ben yokmuşum gibi davrandı

Sanirim kayinvalideniz tatli dilli.. yani agzi iyi laf yapiyor.. oglunu pohpohloyan tiplerden.. oglu da annesimi dunyanin en saf kadini olarak goruyor.. kayinvalideniz zemin yoklamasi yapip lafini sokuyor.. sonra sizden ters tepki alinca ayy sen yanlis anladin, ben oyle demek istemedim tarzi saf ayagina yatiyor.. laflari genelde yalnizken sokuyor ya da esiniz yokken..

Valla takmamaya calisin.. evine gitme diyenlere de duluyorum. Her sorunda gitme gelme kesilecek mi.. siz de onun zayif noktasini bulup, onun taktigiyle kullanabilirsiniz.. illa fiziksel ozellik olmasina gerek yok.. temizlik, yemek, komsuluk iliskisi de vs.. neye cok takiyorsa.. birilerini ornek gosterin ya da soyle olsa tarzinda konusun.. tek akilli o degil ya

tam olarak kayınvalidemi tasvir ettiniz aynen oyle .

eşin naptı diye sormus arkadaşlar cvp vereyim zaten ben o sözleri duyunca şok oldum eşimle gözgöze geldik eşim ben masadan kalkarken elimi falan tutmaya çalıştı kaynanamda bunu gördü içerde ne geçti tam olarak bilmiyorum ama kaynanam eşimin beni tutmaya calışmasına bozuldu ve emınım eşim anne naptın falan diyince hem benim yanıma geldi hemde eşimin yanındayken siz beni yanlış anladınız dedi ve kızlar bunları yapan emekli öğretim üyesi biliyormusunuz ne yazıkki herşey okumak değil işte

tam olarak kayınvalidemi tasvir ettiniz aynen oyle .

eşin naptı diye sormus arkadaşlar cvp vereyim zaten ben o sözleri duyunca şok oldum eşimle gözgöze geldik eşim ben masadan kalkarken elimi falan tutmaya çalıştı kaynanamda bunu gördü içerde ne geçti tam olarak bilmiyorum ama kaynanam eşimin beni tutmaya calışmasına bozuldu ve emınım eşim anne naptın falan diyince hem benim yanıma geldi hemde eşimin yanındayken siz beni yanlış anladınız dedi ve kızlar bunları yapan emekli öğretim üyesi biliyormusunuz ne yazıkki herşey okumak değil işte
şu günün tamamaını ottan b*ktan araştırmalara adayan İsviçreli bilim adamları kaynana genlerininim kaçıncı kromozoma tekabül ettiğini bulsa da lanet olası İsraile gerekli antikoru yapması için başvursak ,cahilide öğretim üyeside aynı fabrikasyondan çıkıyor baksanıza:KK53:

şu günün tamamaını ottan b*ktan araştırmalara adayan İsviçreli bilim adamları kaynana genlerininim kaçıncı kromozoma tekabül ettiğini bulsa da lanet olası İsraile gerekli antikoru yapması için başvursak ,cahilide öğretim üyeside aynı fabrikasyondan çıkıyor baksanıza:KK53:

hahah ay sen çok yaşa :KK9:

açıksözlülük değil terbiyesizlik bu. sen yanıbaşındayken söylemesi de bana göre artniyet. eşinin annesini bu konuda uyarması ve annesinin bu konuda ağzını açtırmaması lazım. aaaa böyle şey mi olur ya hayret bir şey!!! En Büyük KK

Bi kaç ay sabret arkadaşım, henüz çok yeni evlisin.
Zaman içerisinde hem diyaloğunuz oturacak (sen de ona sokmak için güzel cümleler hazırlayacaksın) hem de bu kadar sık yanyana gelmeyeceksiniz.
Biraz sabır.

Back