gayet ideal bir kilo ve boyun var
Hiç düşünmeye bile ihtiyacın yok
Sen mutluysan kime ne

Ha birde nasıl kilolu insana çok kilolusun, şişmansın vs. dendiğinde morali bozuluyorsa zayıf birine de çok zayıfsın, sıskasın, azıcık yemek ye vs. dendiğinde aynı etkiyi yaratıyor. İnsanların kilosuyla ilgilenmeyi bi bıraksalar ama nerde

boy kilo oranın harika bence

Böylelerini herkesin içinde rezil edip, ağızlarının payını vermek gerek.

İnanın kendime bakıp ''aferin bana güzel kilo aldım şimdi idealim'' diyemiyorum. Hiç kimse bana ne güzel kilo aldın sen demedi. Tamam demesinler ama iri de demesinler..
Fiziğinizi çekemiyorlardı bence, siz kilo alınca da hınçlarını çıkarma fırsatı geçti ellerine. Hep böyle yapıyorlar. Sizin yapacağınız ağızlarının payını verip, bozmak.

Aniden kilo almisin hemen bir ic hastakiklarina git hipotroidi olablir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…