Ben yasadim siz yasamayin.. (hamileligin ilk 8 haftasi olanlarin dikkatine) 40bin beta degeri dis gebelik!!!

Bende yaşadıklarımı anlatmak istiyorum 3 yıllık evliyim tam 7 ay uğraştık çocuk için tutmuyordu bir türlü sonra hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim oldu taa ki kanama olana kadar kimyasal gebelik geçirmişim.. Her neyse daha sonra 1 yıldan aşkın hamilelik yaşamadım doktor kalmadı gittiğim hamile kalmak için sonra koca kadınları deneyeyim dedim ve gidip göbeğimi kaldırttım o ay doktorda bana klomen ve çatlatma iğnesi verdi kullandım o ay hamile olduğumu öğrendim tekrardan dünyalar benim oldu bu defa hamilelik belirtileri yaşıyordum mide bulantıaı uyku vs ama sağ tarafta bir ağrıyla hafif kanamayla doktora gittim dış gebelik olduğumu söylediler iğneyle sonlandı çok yıpranmadım niye yalan söyleyeyim ağrılı adet gibi geçti. Sonra beni tekrar koca karıların yanına götürdüler 9 gün boyunca ilaç vs yaptı içtim yaptığı ilaçlar zehir gibiydi fitil vs verdi hepsini gıkım çıkmadan kullandım 2 ay sonra hamile kaldım yine mutluluk huzur dünyalar benim oldu ama çok uzun sürmedi mutluluğum. İlk doktorum anlamadı dış gebelik olduğunu sağlıklı artışlarım olmamasına rağmen böyle olupta sağlıklı gebe hastam çok dedi folik asit verdi ben oldum 7 8 haftalık beta hcgm 3000lere geldi hala kese yok karından bile gözükmüyor bir gece aşırı ağrı ile uyandım ama vücudumun her yeri ağrıyordu doktorum karın ağrısı normal olabilir rahmin genişliyordur çocuk için dedi korkma dediği için tekrar uyudum daha sonra daha şiddetli bir ağrıyla uyandım yürüyemediğimi farkettim nefes alamadığımı acıdan bayılacak gibi oluyordum oturamıyor yürüyemiyordum eşimi uyandırdım beni hastaneye yetiştirdi hala ısrarla normal gebelik dediler benim çığlıklarım tüm hastanede yankılanıyordu o acıyı çekenler bilir 😥 daha sonra kürtaj etmek istediler o ağrıyla beni şımarıklık yapıyorum zannettiler doğuda görev alıyor eşim kürtaj olmak istemedim hemen eşyalarımı toparlayıp şehir dışından özel bir hastaneye gitmek istedim. Eşyalarımı toparlıyorken ağrı kesicilerin etkisi geçmiş olacak ki tekrardan daha şiddetli ağrım oldu eşim arabayı 10la sürmesine rağmen sarsma nolur diyip yalvarıyordum bütün iç organlarım ağrıyordu kalbime kadar sıkışıyordu sanki beni tekrar ısrarla kürtaja almak istediler eşimi ikna ettiler beni de kürtaj masasına çıkardılar o ağrıyla ağrıdan kendimi o kadar sıkıyordum kolumdaki serumun damar yolumdan kanlar fışkırıyordu ağlıyordum acı çekiyordum yine şımarıklık zannettiler ama benim canım yanıyordu. Hakkımı asla onlara helal etmiyorum neyse. Kürtaj masasından kaçtım istemiyorum diye sonra şehir dışına yetiştirdi beni eşim. Doktora gittik sağ tarafta fış gebelik tespit etti hemen doktor dünyamız başımıza yıkıldı çünkü düşük dahi olsa normal gebelik bize umuttu 😞 sağ tüpümü almak istediler korktum eşim çocuk çok istiyor çünkü istemedim 🤧 iğneyle bir doz verdiler düşmedi değerim aksine yükseldi ağrılarım artıyordu o şehirde üniversite hastanesine gittik 7 gün olduğu ve hala beta hcgde düşüş olmadığı için bir doz daha verdiler ama o iğnenin acısını yaşayan bilir. Sonra tekrardan hastanede yattım beta hcgm düştü çok şükür iki ay içerisinde. Çok çok iyi bir doktor buldum ona gittim 6 ay korun dedi bu mayıs ayında tedavi olacaktım dün hamile olduğumu öğrendim tekrar dünyam başıma yıkıldı lütfen bana dua edin bu acıyı yaşan bilir tekrarlamasın tek istediğim dua hiç hamile olacağım aklıma gelmezdi yaşlandım resmen 3 senede dünden beri ağlıyorum 1 ayım kalmıltı tedavim için çok kötüyüm arkadaşlar içimi dökmek istedim çünkü insanlar beni anlamıyor anca yaşayan bilir.. 😞😞😞😞
Canim
Benim cok yipranmissin cok imtihan olmussun..

Simdi durum ne ? Kan degerin kac ? Nasilsin??

Naptiniz gittinizmi dra
Evet canım gittik çok şükür bebeğimi gördüm ilk kez kalp atışı da haftaya inşallah doktor bir mucize olduğunu söyledi 3 kez sağ tüpte dış gebelik geçirip tüpümün alınmaması ve tekrar dış gebelik olmaması mucizenin ta kendisi dedi ama hamdolsun Rabbim çok büyük 3 sene sonra mucizemi gördüm Rabbim devamını getirsin size de nasip etsin Allahım benim yaşadıklarımı düşmanıma vermesin Rabbim. Allaha inanmayan taş olur gözlerim doluyor mucize yaşadım resmen

Bana da yardım lütfen beta artışların iki günde bir şu şekilde 230-360-511-711 sizce bu artışlar normal mi lütfen birşeyler söyleyin🤧

Evet canım gittik çok şükür bebeğimi gördüm ilk kez kalp atışı da haftaya inşallah doktor bir mucize olduğunu söyledi 3 kez sağ tüpte dış gebelik geçirip tüpümün alınmaması ve tekrar dış gebelik olmaması mucizenin ta kendisi dedi ama hamdolsun Rabbim çok büyük 3 sene sonra mucizemi gördüm Rabbim devamını getirsin size de nasip etsin Allahım benim yaşadıklarımı düşmanıma vermesin Rabbim. Allaha inanmayan taş olur gözlerim doluyor mucize yaşadım resmen
Cok sevindim insallah saglikla kalbinide duyarsin allah mutlulugunu daim
Etsin cok bol oku bu safada her daim agzinda bi tesbih olsun..

X