• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben zayıf olsam suç kilo alsam suç

nutmeg

Never give up!
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
1.198
3.060
53
İyi akşamlar herkeseEn Büyük TÜRKİYE
Hanımlar ben dışarıdan gelen eleştirileri, yorumları takmamaya çalışsam da bazen elimde olmayabiliyor.

Ben 21 yaşındayım, 19-20 yaşına kadar hep çok zayıf oldum.
Çocukluğumdan bu yana ''ay çok zayıf, annesi hiçbir şey yemiyor mu'' yorumları. Hatta ben küçükken anneannem beni almış götürmüştü, ben bakacağım biraz, zorla yediririm diye.

Halbuki inanın öyle bir şey yok, iştahım her zaman yerindeydi.

İnanın bana nasıl insanların fazla kilolarına laf edilince canı sıkılıyorsa, ''sıska'' denmesine de o derece sıkılıyor.Ben hep bunları duyarak büyüdüm.
173 boyunda 45-49 kg civarlarındaydım 19 yaşına kadar.
Son 2 senede(özellikle son 3 ay) kilo aldım şu an 59 oldum.

Her neyse zamanında insanlara göre pek sıskaydım, şimdi de insanlara göre iri(?) oldum.
Kemikliyim kabul ediyorum, biraz da kilo eklenince kalıplı duruyorum.Omuzlarım geniş, biraz da basen kısmı var. Ama söylendiği kadar da yokum.

Ben zayıf olsam suç, kilo alsam suç.

İnsanlara cevabını veriyorum, bazen gülümseyerek geçiyorum ama cidden canım sıkılıyor.

Dün benimle yaşıt kuzenimle birlikteydik, teyzem anneme ''tutsak x'in yanında nasıl da iri duruyor'' demiş.:kızgın:

Arkadaşım sevgilimle fotoğrafımıza bakmak istedi, senin yanında minyon mu duruyor ne dedi. Gülümseyerek ''ben aşkımıza odaklanırsın sanmıştım'' dedim. O da eveledi geveledi ''işte ne biliyim'' dedi.
Evet sevgilimle boyumuz aşağı yukarı aynı ama hanımlar işte şu an kendimi güzel ifade edemiyorum kusura bakmayın..
Bir kadına, özellikle genç bir kadına dış görünüşüne yorum yapmak neyin kafası amaç ne...
Daha anlatmadığım bir sürü şey.. İnsanlar neden kendisini yorum yapmak zorunda hissediyor?

İçimi döktüm, güzel ifade edemedim. Teşekkür ederim okuduğunuz için

İnsanların ağzı torba değil ki büzesin .
Bende 168 boy 52 kiloyum önüne gelen sıska, cubuk deyip duruyo yıldım artık .
Önüme gelenıde yiyorum ama napim

Her bir de zatıflığımı çekemeyip sen cocuk yapta seni ozaman görcem diyorlar :KK49:

İnsanların ağzı torba değil ki büzesin .
Bende 168 boy 52 kiloyum önüne gelen sıska, cubuk deyip duruyo yıldım artık .
Önüme gelenıde yiyorum ama napim

Her bir de zatıflığımı çekemeyip sen cocuk yapta seni ozaman görcem diyorlar :KK49:
Sanıyorlar ki zayıflığa laf edilince üzülmüyoruz. Fazla kiloları olan insanlara karşı hassaslar olması gereken de bu. Ama söz konusu zayıflık olunca her istediklerini söyleyebileceklerini sanıyorlar.

Aman boş ver.Ağzı olan konuşur. Etrafı takmamaya çalış.173 boyu 59 kilo gayet güzel. Keşke benim olsa.
İnanın kendime bakıp ''aferin bana güzel kilo aldım şimdi idealim'' diyemiyorum. Hiç kimse bana ne güzel kilo aldın sen demedi. Tamam demesinler ama iri de demesinler..

Bence sizin kendinizi nasıl begendiğiniz çok önemli,örneğin ben istediğim kgdayım kendimi de güzel hissediyorum,bana çirkin diyen ya da ayy bu tatlı dilli sevdiriyor kendini dolaylı olarak çirkin diyenlerinde bendeki güzelliği göremediklerini düşünüyorum,züğürt tesellisi değil bildiğiniz bu kafadayım çünkü cidden “iyi” hissediyorum,insanları çok da umursamamak lazım sanırım

Ay aman amiyane bir tabir biraz ama genellikle sizin kriterlerinizdeki kadınlara "at gibi" denir ne diye takıyorsunuz, Türkiye'de boy ortalaması 1.60 zaten o yüzden insanlar yadırgıyor

Nasrettin hocanın bir fıkrası vardır..
eşege binerler laf inerler laf sıra sıra binerler laf bakarlar ki elalemi neyapsalar razı edemiyorlar kendi bildiklerini yaparlar
sizde kulak asmayın.zayıftım yemiyormusun kilo aildım zayıfla bu ne diyorlar.

