Aynen aynen bunu yap valla. Basina gelmeden anlamayacak senin kaynanan.sende bir gün sofrasında aç telefonunu arkadaşınla ,arkadaşının kaynanasını çekiştir sivri dilli yılan diye ekle sonra kaynanaya dön kusura bakma ben açık sözlüyüm sen başımın tacısın de
nişanlıyken guyya eşimin teyzesi kaynanama demişki bu ne barış körmü boyu kıssaacıkkk biz bunun içinmi buyuttuk bu cocugu tabi ben kaldım yine dedimki valla o kişinin bana laf soylemesi için önce bi aynaya sonrada bana bakması lazım terbıyesızlık yapmasın düğünümde de evimdede görmek istemiyorum . aman canım kızım bende kızdım dedimki benım gelinim biblo gibi falan salladı tabi hala teyzesıyle görüşmüyorum nişanlandığımdan beri böyleler kaynanam ve kız kardeşi bıktım biri evlenmişmi kız arkadasımı varmıs hemen diyolarki yanımda ayyyy kız uzun ya yakısmıslar .yani eşimle ben hiç yakışmıyoruz demeye getiriyolar eskiden boy takıntım yoktu sayelerinde var düğünümde bile rahat edemedim çok yuksek ayakkabı gıydım psikolojimi bozdular
eşim uzun kendıleride hep o boylarda uzun ince tabiri caizse manken gibi istiyolarmış olmamıs ben 160 boyundayım eşim 189 ve biz mutluyuz severek evlendik eşimin gözüne sokuyolar sureklı boyumu bende memnunum halımden esımde anlatamadık bi turlu artık üzüyor benıAllah Allah niye boya posa bu kadar takıklar anlayamadım?
Ayy ne sinirler . boy nedir ya takmışlar boya.. Kendilerine baksinlar önce... sanki hepsi mankenlikten emekli.
Umarim bir daha tekrarlamaz ve kompleks yapmayın sakın bunu anlarlarsa daha çok üstüne oynarlar
ne yazıkki boyu 179 falan ki 58 yasında ama yapılı ay bide benım yanımda mutlaka bıyere falan gidince platform gıyıyor normalde sporbence bu konuda sakın ona prım vermeyın sürekli bunu kullanıcaktır. Allah aşkına kaynanaın boyu kaç yaa ?
O zaman ona deki yemekte kimyon kadından minyonnn :) çok ileri giderse g*tü yere yakından korkcaksın dersin. ama en güzel cevabıne yazıkki boyu 179 falan ki 58 yasında ama yapılı ay bide benım yanımda mutlaka bıyere falan gidince platform gıyıyor normalde spor
yinee yapmıssın yorumunu canım :)sende bir gün sofrasında aç telefonunu arkadaşınla ,arkadaşının kaynanasını çekiştir sivri dilli yılan diye ekle sonra kaynanaya dön kusura bakma ben açık sözlüyüm sen başımın tacısın de
4 aylık evliyim çok şükür şimdilik bi sıkıntım falan yok.kaynanam geçen akşam yemege davet etti gittik eşim ben kaynanam yemek yiyoruz. kaynanamın telefonu çaldı arayan arkadasıydı falancanın kızı varmış onu istemeye gidecekmiş nasıl olurmuş kaynanamın fikrini alıyor. kaynanam benim yanımda demezmi bende o kızı çok istemiştim fakat barış(eşim ) olmaz dedi. oğlum etme kız cok guzel uzun ince dedim dinletemedım dedi ya kan beynıme sıcradı sesli bişekilde sandalyemi iteleyip masadan kalkıp salona gectim sonradan geldi yanıma kusura bakma ben açık sözlüyüm sen başımın tacısın dedi tabi eşim olmasa asla oyle bişey yapmazdı .bende zoruma gittiğini sonuçta gelininin ben oldugunu hatırlattım. benim kaynanam cok tehlikeli hep böyle yapıyor arada laf sokuyor ustu kapalı hep konuyu boya getiriyor ben biraz kısayım aslında kısa değilim oğlu çok uzun .onun yuzunden eve gidince sinirlendim eşimle kavga ettik ayrı uyuduk ne zaman yanına gitsek yada oda gelse huzurumuzu bozuyo ve sürekli fiziksel özelliklerimi dile getirmesi beni geriyor. çirkin değilim hiç kimse hakkında kotu düşünmem ama bu kadın benı dert sahibi etti kimseyede diyemiyorum üstünede gidemiyorum kendini haklı görmesin. sayesinde benimde bi kaynana sorunsalım oldu
nişanlıyken guyya eşimin teyzesi kaynanama demişki bu ne barış körmü boyu kıssaacıkkk biz bunun içinmi buyuttuk bu cocugu tabi ben kaldım yine dedimki valla o kişinin bana laf soylemesi için önce bi aynaya sonrada bana bakması lazım terbıyesızlık yapmasın düğünümde de evimdede görmek istemiyorum . aman canım kızım bende kızdım dedimki benım gelinim biblo gibi falan salladı tabi hala teyzesıyle görüşmüyorum nişanlandığımdan beri böyleler kaynanam ve kız kardeşi bıktım biri evlenmişmi kız arkadasımı varmıs hemen diyolarki yanımda ayyyy kız uzun ya yakısmıslar .yani eşimle ben hiç yakışmıyoruz demeye getiriyolar eskiden boy takıntım yoktu sayelerinde var düğünümde bile rahat edemedim çok yuksek ayakkabı gıydım psikolojimi bozdular
Evet kendine gel. Eşin zaten isteseydi onunla evlenirdi. Napiyoruz kaynagillerin ekmeğine yağ sürmüyoruz:):) ay güldüm kendime geldim valla
Bende nişanlıyken pcden kocamın fotolarına bakıyorduk..kaynanam kocam ben..Ilk evlendiğimiz senelerde kaynanam öyle bir patavatsızlık yapmıştı bana eşimin eski sevgilisinden bahsetmişti. Bende biliyordum anlatmıştı eşim banada tanıştığımız ilk zamanlarda. Bende hiç bozuntuya vermeden onu alsaydınız ozaman demiştim. Bozulduğumu belli etmeden. Sonra zaten bi laf sokamadı bana. Sonrasında sarılıp öptüm kocamı ekmeğine yağ sürmedim.
Bende nişanlıyken pcden kocamın fotolarına bakıyorduk..kaynanam kocam ben..
Bı arkadasının dugunundekı fotolara geldı sıra..bılıyorum o kızın arkadaşıyla sevgılı olmuştu kocam..fotolarda o kızla halayda..o kızla gelın damadı araya almışlar..masada o kızla..dedim bu kız kım?
Esım hemen bılmem tanımıyorum dedı..gecıstırım dıye..
Oncekı fotolara dondum dedım nıye her fotoda onlasın?
Kaynanam atladı..aaa bu şey degıl mi..hanı o gun gıydıgı kıyafete de kızmıstın sen bunun..(esım kızın kıyafetını acık bulmuş..kızmıs kıza..kaynanamda bunu hatırlatıyor)
Sonra ben bi dellendım..herkes muma dondu evde! Kaynanamda dıyo napım kızım acık sozluyum ben bıldıgımı saklıyamıyorum!
Yuhhh artık!
:) ay güldüm kendime geldim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?