ben yokmuşum gibi davrandı

sanırım kompleks yaptım :KK43: gerçi bi ay oncede spor yap incelince boyun bı kac cm daha uzun durur dedi bende anne ben memnunum bu halımden dedi canımsın yanlıs anlama kemıklerın dıklesır yaslanınca dik durursun saglıklı olursun dıye herzamankı gibi kıvırdı

ne yazıkki boyu 179 falan ki 58 yasında ama yapılı ay bide benım yanımda mutlaka bıyere falan gidince platform gıyıyor normalde spor

Bir kurnaz kaynana ve saf (yanlış anlamayın) gelin vakası.
Ondan bir şeyler kapmaya çalışın :KK66:

Bende nişanlıyken pcden kocamın fotolarına bakıyorduk..kaynanam kocam ben..
Bı arkadasının dugunundekı fotolara geldı sıra..bılıyorum o kızın arkadaşıyla sevgılı olmuştu kocam..fotolarda o kızla halayda..o kızla gelın damadı araya almışlar..masada o kızla..dedim bu kız kım?

Esım hemen bılmem tanımıyorum dedı..gecıstırım dıye..

Oncekı fotolara dondum dedım nıye her fotoda onlasın?

Kaynanam atladı..aaa bu şey degıl mi..hanı o gun gıydıgı kıyafete de kızmıstın sen bunun..(esım kızın kıyafetını acık bulmuş..kızmıs kıza..kaynanamda bunu hatırlatıyor)

Sonra ben bi dellendım..herkes muma dondu evde! Kaynanamda dıyo napım kızım acık sozluyum ben bıldıgımı saklıyamıyorum!

Yuhhh artık!
maleseff yapıyorlar bunu...kendilerine baksınlar önce..benimkide akrabasının kızı varmıs da bebekken 2 kızın arasında fotosu varmıs onu söyleyipp dururdu..snra kız da nişan attı falan daha söylemiyor..

Güzelim sende kısasa kısas yapıcaksın.
O senin huzurunu bozmasın. Boyuna laf mı ediyor? Sende çok uzun çocuk doğurmuşsun yapacak bişey yok, Allahın takdiri diyip lafı sok o kudursun :)

Benim kaynanam da yüzüme 'Biz ne güzel kızlar gösterdik oğluma da seni beğenmiş napalim' deyip dudak buzerdi. Akrabalarıyla beni tanıştırdiğında, gelininiz de ne güzelmiş maşallah dediklerinde, ya ya der suratima 'ay bu muuu' der gibi bakardı. Kaynanam biraz iri yari kemikli kızları seviyor. Bense 170 boy 57 kilo ona göre ufak tefek biriyim.

Bende nişanlıyken pcden kocamın fotolarına bakıyorduk..kaynanam kocam ben..
Bı arkadasının dugunundekı fotolara geldı sıra..bılıyorum o kızın arkadaşıyla sevgılı olmuştu kocam..fotolarda o kızla halayda..o kızla gelın damadı araya almışlar..masada o kızla..dedim bu kız kım?

Esım hemen bılmem tanımıyorum dedı..gecıstırım dıye..

Oncekı fotolara dondum dedım nıye her fotoda onlasın?

Kaynanam atladı..aaa bu şey degıl mi..hanı o gun gıydıgı kıyafete de kızmıstın sen bunun..(esım kızın kıyafetını acık bulmuş..kızmıs kıza..kaynanamda bunu hatırlatıyor)

Sonra ben bi dellendım..herkes muma dondu evde! Kaynanamda dıyo napım kızım acık sozluyum ben bıldıgımı saklıyamıyorum!

Yuhhh artık!
Hepsi aynı bınların

Benim kaynanam da yüzüme 'Biz ne güzel kızlar gösterdik oğluma da seni beğenmiş napalim' deyip dudak buzerdi. Akrabalarıyla beni tanıştırdiğında, gelininiz de ne güzelmiş maşallah dediklerinde, ya ya der suratima 'ay bu muuu' der gibi bakardı. Kaynanam biraz iri yari kemikli kızları seviyor. Bense 170 boy 57 kilo ona göre ufak tefek biriyim.
ayyy demek ki hepsinde var bu..benm k.valide benmle değilde eltimle uğraşmıstı snra tartıstılar fln..bana laf edemedii fazla..ama qüzellik değil huy önmli mesela ben cadıyım :KK62::KK47:

kısa boy bir avantajdır istediğiniz kadar yükseklikte topuklu giyerek istediğiniz boyu elde etme şansınız var eşiyle boyu yakın olan biçok insan sırf eşini geçmemek adına istediği ayakkabıyı giyemiyo bile 1.79 asla 1.60 1.70 olamaz ama 1.60 her zaman istediği boyda olabilir :D unutmayın bodur tavuk her zaman piliç gözükür :)

Gül tabi:) kaynananin niyeti belli. Seni üzmek... Buna izin verme..

