ben yokmuşum gibi davrandı

Neden eşinle ayrı uyudunuz ki:KK12:
belli ki kayınvaliden patavatsız,
telefonu kapatınca deseydin sende ''Annecim neticede senin beğendiğini değil kendi beğendiğini aldı oğlun''
baktın o inceden giydiriyo lafı, sende aynını yap..
sandalye yitip içeri gitmek, küçük bir kız çocuğu gibi:KK51:
kendinizi gözüne gözüne sokun,
işine gelsedeeee gelmesedee, o istesedeeee istemesedee
oğlu sizi seviyo
bunu sokun o kadının kafasına :KK66:

Okurken aynısını geçirdim aklımdan . aynı fikirdeyim salona geçmek yerine laflarını takmıyor gibi yapacaksın ki senin zayıf tarafını yakalamasın:KK66:

Ayy... Bu kadınlarin kalbi niye kararmis ki boyle ya inanilir gibi değil .. Hic isleri gucleri yok mubareklerin anca fitne fesat.

sizlerde is işten geçmiş ama bana böyleleri denk gelmez inşallah :))

Emin ol, kayinvalidemin bu kadar kibirli oldugunu bilseydim evlenmezdim. Allah'tan Turkiye'de yasamiyoruz, yoksa evliligin ilk yillarinda bosanmis olabilirdik esimle.

Yaptığının açık sözlülük yada patavatsızlık olduğunu düşünmüyorum. Yaptığı gayet bilinçli ve sizi hedef almış, canınızı yakmak için yapılmış bir konuşma. Patavatsızlık yada açık sözlülük dersek yaptığına, yaptığını masumlaştırmış oluruz. Çok mu gerekliydi sanki o kızı bende istemiştim diye bir cümle kurması. Tabiki hayır, cümlenin hedefi direkt sizsiniz. Eşiniz de o masadaydı, bunun üzerine tepkisi ne oldu öncelikle bunu sormak isterim? Ben eşimin annesine çıkışmasını beklerdim. Bana laf kalmadan kendi oğlu ağzının payını vermeliydi. Ve bu noktodan sonra, ki çok sık yaptığını söylüyorsunuz, daha az görüşür, görüştüğümdede bir buzdolabı kadar soğuk davranırdım ona. Bu tavrınız üzere er geç pişman olacaktır. O sizin kendi öz anneniz değil, onu çekmek yada katlanmak zorunda değilsiniz. Kendinizi ezdirmeyin. Ve her ne olursa olsun eşiniz ile ayrı yataklarda uyumayın. Ayrı yataklarda uyumalar başlamış evlilikler, boşanmaya 5 kalmış evliliklerdir. Bunu yapmamaya çalışın..

o kaynanaya ınat kocanla yatagını ayırmak yerıne yatak olayının sayısını arttır derım..

negatıfı pozıtıfe cevır...

adam senden memnunsa boyu napsın ..

ben de 1.73 um ama sokakta topuklu gıysem at gıbı oldugumda gıyemıyorum.herkesın bı sıkıntııs var yani..dedıgımı uygula.ç

eşim uzun kendıleride hep o boylarda uzun ince tabiri caizse manken gibi istiyolarmış olmamıs ben 160 boyundayım eşim 189 ve biz mutluyuz severek evlendik eşimin gözüne sokuyolar sureklı boyumu bende memnunum halımden esımde anlatamadık bi turlu artık üzüyor benı

canım hiç takılma bunlara. senin boyun 180 olsaydıda laf sokcak birşeyler mutlaka bulurlardı.
benim eltim baya yapılıdır. kv hep eşime dermişki ilk gelin istediğim gibi olmadı senin eşin çıtı pıtı olsun. ben 43 kiloydum evlenirken tam kv dişine göre yani :KK76:
nişandan sonra eşim dedi ki annem sende de aradığını bulamamış sıra küçük kardeşimde.:D
sabırsızlıkla yeni gelecek eltiye ne kulp takıcak diye bekliyoruz.:KK73::KK73:
bu yüzden sen asla eşinle arana girmesine fırsat verme gül geç.
çünkü kv her zaman bir bahane bulur..

patavatsızlık ne zaman açık sözlülük oldu? terbiyenin sınırını bilir açık sözlü insan yaptıklarını bu şekilde örtenlerden nefret ediyorum:KK67:

Sanirim kayinvalideniz tatli dilli.. yani agzi iyi laf yapiyor.. oglunu pohpohloyan tiplerden.. oglu da annesimi dunyanin en saf kadini olarak goruyor.. kayinvalideniz zemin yoklamasi yapip lafini sokuyor.. sonra sizden ters tepki alinca ayy sen yanlis anladin, ben oyle demek istemedim tarzi saf ayagina yatiyor.. laflari genelde yalnizken sokuyor ya da esiniz yokken..

