- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.297
Demiş zaten çoğu doktor konu sahibine, en aza indirmesi gerekirken mesafeyi açan beceriksizlerde var. Alin ve cene kemiginde ciddi egrilik varsa bu burunu etliliyor ,bahane olanlar var evet ama gerçekten düzelmesi zor olanlarda var ve duzelmeyenler. Yan yatmışsın burnun yamulmus diyen doktorda var ,bunlar bahane işte... doktor ne kadar tecrübeliyse o kadar iyi...kısaca mesafeyi açmak yerine azaltmali.Evet komik geldi bahane bu yanitabiki aşırı bir sorun vardır simetri olmaz o ayrı bir durumda yüzdeki ufak asimetrik durumları zaten doktor söylüyor ona göre yaptığı burnu ayarlıyor doktordan iyi bildiğimi iddia etmedim gittiğim doktorların bana söylediği bir durum bu çevremdede bir sürü burun ameliyatı olan oldu bilindik doktorlar çoğu hiçbirininde burnu yamuk değil gayet düzgün ufak asimetri herkeste vardır zaten bu bir bahane değil eğer burnun düzgün olmasını engelleyecek bir durum varsada doktorunda bunu yapacak imkanı yoksa bunu hastaya söylemesi gerekir.kuzenimin burun kanatları asimetrikti doktor ufakta olsa birşey kalabilir küçük ihtimal dedi ameliyat oldu şuan gayet simetrik çene ve yanaklarındada asimetri vardı ama burunda hiçbir problem yok yani yüzdeki asimetriye göre doktor ayarlamış burnu yamuk durmuyor 3 yıldırda öyle.doktor bana bu şekilde bilgi vermezse bende bunu iyi niyetli bulmam.
Özelden doktorun adını yazarmısın 3 doktor ile görüşmem var cumartesi günü aman kazara gitmiyim zaten ikinci operasyon olacakinsanın aynaya bakası gelmiyor şimdi erken doktor adı için kendim bi görüşeyim doktorla. İçi okey şu an nefes alıyorum ama önden çok absürt ya bu duruş. Eki Görüntüle 3107154
İşte doktor hepsini söyleyecek önceden ben zaten yaparız ederiz diyenlere itibar etmiyorum benim gördüğüm sorunu bile kendi göremeyecekse o adama nasıl güveniyim bana herşeyi söylemesi lazım bende ona göre karar veririm olup olmayacağıma mesela ilk ameliyatta böyle olacağını bilsem asla olmazdım kemerli burnumla devam ederdim ama adam gayet kolay lanse edip burnumu mahvetti.arkadaşa önceden söyledilerse böyle yamuk olabilir diye o zaman başka.Demiş zaten çoğu doktor konu sahibine, en aza indirmesi gerekirken mesafeyi açan beceriksizlerde var. Alin ve cene kemiginde ciddi egrilik varsa bu burunu etliliyor ,bahane olanlar var evet ama gerçekten düzelmesi zor olanlarda var ve duzelmeyenler. Yan yatmışsın burnun yamulmus diyen doktorda var ,bunlar bahane işte... doktor ne kadar tecrübeliyse o kadar iyi...kısaca mesafeyi açmak yerine azaltmali.
Bu kadar sıkıntı olan birşey varsa sakince konuşmakta fayda var diye düşünüyorum.Bana gittiğim her doktor eğrilik geri döner dedi. Yüzün asimetrik dedi. Suratı bozuluyordu hele içini görenin. Bazı doktor kesimi ameliyat etmek istemedi. Kupkuru internet bilgisi verip sustu suratıma. Bu sefer de bişey değişmedi diyip mi normalden devam etmeli yoksa imdat mı demeli bilmiyorum.
Bana da söyledi ama aks hafızasından dolayı eğrilik kendini milim olarak gösterir dedi bu baya eğri bırakıp çıkmış ama yani ne diyeyim bilmiyorum ki akşam konuşacağızİşte doktor hepsini söyleyecek önceden ben zaten yaparız ederiz diyenlere itibar etmiyorum benim gördüğüm sorunu bile kendi göremeyecekse o adama nasıl güveniyim bana herşeyi söylemesi lazım bende ona göre karar veririm olup olmayacağıma mesela ilk ameliyatta böyle olacağını bilsem asla olmazdım kemerli burnumla devam ederdim ama adam gayet kolay lanse edip burnumu mahvetti.arkadaşa önceden söyledilerse böyle yamuk olabilir diye o zaman başka.
Şurdaki halide bence ödem baya bir calişmış adam burnun morarmış hatta burun dediğin organ hassas şey bi darbede bile nasıl şişiyor o kadar kırık düzeltirken şişmemesi gibi bir ihtimal olabilir miEki Görüntüle 3107059
Böyle ameliyat masasında galiba burada da yamuk. Ödem değil bu eski burnumun aynısı korkunç kötü hissediyorum.
2.nciyi yaptırdı o revizyona girdi ,delik asimetrisinden cok taban eşitsizliği var bence. Taban eşitsizliği değişmez,burnun orta hatta geccegini sanmiyorumBurnunuz ödemli 17. Günde yamuk yumuk olmasi gayet normal ayrica siz soylemeseniz ben anlamam bile yamukluk olduğunu bi 6 ay gecmeden anlayamazsınız tam anlamiyla şevval şahini gördünmü hiç burun delikleri ozellikle ne kadar kötü seninki belli bile olmuyor daha çok erken herşey icin
Anladim ama yuzune baktim evet yuzunde de asimetri var onu duzeltebilceğini dusunmuyorum dr un ama botoxla falan bir tik daha duzeltilebilir kaslara mudahaleyle2.nciyi yaptırdı o revizyona girdi ,delik asimetrisinden cok taban eşitsizliği var bence. Taban eşitsizliği değişmez,burnun orta hatta geccegini sanmiyorum
iYazdım size özelden bakabilirsiniz