Ama esin de ayri uyumak yerine seni anlasn senin annen kizimi isteyen soyle yakisikli boyle hos diye başlasa anlatmaya ne hisseder?
Bence bu konuda eşiyle herhangi bir tartışmaya girmesini bırakın herhangi bir konuşma yapması bile gereksiz. Sonuçta adamın yapabileceği bir şey yok, çünkü bahsi geçen anne gerçekten ciddi anlamda kurnaz ve bu konuda çok takıntılı. Oğlu ne derse desin bu kadın vazgeçmez, hatta eşi annesine anne bir daha böyle şeyler söyleme derse zaten kesin yine üste çıkar, ama oğluşum canım benim ben hiç öyle şeyler demek ister miyim gibi şeyler söyler :KK48: Burada konu sahibi sanki eşini hiç araya katmadan kayınvalidenin taktiğini kullanarak alttan alttan kayınvalideyle halletmeli meselesini.

Bence bu konuda eşiyle herhangi bir tartışmaya girmesini bırakın herhangi bir konuşma yapması bile gereksiz. Sonuçta adamın yapabileceği bir şey yok, çünkü bahsi geçen anne gerçekten ciddi anlamda kurnaz ve bu konuda çok takıntılı. Oğlu ne derse desin bu kadın vazgeçmez, hatta eşi annesine anne bir daha böyle şeyler söyleme derse zaten kesin yine üste çıkar, ama oğluşum canım benim ben hiç öyle şeyler demek ister miyim gibi şeyler söyler :KK48: Burada konu sahibi sanki eşini hiç araya katmadan kayınvalidenin taktiğini kullanarak alttan alttan kayınvalideyle halletmeli meselesini.

Evet o da var. Baksana ikisi gezmeye giderken platform başka zaman sporlarla geziyormus kadin. Sinir oldum ya:)

Evet o da var. Baksana ikisi gezmeye giderken platform başka zaman sporlarla geziyormus kadin. Sinir oldum ya:)
Ben de sinir oldum ama bir yandan da böyle takıntılı insanları sinir etmeye tam da takıntılarından vurmaya ben şahsen bayılıyorum. Benim kayınvalidem böyle olsaydı yanında olabildiğince babet ya da daha başka düz ayakkabılarla gezerdim iyice sinir ederdim :KK70:

bodur tavuk her daim piliçtir annecim o yüzden senın yaşına gelsem de eşim için 20 lik piliç gibi görünücem platform falan giymeme bile gerek kalmayacak deyip kocanı yapısıp öpseydin....
kocan gerekeni söylemiş zaten ona tavır yapma daha bence.

Sakın kızdığını belli etme, eğer aldırış etmediğini düşünürse keser yoksa devamlı aynı muameleyi görürsün.

Senin boyun gayet normal , kaynana uzun. Eğer o sana laf sokarsa sen de ona imada bulun. Bu kadar basit şeylerle kalp kırmak da ayrı bir sanat bravo yani, hiç umrun olmasın canım.

Sinirle esimle kavga ediyodum dur bak bidaha yapsinda alayim boyunun olcusunu kisasa kisas hadi bakalim :KK62::KK62::KK62: ay kizlar kimseye anlatamamistim bunlari nasil rahatladim kendime guvenim geldigece aklima gelince uykumdan oluyordum :cry: tsk ederim hepinize kadinin arkasinda iki kiz kardesi var benim arkamdaysa koskoca k.k :KK71: En Büyük KK

sende bir gün sofrasında aç telefonunu arkadaşınla ,arkadaşının kaynanasını çekiştir sivri dilli yılan diye ekle sonra kaynanaya dön kusura bakma ben açık sözlüyüm sen başımın tacısın de:KK53:
hahah :) koptum valla.

Benim kayinvalidem de devamli oglullarim da ogullarim, benim evlatlarim gibisi yoktur der. Devamli ne kadar sansli oldugumu sevgili ogluyla evlendigim icin dile geitirir duru. Tamam esim hakkaten iyidir ama kayinvalidemin bu kibirinden biktim. Sence ben ne demeliyim ?

