ben yokmuşum gibi davrandı

Ayy ne sinirler . boy nedir ya takmışlar boya.. Kendilerine baksinlar önce... sanki hepsi mankenlikten emekli.

Umarim bir daha tekrarlamaz ve kompleks yapmayın sakın bunu anlarlarsa daha çok üstüne oynarlar

Allah Allah niye boya posa bu kadar takıklar anlayamadım?
eşim uzun kendıleride hep o boylarda uzun ince tabiri caizse manken gibi istiyolarmış olmamıs ben 160 boyundayım eşim 189 ve biz mutluyuz severek evlendik eşimin gözüne sokuyolar sureklı boyumu bende memnunum halımden esımde anlatamadık bi turlu artık üzüyor benı

Ilk evlendiğimiz senelerde kaynanam öyle bir patavatsızlık yapmıştı bana eşimin eski sevgilisinden bahsetmişti. Bende biliyordum anlatmıştı eşim banada tanıştığımız ilk zamanlarda. Bende hiç bozuntuya vermeden onu alsaydınız ozaman demiştim. Bozulduğumu belli etmeden. Sonra zaten bi laf sokamadı bana. Sonrasında sarılıp öptüm kocamı ekmeğine yağ sürmedim.

Ayy ne sinirler . boy nedir ya takmışlar boya.. Kendilerine baksinlar önce... sanki hepsi mankenlikten emekli.

Umarim bir daha tekrarlamaz ve kompleks yapmayın sakın bunu anlarlarsa daha çok üstüne oynarlar

sanırım kompleks yaptım gerçi bi ay oncede spor yap incelince boyun bı kac cm daha uzun durur dedi bende anne ben memnunum bu halımden dedi canımsın yanlıs anlama kemıklerın dıklesır yaslanınca dik durursun saglıklı olursun dıye herzamankı gibi kıvırdı

Oldukça çirkin bir görüşme yapmış arkadaşıyla. . Koskoca kadın konuşmayı öğrenememiş. .
En iyisi görüşmeyi en aza indirmek

bence bu konuda sakın ona prım vermeyın sürekli bunu kullanıcaktır. Allah aşkına kaynanaın boyu kaç yaa ?

bence bu konuda sakın ona prım vermeyın sürekli bunu kullanıcaktır. Allah aşkına kaynanaın boyu kaç yaa ?
ne yazıkki boyu 179 falan ki 58 yasında ama yapılı ay bide benım yanımda mutlaka bıyere falan gidince platform gıyıyor normalde spor

ne yazıkki boyu 179 falan ki 58 yasında ama yapılı ay bide benım yanımda mutlaka bıyere falan gidince platform gıyıyor normalde spor
O zaman ona deki yemekte kimyon kadından minyonnn :) çok ileri giderse g*tü yere yakından korkcaksın dersin. ama en güzel cevabı parkbyull verdi bence gün intikam günüüüü

Kız ne üzülüyon allah aşkına sende inceden Giydir lafı kaynana benimde eşim 1.89 ben 1.64 üm ne olacak yani bi dahakine sandalye filan çekip bozuldugunu belli etme kocanın yanağına bi öpücük kondur ve kaynana dönüp hatice degil neticeye bakalım anne de :)

Ah ah ah hep diyorum şöyle kayınvalidelerden öğreneceği çok şey var gelinlerinin. Kayınvalidenize trip yapmışsınız o da oğlunun önünde bir güzel oynamış sonra siz hızınızı alamayıp eşinizle de aranızı açmışsınız üstelik bir de ayrı uyumuşsunuz

Peki bu neden Önce bu olayı halledin, kendinizle barışın. Bu sebeplerden moralinizin bozulduğunu gösterdiğiniz sürece daha çoook üstünüze gelirler. Yukarılarda çok güzel bir taktik gelmiş, o da ben güzelim, eşim beni böyle beğenmiş diye laf sokmak, ama kayınvalidenizin yaptığı gibi tatlı tatlı

Allah akıl fikir versin koskoca kadin ya nelerle uğraşıyor...

Bende nişanlıyken pcden kocamın fotolarına bakıyorduk..kaynanam kocam ben..
Bı arkadasının dugunundekı fotolara geldı sıra..bılıyorum o kızın arkadaşıyla sevgılı olmuştu kocam..fotolarda o kızla halayda..o kızla gelın damadı araya almışlar..masada o kızla..dedim bu kız kım?

Esım hemen bılmem tanımıyorum dedı..gecıstırım dıye..

Oncekı fotolara dondum dedım nıye her fotoda onlasın?

Kaynanam atladı..aaa bu şey degıl mi..hanı o gun gıydıgı kıyafete de kızmıstın sen bunun..(esım kızın kıyafetını acık bulmuş..kızmıs kıza..kaynanamda bunu hatırlatıyor)

Sonra ben bi dellendım..herkes muma dondu evde! Kaynanamda dıyo napım kızım acık sozluyum ben bıldıgımı saklıyamıyorum!

Yuhhh artık!

bunlar hep aynı sanırım

:) ay güldüm kendime geldim valla

Gül tabi:) kaynananin niyeti belli. Seni üzmek... Buna izin verme..

Ama esin de ayri uyumak yerine seni anlasn senin annen kizimi isteyen soyle yakisikli boyle hos diye başlasa anlatmaya ne hisseder?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…