- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Ne güzel , görünen o ki herşey yolunda. Ailenizdeki babanızın hastalığı dışında. Rabbim şifasını verir inşallah kısa sürede.Bebişim de olmuyo bi türlü..1 sene doldu doktora gidip gelmekten de sıkıldım zaten neyi çok istesem böyle oluyo
Evlilik zamanla oturur dimiNe güzel , görünen o ki herşey yolunda. Ailenizdeki babanızın hastalığı dışında. Rabbim şifasını verir inşallah kısa sürede.
Evlilik içinde oluyo malesef en az iki yıl , sevgiliyken herşey yolunda gitsede veya çok iyi anlaşsanızda, evlenince bir aile oluyoruz zaman lazım birbinizi daha iyi tanımak için.
Bebek içinde hasret çektiğiniz belli ama belkide , stres yapıp olumsuz düşündüğünüz için yanıt alamadınız henüz.
Şuan için yapılacak en güzel şey , sabırla , inanarak pozitf düşünerek Allahtan hayırlısını dilemek ve beklemek gibi görünüyor.
Amin teşekkür ederimAllah şifa versin babanıza. Bunun dışında dert göremedim.
Düzelir tabikii heleki sizde aşılamayacak çözülemeyecek bir durum yok gibi eşinizle. Şuan 7 yıllık evliyiz, geçmiş yıllardaki kavgalarımız, kıskançlık krizlerimiz şuan o kadar saçma ve komik geliyorki anlatamam :) takma lütfen ne gerek var gerilmeye. Akışına bırak daha çok tazr evliliğiniz,neden stresle geçirip havasını bozasınkiiEvlilik zamanla oturur dimi
Bilmiyorum okadar zıtlaşıyoruz ki
Babam konusunda inşallah düzelcek tamamen iyileşcek tedavisi devam ediyor
Ama insan önce inanamıyor kendine yakınına gelmeyecek bu hastalık gibi..
Bebek konusu da evlenince hemen olur sanıyorduk hatta ben hap içtim korundum ama korunmayı bırakalı daha bekliyoruz doktora gidip takip yaptırıyorum git gel ben de sıkılmaya başladım bu ay klomen tutmadınolcak bilmiyorum
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Dogru haklısın herkes aynısını söylüyor ilk iki sene böyle geçer diyolarDüzelir tabikii heleki sizde aşılamayacak çözülemeyecek bir durum yok gibi eşinizle. Şuan 7 yıllık evliyiz, geçmiş yıllardaki kavgalarımız, kıskançlık krizlerimiz şuan o kadar saçma ve komik geliyorki anlatamam :) takma lütfen ne gerek var gerilmeye. Akışına bırak daha çok tazr evliliğiniz,neden stresle geçirip havasını bozasınkii
Sorun değil de, insanoğlu doyumsuz. Elde ettikçe daha fazlasını istiyor. Hepimiz böyleyiz. Önemli olan tek şey sağlık. Gerisi bir şekilde olur.Amin teşekkür ederim
Bende mi sorun var acaba bunları dert ediyorum
Öyle elbette ama mesela iş mevzusu da canımı sıkıyor okadar sene okul oku çalış didin ve şuan geçici iş yapSorun değil de, insanoğlu doyumsuz. Elde ettikçe daha fazlasını istiyor. Hepimiz böyleyiz. Önemli olan tek şey sağlık. Gerisi bir şekilde olur.
Bölümünüz neydi?Öyle elbette ama mesela iş mevzusu da canımı sıkıyor okadar sene okul oku çalış didin ve şuan geçici iş yap
Kpss çalışıp girmedim bile yani çalışmadan girip sorulara baktım olcak gibi değil bide mülakat cart curt var
SosyalbilgilerBölümünüz neydi?
İnşallah canım..zaten şuan en büyük üzüntüm babam, ona asla belli etmiyorum, çok şükür iyiye gidiyor..Evli değilim ama her şeye bir alışma süreci var. Ben işime bile yeni alıştım desem ki altıncı seneye başlayacağım. Evliliğin oturur. Baban da iyileşir ki zaten daha başındaymış hastalığın. Bebekte gelir inşallah. Arkadaş konusuna gelince; işte o şans işi. Ona bir şey diyemiyorum ama uzakta olsalarda dostlarınızla görüşün bence. Belki onların da size ihtiyacı vardır.
Ya olsun. Hiç belli olmaz. Bir ara konuş; dene. Ne kaybedersin ki?İnşallah canım..zaten şuan en büyük üzüntüm babam, ona asla belli etmiyorum, çok şükür iyiye gidiyor..
Bebek konusunu oluruna bırakcam artık ugrasmıcam bıraktım meseleyi
Yoksa üstüne düşünce olmuyor
Arkadaşlarım en yakınlarımla görüşmeyeli yıllar oldu yaen son 2sene önce görüşüyoduk sosyal agları kapatınca telimi de değiştirnce kaldı aramıza zaman girdi beni unutmuşlardır hatta biri evlendiğimi bile bilmiyomus arkadaşıma ulasmıs benim numaramı istemiş bana kısmet bulmus :) :)
Haklısın canımYa olsun. Hiç belli olmaz. Bir ara konuş; dene. Ne kaybedersin ki?
Anlat biraz rahatlarsın canım..dertleşelim burdaHerkesin türlü türlü dertleri var işte bende tek başıma mücadele etmekten çok yoruldum.hayat bazen insanın üstüne çok geliyor.bende tam o noktadayım...
Aynen canm baban hasta bsey demiyorum ama eşimle geziyoruz tozuyoruz diyosun. Ben dün ailemle denize gittim şort giydim diye yemedigim hakaret kalmadi hem de götürmemisken boyle laf ediyor. Bence haline şukret rabbim baska dert vermesin . Pisikojkmen hamile kalamiyosundur muhtemelen.Amin teşekkür ederim
Bende mi sorun var acaba bunları dert ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?