4 aylık evliyim çok şükür şimdilik bi sıkıntım falan yok.kaynanam geçen akşam yemege davet etti gittik eşim ben kaynanam yemek yiyoruz. kaynanamın telefonu çaldı arayan arkadasıydı falancanın kızı varmış onu istemeye gidecekmiş nasıl olurmuş kaynanamın fikrini alıyor. kaynanam benim yanımda demezmi bende o kızı çok istemiştim fakat barış(eşim ) olmaz dedi. oğlum etme kız cok guzel uzun ince dedim dinletemedım dedi ya kan beynıme sıcradı sesli bişekilde sandalyemi iteleyip masadan kalkıp salona gectim sonradan geldi yanıma kusura bakma ben açık sözlüyüm sen başımın tacısın dedi tabi eşim olmasa asla oyle bişey yapmazdı .bende zoruma gittiğini sonuçta gelininin ben oldugunu hatırlattım. benim kaynanam cok tehlikeli hep böyle yapıyor arada laf sokuyor ustu kapalı hep konuyu boya getiriyor ben biraz kısayım aslında kısa değilim oğlu çok uzun .onun yuzunden eve gidince sinirlendim eşimle kavga ettik ayrı uyuduk ne zaman yanına gitsek yada oda gelse huzurumuzu bozuyo ve sürekli fiziksel özelliklerimi dile getirmesi beni geriyor. çirkin değilim hiç kimse hakkında kotu düşünmem ama bu kadın benı dert sahibi etti kimseyede diyemiyorum üstünede gidemiyorum kendini haklı görmesin. sayesinde benimde bi kaynana sorunsalım oldu :cry:
Valla kaynanazın hiç üstü kapalı laf sokmamış aleni ortada bir laf etmiş neyse en azından hatasını anlamış keşke eşinize lanse edeceğinize siz de açık sözlülükle cevap verseydiniz:KK53:

hahah :) koptum valla.

Benim kayinvalidem de devamli oglullarim da ogullarim, benim evlatlarim gibisi yoktur der. Devamli ne kadar sansli oldugumu sevgili ogluyla evlendigim icin dile geitirir duru. Tamam esim hakkaten iyidir ama kayinvalidemin bu kibirinden biktim. Sence ben ne demeliyim ?

Senin gibi hatundan, kraliceden tabi böyle bir oglan olacakti annecim vallahi her gece duacinim benim sansim sensin asil de:)
Şoka girebilir ama dikkat edin:)))

Senin gibi hatundan, kraliceden tabi böyle bir oglan olacakti annecim vallahi her gece duacinim benim sansim sensin asil de:)
Şoka girebilir ama dikkat edin:)))

o zaman daha cok hosuna gider. Ben soyle bir kibrini surtmek istiyorum. Valla biktim kendini begenmisliginden. Hele kendi cocuklarini veya torunlarini ovecem diye bazi gunahsiz cocuklara cirkin mirkin diyor ya acayip sinir oluyorum.
Hele inanmazsim, benim ailem Hobit gibidir. Devamli yetistirir yapar, tanidiklarina da verir. Kurutulmus sebzelerden, zeytinlikteki zeytinlerden, bugdayindan suyundan, meyvesinden, artik aklina ne gelirse. O yuzden yilin yarisini koyde gecirirler, cok da zevk alirlar. Be Turkiye egeldigimde annem benle kayinvalideme de yollardi dolu dolu. Kayinvalidem birgun bir arsa almaya kalktigimizda nedesin. Ordaki bazi agaclari gorup, aa artik burdaki agaclardan ben sunu yaparim, anneniki gibi egzoslu olmaz. Sok oldum yaa.

o zaman daha cok hosuna gider. Ben soyle bir kibrini surtmek istiyorum. Valla biktim kendini begenmisliginden. Hele kendi cocuklarini veya torunlarini ovecem diye bazi gunahsiz cocuklara cirkin mirkin diyor ya acayip sinir oluyorum.
Hele inanmazsim, benim ailem Hobit gibidir. Devamli yetistirir yapar, tanidiklarina da verir. Kurutulmus sebzelerden, zeytinlikteki zeytinlerden, bugdayindan suyundan, meyvesinden, artik aklina ne gelirse. O yuzden yilin yarisini koyde gecirirler, cok da zevk alirlar. Be Turkiye egeldigimde annem benle kayinvalideme de yollardi dolu dolu. Kayinvalidem birgun bir arsa almaya kalktigimizda nedesin. Ordaki bazi agaclari gorup, aa artik burdaki agaclardan ben sunu yaparim, anneniki gibi egzoslu olmaz. Sok oldum yaa.

Ayy... Bu kadınlarin kalbi niye kararmis ki boyle ya inanilir gibi değil .. Hic isleri gucleri yok mubareklerin anca fitne fesat.

sizlerde is işten geçmiş ama bana böyleleri denk gelmez inşallah :))

Back