Ben ve başarısız operasyonum (septorinoplasti)

Ameliyat masasındada yamuk muydu?inşallah ödemdir ne kadar oldu?

Kendi burnunu atar misin ? Deliklerde asimetri var ve on profilde hafif egim ve genislik var. Buyuk ihtimal Epikrize nefes sorunu vardı yazmıştır kurnaz.

İkili fotoğrafın yukarıdaki hali ameliyat sonrası aşağıdaki hali ameliyat öncesi idi
Şaka mı ya ben onları aynı sanıyorum. Hiç fark yok napmış bu adam estetik yapmamış ki. Epikrizi isteyince emin ol orda nefes sorunu vardı yazacak. Benim beceriksiz doktorda yapamamis,bunlar burunlara keske hiç dokunmasalar !

Yandan değişip nefes alıyorum ama ön aynısı ya. Estetik değil bu hakikaten. C şeklinde kemerli eğrilik vardı ameliyattan iki hafta darbe alarak kırıp iyice mahvettim burnu ama yani ne desem boş yalan dolan. Daha da mı yamulacak bi de bu burun. Sinirlerim alt üst

Keşke bari söyleseler. Zamanla eğrilebilir diyorlar ama ben direk eğri burunla çıkmışım ameliyattan.

Estetik değil de nefes sorunu için girdiyseniz o başka. Estetik de olsun dediyseniz yapamamis
Evet önceliğim nefes idi ama en azından daha düz bir burunla çıkmak isterdim oradan herkes gibi. Bilmiyorum hatırlıyor musunuz kalkık burun için başlıkta fotolar atmıştım ve doktoru beğenmiştiniz burnu da öyle.

Evet,hatırlıyorum yandan bantlı foto ve öncesi kıyaslandığında burun güzel duruyor ve kalkık değil. Şuan on profil hem egri hem geniş,bu nasıl estetik. Her doktor şu işe bulaşmasa..

Evet,hatırlıyorum yandan bantlı foto ve öncesi kıyaslandığında burun güzel duruyor ve kalkık değil. Şuan on profil hem egri hem geniş,bu nasıl estetik. Her doktor şu işe bulaşmasa..
Ne desem bilmiyorum inanılmaz kötüyüm krizlere giriyorum herkes beğeniyor çevremdeki yakışmış diyorlar ama ben görüyorum bu burunu. Az önce ağlaya zırlaya erkek arkadaşımın yanına gittim. Bana da kaç kere senin suratın zaten yamuğa getirdi lafı sürekli. Tamam öyle ama bunu mu kabul etmem lazım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…