ben yokmuşum gibi davrandı

baronnes

minik bir kalp büyütüyorum...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
2.076
2.171
333
4 aylık evliyim çok şükür şimdilik bi sıkıntım falan yok.kaynanam geçen akşam yemege davet etti gittik eşim ben kaynanam yemek yiyoruz. kaynanamın telefonu çaldı arayan arkadasıydı falancanın kızı varmış onu istemeye gidecekmiş nasıl olurmuş kaynanamın fikrini alıyor. kaynanam benim yanımda demezmi bende o kızı çok istemiştim fakat barış(eşim ) olmaz dedi. oğlum etme kız cok guzel uzun ince dedim dinletemedım dedi ya kan beynıme sıcradı sesli bişekilde sandalyemi iteleyip masadan kalkıp salona gectim sonradan geldi yanıma kusura bakma ben açık sözlüyüm sen başımın tacısın dedi tabi eşim olmasa asla oyle bişey yapmazdı .bende zoruma gittiğini sonuçta gelininin ben oldugunu hatırlattım. benim kaynanam cok tehlikeli hep böyle yapıyor arada laf sokuyor ustu kapalı hep konuyu boya getiriyor ben biraz kısayım aslında kısa değilim oğlu çok uzun .onun yuzunden eve gidince sinirlendim eşimle kavga ettik ayrı uyuduk ne zaman yanına gitsek yada oda gelse huzurumuzu bozuyo ve sürekli fiziksel özelliklerimi dile getirmesi beni geriyor. çirkin değilim hiç kimse hakkında kotu düşünmem ama bu kadın benı dert sahibi etti kimseyede diyemiyorum üstünede gidemiyorum kendini haklı görmesin. sayesinde benimde bi kaynana sorunsalım oldu :cry:

Neden eşinle ayrı uyudunuz ki:KK12:
belli ki kayınvaliden patavatsız,
telefonu kapatınca deseydin sende ''Annecim neticede senin beğendiğini değil kendi beğendiğini aldı oğlun''
baktın o inceden giydiriyo lafı, sende aynını yap..
sandalye yitip içeri gitmek, küçük bir kız çocuğu gibi:KK51:
kendinizi gözüne gözüne sokun,
işine gelsedeeee gelmesedee, o istesedeeee istemesedee
oğlu sizi seviyo
bunu sokun o kadının kafasına :KK66:

Neden eşinle ayrı uyudunuz ki:KK12:
belli ki kayınvaliden patavatsız,
telefonu kapatınca deseydin sende ''Annecim neticede senin beğendiğini değil kendi beğendiğini aldı oğlun''
baktın o inceden giydiriyo lafı, sende aynını yap..
sandalye yitip içeri gitmek, küçük bir kız çocuğu gibi:KK51:
kendinizi gözüne gözüne sokun,
işine gelsedeeee gelmesedee, o istesedeeee istemesedee
oğlu sizi seviyo
bunu sokun o kadının kafasına :KK66:

:( haklısın bende ayrı uyumanın eşimi üzmenin vicdan azabını çekiyorum
o an okadar sinirlendimki hiç aklıma gelmedı yazdıkların dediklerini yapsaymışım çok cooll olurmusum iyice catlardı :cry:

4 aylık evliyim çok şükür şimdilik bi sıkıntım falan yok.kaynanam geçen akşam yemege davet etti gittik eşim ben kaynanam yemek yiyoruz. kaynanamın telefonu çaldı arayan arkadasıydı falancanın kızı varmış onu istemeye gidecekmiş nasıl olurmuş kaynanamın fikrini alıyor. kaynanam benim yanımda demezmi bende o kızı çok istemiştim fakat barış(eşim ) olmaz dedi. oğlum etme kız cok guzel uzun ince dedim dinletemedım dedi ya kan beynıme sıcradı sesli bişekilde sandalyemi iteleyip masadan kalkıp salona gectim sonradan geldi yanıma kusura bakma ben açık sözlüyüm sen başımın tacısın dedi tabi eşim olmasa asla oyle bişey yapmazdı .bende zoruma gittiğini sonuçta gelininin ben oldugunu hatırlattım. benim kaynanam cok tehlikeli hep böyle yapıyor arada laf sokuyor ustu kapalı hep konuyu boya getiriyor ben biraz kısayım aslında kısa değilim oğlu çok uzun .onun yuzunden eve gidince sinirlendim eşimle kavga ettik ayrı uyuduk ne zaman yanına gitsek yada oda gelse huzurumuzu bozuyo ve sürekli fiziksel özelliklerimi dile getirmesi beni geriyor. çirkin değilim hiç kimse hakkında kotu düşünmem ama bu kadın benı dert sahibi etti kimseyede diyemiyorum üstünede gidemiyorum kendini haklı görmesin. sayesinde benimde bi kaynana sorunsalım oldu :cry:

Esin uyarsin annesini, patavatsizlik acik sözlülük demek değildir ...