Valla takmamaya calisin.. evine gitme diyenlere de duluyorum. Her sorunda gitme gelme kesilecek mi.. siz de onun zayif noktasini bulup, onun taktigiyle kullanabilirsiniz.. illa fiziksel ozellik olmasina gerek yok.. temizlik, yemek, komsuluk iliskisi de vs.. neye cok takiyorsa.. birilerini ornek gosterin ya da soyle olsa tarzinda konusun.. tek akilli o degil ya

hahah :) koptum valla.

Benim kayinvalidem de devamli oglullarim da ogullarim, benim evlatlarim gibisi yoktur der. Devamli ne kadar sansli oldugumu sevgili ogluyla evlendigim icin dile geitirir duru. Tamam esim hakkaten iyidir ama kayinvalidemin bu kibirinden biktim. Sence ben ne demeliyim ?
valla anlık gelişti şimdi ha diyince çıkmadı valla :KK70:
yalnız benim görümce ile kaynana da ben varken benim herifi ağız burun yiyolar gözlerimin içine baka baka bende onlarla bir gülüyom valla g*tü yiyen yesin der gibi ,bakıyolar kıskançlık emaresi yok çekiliyorlar köşelerine :KK66::KK31::KK66:

aman konu sahibi laf mı biter uzun olaydın bu sefer kadının makbulü kısa olandır herifin göğsüne yapışandır hem yatağa girince boyun sözümü kalır diye türkü çığırırdı he de geç...
yani serpil çakmaklı kadir inanırın tokatından nasıl kaçamadıysa her seferinde bir gelinde kaynananın bombardımanından kaçamayacak ;)

iş eşinde bitiyor, anasının patavatsızlığından utanıp sıkılacağına bir de seninle mi tartışıyor ego tavan eşinde kusura bakma da ciddi bir tavrı hakediyor.

valla anlık gelişti şimdi ha diyince çıkmadı valla :KK70:
yalnız benim görümce ile kaynana da ben varken benim herifi ağız burun yiyolar gözlerimin içine baka baka bende onlarla bir gülüyom valla g*tü yiyen yesin der gibi ,bakıyolar kıskançlık emaresi yok çekiliyorlar köşelerine :KK66::KK31::KK66:

:), neyse ben dusuneyim bu konu uzerinde o zaman dermisim :)

Ya herkes evladini sevicek tabi, isterse geri alsin oglunu valla umrumda olursa da, ki severim esimi. Ama iste bazen abartinca ovunmeyi ne desem de sussa artik diye dusunuyorum.

:), neyse ben dusuneyim bu konu uzerinde o zaman dermisim :)

Ya herkes evladini sevicek tabi, isterse geri alsin oglunu valla umrumda olursa da, ki severim esimi. Ama iste bazen abartinca ovunmeyi ne desem de sussa artik diye dusunuyorum.
boşver çok sallama bacım ya da çok dert ediyorsan kuyumcu eskici ilişkisini hatırlat..hani kuyumcu seyyar satıcılar gibi bağırır mı hayır neden malı kıymetli pahalı...malı ucuz olan bağırır gibisinden ...hadi bu da benim sana akşam indirimim olsun ;)

boşver çok sallama bacım ya da çok dert ediyorsan kuyumcu eskici ilişkisini hatırlat..hani kuyumcu seyyar satıcılar gibi bağırır mı hayır neden malı kıymetli pahalı...malı ucuz olan bağırır gibisinden ...hadi bu da benim sana akşam indirimim olsun :KK66:
:KK52:saygilar efenim.

Cok alemsin :).

Benim durumumda seninki gibi :KK43::110: Benim boyum 1 80 kocamın boyu 1 78 kısa topuklu ayakkabılarım var en fazla 5 cm platformsuz. Ne zaman giysem eşimin yanında laf sokuyo ' kapının yanına bi durr bakıyım kapı kadar olmuşsun hiç yakışmıyo sana oğlum yanında çanta gibi duruyo ' yok bilmem ne diye snirimi bozuyo :KK61: ben napyım peki insan bazen azda olsa topuklu giymek istiyo her kıyafetin altına düz ayakkabı olmuyo ki amannn ağzı olan konuşuyo işte boşver ... Kaynanana inat kocanla iyi ol çatlasın. Boş tenekeden çooooooooook ses çıkarmış

Ztn çaktırmadan laf sokmaları yokmu.. evinde ayrıymıyş ztn ona takılıp huzurunuzu bozmayn. Kaale almayn

patavatsızlığı yapan kayınvalide, yaptığı şeyi de bilyor ....ama siz eşinizle tarşıyorsunuz, yazık değil mi ? :KK24:

Bir de çirkin değilim diye yazmışsınız yahu güzellik fiziksel olarak değerelendirilecek bişey değil ki... hayattan zevk almasını biliyorsanız, hem kendinizi mutlu edip hem de etrafınızdakilere neşe katabilyorsanız budur güzellik. Muhtemelen eşinizde siz de hoş şeyler buldu ki gönlünü size kaptırdı. :KK36:

Lütfen kendinizi sevin ve kendinize güvenin, bakın hem eşiniz de o zaman daha da değer verecek inşallah... haa o kayınvalideniz de kuzuuuu gibi kabullenecek, ama önce siz kendinizi kabullenin. Selametle...

Back