Iyi geceler kizlar bir sorun var ama isin icinden cikamadim acaba durumda benim yanlis anlamam mi soz konusu deyip uzatmadan konuya gireyim
Calistigim is yerine bir kac ay once farkli bi subeden biri geldi islerimiz farkli ama onun islerinin bazilarindan anladigim icin tamamen yardim maksatli sıkıntı olursaniz yardim gerekirse soylersiniz yardimci olurum falan dedim bu arada yasini bilmiyorum ama bu kisi benden herhalde 12-15 yas kadar buyuktur diye dusunuyorum
Arada sıkıstı cagirdi yada ben fark ettigimde gittim yardimci oldum ama cogunda ben isleri yaparken uzun sureli isten kaytardigini fark ettim ve biraz mesafe koydum yardimlarima bu arada sık sık cay icermisiniz birsey icermisiniz ne istersiniz gibi tekliflerde bulununca asirida ısrar edince yardimci oluyorum diye minnet hissi falan diye dusundum
Bu ısrarlari bi sure sonra dahada fazlalasti ve dogrusu bana ısrarci davranidi arkadasca gelmemeye basladi ve rahatsiz oldum odamdayim arayil cagiriyor meyve getirdim gelin yiyelim odanin irdan gecerken cay icelim yada yan taraftaki odada arkadasimla oturuyorum gelin oturalim nicksiz janim niye buraya hic ugramiyorsunuz falan filan rahatsiz oldukca isim var yogunum baska zaman dedim hatta onun odasinda sohbet etmekten hoslandihim bi arkadas vardi o varken bile ugramamaya calistim
Gecenlerde bi is icin cagirdi hallederiz falan dedim neredeyse 2 saatligine kayboldu ortadan gelince durun aciklayayim dedi bende gergindim once ben konudayim sonra siz aciklarsiniz dedim benim isim dsgilken zorunda degilken isim varken size yardimci olmaya calisiyorum ama bi bakiyorum irtalikta yoksunuz bi haber verme zahmetinde dahi bulunmuyorsunuz kacinci seferdir bu boyle degip ciktim o gunde arkadasima oglen arasi icin bulusuruz diye soz vermistim yemege diye oglen aramda gitmisti onun gerginligi falan vardi yan odadaki arkadasimin yaninna gectim konusuyoruz bir baktim geldi kapıyı set bir sekilde kapatip gitti bi sure atarli davranislarda falan bulundu bdnde umursamadim
Bigun aradi 5 dk ligina ugrarmisiniz konusmak istedigim birsey var dedi gittim bisey diyicem siz benden kaciyorsunuz gibi geldi sizi rahatsiz edecek bir davranista mi bulundum yok ne alakasi var dedim ben cagirinca gelmiyorsunuz hic ugramiyorsunuz işlerim yogun biliyorsunuz dedim o gunku tartisma meselesine getirdi konuyu bende yersiz atarlanmasina ozellikle o gun kapiyi carpip kapatmasina getirdim konuyu
Once inkar etti ceryan falan yapti ondan carpmistir dedi sonra sizin zamsnim yok degip yan tarafta oturmaniz zoruma gitti dedi bu cumle beni cok rahatsiz etti sanki erkek arkadasim falan pardonda sizin zorunuza gidecek bir durum degil zaten oglen aram gitmis ondan sonrada nerds kiminle istersem onunla otururum dedim
Sonrasindada konustuk bakin kimsryle problemim yom sizinlede yok olsunda istemem belki bir yanlis anlasilma olmustur bundan sonra dikjat ederoz dedim kapattim ama adam hala ayni reddettikce cagiriyor benimde israrci bir yapim var ama artik fazlasiyla rahatsiz oluyorum
Birkac gun oncede cikmadan once beni gordu benim cikis saatlerim degisir nicksiz cikacakmisin dedi fadkettimde haninda demiyor artik birazdan dedim bekle bende cikicam birakayim dedi hic gerek yok zahmet vermeyeyim dedim ısrar edince az daha islerim var onlari halletmem lazim dedim.
Dusunuyirumda ben mi yanlis anliyorum ama neden kimsenin degilde onun davranislarini yanlış anliyorum vede rahatsiz oluyorum evli mi degil mi onu bile bilmiyorum cocuklari oldugunu biliyorum ama belkidd ayridirlar bir keresinde bi cocugu gelmisti is yerinden bir arkadas sakayla cocuguba baban evleniyormus dedi ama anlamadin oyke saka mi olur belki esi vefat etmistir diye cocuguna sordum annen calisiyir mu diye yok dedi demek hayatta
Sahiden hareketleri artik batmaya basladi tersleyecek bir davranistada bulunmak istemiyorum ama ne yapacagimida bilmiyorum bir yandanda belki benim abartim diye dusunuyorum