Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karakteri iyimişBu adamı boşamadıysan sus otur , ben şok...
Maşallahı iq puanına verdim.Tamam ne güzel işte sende edebiyat hocam olmalısın bu imla bilginle ay canım hocam benimmmm
Kendisi ordan çıkar çıkmaz engelle sakın muhattap olma bir daha dedi. Kimin ne olduğunun gayet farkındayim dedi. Ben engellemedim kendilerini adamdan sanmasınlar diye, sonra kendileri öfkelerini yenemeyip aradılar. Gereken cevabı verdim sonra engelledim en azından korkak kalmadım karşılarında.O ne be dallas gibi , bu insanlarla ömür boyu görüşme eger eşin de gereken mesafeyi koymaz ve hala seni onlarla görüştürmeye çalışırsa boşan...
mesleğin var mı mesleğin?Hiç kavga edeceklerini dusunmemiş. Ama ben düşünmüştm İsrarcı oldu sonuç ortada. En azından bir kez daha karakterlerini gördü hayırlısı.
Sende olmayan IQ mu bebeğim?? İq değil bu arada hocacımMaşallahı iq puanına verdim.
Bu mesaj nasıl blurlu görünüyor fhdjkd
Evet şuan gayet iyi zaten arkamda durmasa beni temizlik yapmam için zorlardı ve onlara ezdirirdi. Zaten yüz bulsalar daha fazla şeyler yapacak kötü niyete sahipler. Ben normalde muhattap almıyodum ama itince dayanamadm.
3 4 aydır kullanıyor. Öfke kontrol bozukluğu vardı böyle bir ailede büyüyüyen birinin pskolojisi normal kalamzdı zaten biraz empati kurarsak. Karakteri gayet iyi onu bitiren öfke ydi çok insancıl bir dediğimi iki etmiyor
Var tabiki özel güvenliğimmesleğin var mı mesleğin?
Okuduğum en rezil konulardan biriydi bunu okuyunca birinci sıraya geçtiEşi de vajinusmus diye dövüp sövüp işyerindeki adamlarla şaaptığını iddia eden herifin tekiymiş
O zaman genetik canım. Durumunuz düzelse de senin yaralar iyileşmeyecek. Gençlikle atlatırım sanıyorsun ama zamanla eşine de kendine de zindan edeceksin hayatı. Yanılırım inşallah.İlaç kullanıyor şuan. Durumumuz düzeldi.
iyi güzel maaş da alırsın da niye çekiyorsun onu çözmeye çalışıyorumVar tabiki özel güvenliğim
Görümcelerinden aşağı kalır yanın yok.Sende olmayan IQ mu bebeğim?? İq değil bu arada hocacım
Site kendi kendine başkası adına utanıp yapmış olabilirBu mesaj nasıl blurlu görünüyor fhdjkd
Tamam yaptı zaten zamanında insan sandı onları laf verdi ağızlarına. ben çok uyardım dinlemedi sonra yüz buldular. Bunların pisliklerini gördükçe daha iyi anladı şimdi bana karşı iyi en azından ders almakta bişey.Hayir, gorumcenize bu dedikoduyu kocaniz yapmış diyorum, iftira varsa da kocanizdan duymus iste.
Hani sizi birlikte olmuyorsunuz diye dovup isyerindekilerle yakistiriyormus ya kocaniz??
Evet işinize gelmeyince öyle. Karşımdakinin kalitesine göre davranıyorum genelde.Görümcelerinden aşağı kalır yanın yok.
Senden utanmıştır belki böyle konuştugun içinSite kendi kendine başkası adına utanıp yapmış olabilir
Ablacım bilmiyorsun bari iddia etme. Kim öğrettiyse yanlış öğretmiş. Yabma, rezil olursun bak.Sende olmayan IQ mu bebeğim?? İq değil bu arada hocacım
Herif eziyet ederken kuzu gibiydiniz hiç kalitesine göre davranmıyodunuz.Evet işinize gelmeyince öyle. Karşımdakinin kalitesine göre davranıyorum genelde.