Evine gitme. Hala gidiyor musun?

henüz gitmedim bi hafta oldu bide dün aradı geliyorum dedi ders çalışıyorum dedim tamam tatlım iyi dersler dedi ayyy bide şuu yapmacık tavırları yokmu beni deli ediyo

belli ki ayarsız biri. onun yüzünden kocanla aranı açma. bu onun suçu değil. sen sıkboğaz etmezsen o da annesini uyaracaktır. üstüne çok düşersen seninle inatlaşabilir...

:KK43: haklısın bende ayrı uyumanın eşimi üzmenin vicdan azabını çekiyorum
o an okadar sinirlendimki hiç aklıma gelmedı yazdıkların dediklerini yapsaymışım çok cooll olurmusum iyice catlardı :cry:

geç değil bence halen kendi lehine çevirebilirsin durumu
dostuna yakın, düşmanına daha yakın olmalısın unutma :KK8:
eşinin kıymetlisi olduğunu anlat o kadına, alttan alttan giydir lafları,
bırak o çatlasın sinirinden,
sen niye aranı bozasın eşinle..
Misal : ''annecim ya saçlarımı boyatmak istiyorum ama Barış böyle çok seviyomuşş'' gibi :-)
ne demek başka kızı çok istemişte alamamış falan.. Densizz..:KK62:

mutfakta eşim tepki gösterdiği için gelip benımle konuştu zaten yoksa gelmezdi anlamamazlıktan gelirdi

inş olmaz bidaha

O zaman bir daha olursa bence konusun. Basimin taci diyip üstüne ben yokmusum gibi davranmak bana doğru gelmiyor eğer bu kadar rahatsizsaniz goruntumden emin olun bir daha gormezsiniz der bir daha da ugramazdim evine.

Sonra görürüm onu. Fena bir kaynanan var uslubunla ver cevabini firsat verme

sende bir gün sofrasında aç telefonunu arkadaşınla ,arkadaşının kaynanasını çekiştir sivri dilli yılan diye ekle sonra kaynanaya dön kusura bakma ben açık sözlüyüm sen başımın tacısın de:KK53:
hahah moralim çok bozuktu güldürdün beni Allahta senı güldürsün vallahi fikrini çok begendim biraz zaman gecsinde deneyeyim :rolleyes:

Eşine bu durumu güzelce anlat,kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda o senin annen sen onun bazı hatalarını görmezsin ama ben görüyorum sonuçta sana hiç laf etmiyo bana söyleniyo bu sözler benim yerime kendini koy benim annem böyle bi cümle kursa sen kızmazmıydın de(ki %100 onunda kan beynine sıçrar)
Azcık akıllı ol adamı hasta etme de bide :D

Açıksözlülük değil bence resmen terbiyesizlik yani. Sizin yanınızda bir de böyle birşey demesi yok mu.. Ben olsam çok kafama takardım yapı olarak, insanlar hiç düşünemiyor. Karşısındaki kadının da siniri bozulmuştur bence..

O zaman bir daha olursa bence konusun. Basimin taci diyip üstüne ben yokmusum gibi davranmak bana doğru gelmiyor eğer bu kadar rahatsizsaniz goruntumden emin olun bir daha gormezsiniz der bir daha da ugramazdim evine.

Sonra görürüm onu. Fena bir kaynanan var uslubunla ver cevabini firsat verme

nişanlıyken guyya eşimin teyzesi kaynanama demişki bu ne barış körmü boyu kıssaacıkkk biz bunun içinmi buyuttuk bu cocugu tabi ben kaldım yine dedimki valla o kişinin bana laf soylemesi için önce bi aynaya sonrada bana bakması lazım terbıyesızlık yapmasın düğünümde de evimdede görmek istemiyorum . aman canım kızım bende kızdım dedimki benım gelinim biblo gibi falan salladı tabi hala teyzesıyle görüşmüyorum nişanlandığımdan beri böyleler kaynanam ve kız kardeşi bıktım biri evlenmişmi kız arkadasımı varmıs hemen diyolarki yanımda ayyyy kız uzun ya yakısmıslar .yani eşimle ben hiç yakışmıyoruz demeye getiriyolar eskiden boy takıntım yoktu sayelerinde var düğünümde bile rahat edemedim çok yuksek ayakkabı gıydım psikolojimi bozdular :KK43:

Kocanla nasıl kavga edıp ayrı yatıyorsunuz..

Kocanın sana hak verip alttan alması,annesınede haddını bıldırmesı gerekırdı..

Aksam ayrı yatmak ne demek oluyor..resmen anasına hak verdi gibi!

Senın gonlunu alcak nolursa olsun

Kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı yandım gelinndedikcede altına odun atmalı...:KK53:

Back