- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.297
Ne desek boş fikrine güvendiğim 2 3 doktor var özelden yazayım Istanbul civarındaysanız gidip bi gösterin...İçi yapmış bırakmış resmen önde geniş duruyor ne olur bu buruna acaba o büyük bir sene sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne desek boş fikrine güvendiğim 2 3 doktor var özelden yazayım Istanbul civarındaysanız gidip bi gösterin...İçi yapmış bırakmış resmen önde geniş duruyor ne olur bu buruna acaba o büyük bir sene sonra
Bekliyorum özelden. İstanbul’da değilim şu an ama İstanbul’da yaşıyordum ah kafam ah Ahmet islama neden gitmedin en azından bi muayeneye. Bu doktorun önüne de çok engel çıktı aslında ne ısrardı bu? Nefes tamam kalkıklık idare ama önü yine yamuk. Bizi mi sınıyorsunuz ne yapıyorsunuz yaNe desek boş fikrine güvendiğim 2 3 doktor var özelden yazayım Istanbul civarındaysanız gidip bi gösterin...
Yüzün yamuk ne alaka yani erkek arkadaşınızda ilginçmişyüz asimetrik olsada burun yamuk mu olacak sanki?Ne desem bilmiyorum inanılmaz kötüyüm krizlere giriyorum herkes beğeniyor çevremdeki yakışmış diyorlar ama ben görüyorum bu burunu. Az önce ağlaya zırlaya erkek arkadaşımın yanına gittim. Bana da kaç kere senin suratın zaten yamuğa getirdi lafı sürekli. Tamam öyle ama bunu mu kabul etmem lazım benim
Erkek arkadaşım değil doktor dedi. Burun deliklerim kanatlarımı zaten olduğu gibi bırakmış burun deliklerimi genişletmiş onu da işte böyle halletmiş. Ne desem çok zor geliyorYüzün yamuk ne alaka yani erkek arkadaşınızda ilginçmişyüz asimetrik olsada burun yamuk mu olacak sanki?
Evet yamuk olur.Yüzün yamuk ne alaka yani erkek arkadaşınızda ilginçmişyüz asimetrik olsada burun yamuk mu olacak sanki?
Yaşayarak öğreniyorum ben de çok beklentim yoktu ama yine de üzgünüm yorgunumEvet yamuk olur.
Bir taraf yüksekte kalıyor di mi benim öyle ama arkadaş attı öyle bi asimetrik değil yüzü benim çok asimetrik ona göreEvet yamuk olur.
Benim de biri yukarıda kalıyor bu başlıkta açtığım fotoların üstü yeni altı eskisi burun deliklere kanatlara asla dokunmamışBir taraf yüksekte kalıyor di mi benim öyle ama arkadaş attı öyle bi asimetrik değil yüzü benim çok asimetrik ona göre
Öyle tabi haklısınız ama ben maaşımdan birikim yapa yapa verdim parasını. Ailemden de almadım böyle sinirim bozuluyor aynada bi kanat yukarda diğeri aşağıdaÖnden aynı duruyor ama yandan kavis vermiş sadece sanırım. Ben aşırı göze batan bir durum göremedim. Yamukluğu almasını istemişsiniz ve becerememiş doktor haklısınız ama öldüm bittim bir durumunuz da yok bence moralinizi bozup sağlığınızdan da olmayın.
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum başarısız bir operasyon geçirmiş biri olarak ne çektiğin acıya değdi nede parana değil mi Düzeltmek zorunda bence estetik bu ya adı üstünde yapamycaksan insanların vaktini de parasını da ümidini de alma arkadaşım irite oluyorum böyle doktorlara Kim yaptı Allah aşkına hangi doktor buÖyle tabi haklısınız ama ben maaşımdan birikim yapa yapa verdim parasını. Ailemden de almadım böyle sinirim bozuluyor aynada bi kanat yukarda diğeri aşağıda
Neden benim çevremdekilerin yamuk değilgayet düzgün burunları var yüzleri asimetrik olsa bile doktor ona göre ayarlıyor zaten hiçbir insanın yüzüde simetrik değil mutlaka bir asimetri var.Evet yamuk olur.
Dün nasıl okuduysam erkek arkadaş anlamışım tövbe tövbeşu son resimde abes bir görüntü yok ama estetikte durmuyor yani siz benim eski burnu görseydiniz birdeYinede düzgün yapması gerekirdi sonuçta ameliyat olmuşsunuz.işte herkes oldu benim çevremde hepsinin burnu çok güzel oldu biraz şans biraz doktora bağlı birşeyErkek arkadaşım değil doktor dedi. Burun deliklerim kanatlarımı zaten olduğu gibi bırakmış burun deliklerimi genişletmiş onu da işte böyle halletmiş. Ne desem çok zor geliyor
Komik bi durum mu var guluyorsun minimal asimetri başka,ciddi ve gözle görülür asimetrisi olan yüzlerde asla eşitlenmez sadece en aza indirilir iste bunu yapmak marifet. Bu bilimsel olarak kanıtlanmış ve her doktorda söylüyor zaten doktorlardan daha mi iyi biliyorsun anlamadım. Bilimsel genel geçer bi gerçek bu .Neden benim çevremdekilerin yamuk değilgayet düzgün burunları var yüzleri asimetrik olsa bile doktor ona göre ayarlıyor zaten hiçbir insanın yüzüde simetrik değil mutlaka bir asimetri var.
Evet komik geldi bahane bu yanitabiki aşırı bir sorun vardır simetri olmaz o ayrı bir durumda yüzdeki ufak asimetrik durumları zaten doktor söylüyor ona göre yaptığı burnu ayarlıyor doktordan iyi bildiğimi iddia etmedim gittiğim doktorların bana söylediği bir durum bu çevremdede bir sürü burun ameliyatı olan oldu bilindik doktorlar çoğu hiçbirininde burnu yamuk değil gayet düzgün ufak asimetri herkeste vardır zaten bu bir bahane değil eğer burnun düzgün olmasını engelleyecek bir durum varsada doktorunda bunu yapacak imkanı yoksa bunu hastaya söylemesi gerekir.kuzenimin burun kanatları asimetrikti doktor ufakta olsa birşey kalabilir küçük ihtimal dedi ameliyat oldu şuan gayet simetrik çene ve yanaklarındada asimetri vardı ama burunda hiçbir problem yok yani yüzdeki asimetriye göre doktor ayarlamış burnu yamuk durmuyor 3 yıldırda öyle.doktor bana bu şekilde bilgi vermezse bende bunu iyi niyetli bulmam.Komik bi durum mu var guluyorsun minimal asimetri başka,ciddi ve gözle görülür asimetrisi olan yüzlerde asla eşitlenmez sadece en aza indirilir iste bunu yapmak marifet. Bu bilimsel olarak kanıtlanmış ve her doktorda söylüyor zaten doktorlardan daha mi iyi biliyorsun anlamadım. Bilimsel genel geçer bi gerçek bu .