• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN ŞİMDİ NE YAPAYIM FİKRİ OLAN VARMI :'(

his icin konusayim, en az 7.
diger sikayetleri bilemem, foto gorup yorum yapanlarin da birer plastik cerrrah olmadigini aklinda tut :)))
Tabi ki öyle canımda zaten görseli yorumluyor herkes. Hani sadece bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten öylemi diye. Görünen köy misali işte :110:

Arkadaşlar merhaba nolur Bi fikir verin. Bende mi var Bi anormallik?? 15 martta göğüs büyütme ameliyatı oldum. Yaşadıklarım
1) ilk günden itibaren iki sağ sol mememin ucu ve göğüs tarafında hiç his yok. :KK43:
2) 4. Günden itibaren sağ göğsümün bariz daha küçük olduğunu farkettim ve gittikçe ucu aşağıya ve yana kaymaya başladı. Üst tarafı sola göre boş.
3) doktorum durumu kabul etmeye yanaşmıyor moralim inanılmaz bozuk. :KK17:
4) ben şimdi napıyım ağlaya ağlaya bakıyorum aynaya:KK61:başka doktoramı gideyim hır mı çıkarayım valla şaştım yaaa :KK61:
Öncelikle çok geçmiş olsun ...
Hissislik gayet normal daha çok yeniler ama şekil için yorum yapamıcam en iyisini dr bilir

Arkadaşlar merhaba nolur Bi fikir verin. Bende mi var Bi anormallik?? 15 martta göğüs büyütme ameliyatı oldum. Yaşadıklarım
1) ilk günden itibaren iki sağ sol mememin ucu ve göğüs tarafında hiç his yok. :KK43:
2) 4. Günden itibaren sağ göğsümün bariz daha küçük olduğunu farkettim ve gittikçe ucu aşağıya ve yana kaymaya başladı. Üst tarafı sola göre boş.
3) doktorum durumu kabul etmeye yanaşmıyor moralim inanılmaz bozuk. :KK17:
4) ben şimdi napıyım ağlaya ağlaya bakıyorum aynaya:KK61:başka doktoramı gideyim hır mı çıkarayım valla şaştım yaaa :KK61:
Merhaba insallah duzelmissinizdir. Ameliyati nerede oldunuz paylasir misiniz, ben de yaptirmak istiyorum oldukca korkuyorum ama.

Merhaba insallah duzelmissinizdir. Ameliyati nerede oldunuz paylasir misiniz, ben de yaptirmak istiyorum oldukca korkuyorum ama.
Merhaba Can'ım şuan için hiç bir düzelme yok tekrar ameliyat olmak istiyorum. Ameliyatım Ankara'da bilinen bir doktor tarafından yapıldı :110:

Doktor ismi vermek istememissiniz ama bence verseniz daha iyi olur çünkü ankarada yaşayan herkes ay düşündüğüm doktor mu die tedirgin olacak başarılı sonuçlar gibi memnun olmayanlarda söylemeli bu arada çok üzülmeyin illaki bu çaresi vardır

Doktor ismi vermek istememissiniz ama bence verseniz daha iyi olur çünkü ankarada yaşayan herkes ay düşündüğüm doktor mu die tedirgin olacak başarılı sonuçlar gibi memnun olmayanlarda söylemeli bu arada çok üzülmeyin illaki bu çaresi vardır
Bugün Volkan Tayfur hocaya muayene oldum gayet güzel olduğunu söyledi ama hissizlik sağ göğüste kalıcı olabilir dedi.tekrar bir operasyona gerek olmadığını da en az on kere yineledi.
Doktorumun ismini vermek istemiyorum çünkü belki benim pinpirikliğimdendir diye. Ona haksızlık etmek istemem yazık yani :110:

Bugün Volkan Tayfur hocaya muayene oldum gayet güzel olduğunu söyledi ama hissizlik sağ göğüste kalıcı olabilir dedi.tekrar bir operasyona gerek olmadığını da en az on kere yineledi.
Doktorumun ismini vermek istemiyorum çünkü belki benim pinpirikliğimdendir diye. Ona haksızlık etmek istemem yazık yani :110:
Memedeki sekil bozuklugu duzeldimi?bunun icin ne dedi volkan hoca.

Sağ göğüste uç tarafında Bi asimetriği olduğunu ama tekrar ameliyat olmamın şuan gerekli olmadığını söyledi. İkna oldum kendi doktorumla yola devam edicem...
Hepimizde zaten dogustan var asimetri.cok ileri derece olmadiktan sonra ikinci bir operasyona hic gerek yok.zamanla daha iyi duruma geliyor nasilsa

Back
X