Bence sizin kendinizi nasıl begendiğiniz çok önemli,örneğin ben istediğim kgdayım kendimi de güzel hissediyorum,bana çirkin diyen ya da ayy bu tatlı dilli sevdiriyor kendini dolaylı olarak çirkin diyenlerinde bendeki güzelliği göremediklerini düşünüyorum,züğürt tesellisi değil bildiğiniz bu kafadayım çünkü cidden “iyi” hissediyorum,insanları çok da umursamamak lazım sanırım
Evet çok haklısınız. Ben zayıfken de kendimi iyi hissederdim, şimdi de. Kilo aldım hala olumsuz yorum. İnsanın kulağını tıkması çok zor oluyor..

Her gün aynanın karşısına geçip ne kadar da güzelsin diye kendimi seviyorum Kendine güven biraz ne derse desinler. Milleti memnun edemezsin.Nasıl mutluysan o kiloda ol.

Nasrettin hocanın bir fıkrası vardır..
eşege binerler laf inerler laf sıra sıra binerler laf bakarlar ki elalemi neyapsalar razı edemiyorlar kendi bildiklerini yaparlar
sizde kulak asmayın.zayıftım yemiyormusun kilo aildım zayıfla bu ne diyorlar.
Eveeet o fıkrayı biliyorum, bu konuyla bağdaştırmanız:KK53: çok hoşsunuz yüzüm güldü:KK48: Kesinlikle nokta atışı yaptınız

Yok valla insanlar acimasiz kilo sorunu olan insanlara hassas olani hic gormedim kendimden biliyorum. 5. Sinifa kadar kemiklerim sayilirmis annem yikarken aglarmis sonra ignelerle ben bir sistim sisis o sisis:KK45: boyumdan 5 6 kilo fazlam var ama obez muamelesi gordugum oluyor. Sen kendini begeniyorsan insanlari takmamaya calis ayrica sendeki olculer bende olsaydi keske:)

Yok valla insanlar acimasiz kilo sorunu olan insanlara hassas olani hic gormedim kendimden biliyorum. 5. Sinifa kadar kemiklerim sayilirmis annem yikarken aglarmis sonra ignelerle ben bir sistim sisis o sisis:KK45: boyumdan 5 6 kilo fazlam var ama obez muamelesi gordugum oluyor. Sen kendini begeniyorsan insanlari takmamaya calis ayrica sendeki olculer bende olsaydi keske:)
Boyundan 5 6 kg fazla gayet normal ki. Az kaldı yakında ben de obez muammelesi göreceğim:KK53:

Bence kilon boyuna göre iyi
İri durduğunu sanmıyorum yani
Gayet normalsin
Evet bencede artık şu beden muhabbetini bıraksınlar
Kendileri mükemmel mi

Bence kilon boyuna göre iyi
İri durduğunu sanmıyorum yani
Gayet normalsin
Evet bencede artık şu beden muhabbetini bıraksınlar
Kendileri mükemmel mi
Bana iri diyen insanlar beni 5'le çarparlar. İşte vicdan sahibi olunca onlara söyleyemiyorum. Teşekkür ederimmm:))

Amaan siz memnunsanız başkasını boşverin.insanların her zaman bulacağı bir kusur vardır

Yaa bu insanlar ne istiyor anlamıyorum.

Hepimiz tornadan çıkmış gibi aynı boy ve kiloda mı olmalıydık sanki.

Bacim ben de uzun boylu bir insanım. Boyumu seviyorum. Kilon yerinde senin. Bizim gibi boylu kadınlar kilolu olunca kötü duruyor. Ama kilo zaten kimseye yakışmaz.

Sevgililerim de uzun boylu oldu hep. Sorun yaşamadım. Ama 10 cm topuk giymiyorum mesela.

Kısa Boylu kadınlar da boyundan memnun değil.

Herkesin derdi başka :) oysa farklılıklarimizla guzeliz bence.

Ideali tam 1.70 olmak mi acaba :)

Canları eleştirmek istesin,Hiçbirşey engel olmaz işte.Ciddiye alsak hepimiz sinir hastası oluruz heralde.

Sen kendini Nasıl beğeniyorsan öyle devam et. Kilon iyi zaten.

Back