ben şimdi meme kanseri mi oldum???

• Konu Sahibi character

sağol canım..kürtajdan sonra anlaşılacak sanırım bazı şeyler. ben de öptüm...

• Konu Sahibi character
gecmis olsun canim sakin kafana takip üzülme :teselli:

• Konu Sahibi character
geçmiş olsun çok üzüldüm dua et bol bol Allah yardımcın olsun

• Konu Sahibi character
kusura bakma geç oldu biraz yeni okudum yazını. canım inşallah birşeyin yoktur. çok geçmişler olsun. iyi haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla.. :çiçek:

• Konu Sahibi character
Çok geçmiş olsun canım.İnşallah sonuçlar iyi çıkar.Gönlünü ferah tut sen.:teselli:

• Konu Sahibi character
teşekkür ederim arkadaşlar,eksik olmayın...

• Konu Sahibi character
character şimdi gördüm forumunu,bana kısaca anlatmıştın ama bu boyutta olduğunu bilmiyordum,haftaya güzel haberlerini bekliyorum canım.
inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun,dualarımdasın.:çiçek:

• Konu Sahibi character
character son konusmamızdan beri aklımdasın dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum canım.

• Konu Sahibi character

çok teşekkür ederim selinnsciğim,dostluğunu paylaşmak çok güzel:çiçek:

• Konu Sahibi character
çok merak etmiştim seni,nihayet haberini aldım.canım benim çok ama çok geçmiş olsun.dualarım seninle merak etme...bizi de habersiz bırakma..Allaha emanet ol.

• Konu Sahibi character
çok merak etmiştim seni,nihayet haberini aldım.canım benim çok ama çok geçmiş olsun.dualarım seninle merak etme...bizi de habersiz bırakma..Allaha emanet ol.

çok teşekkür ediyorum tekrardan:1hug:

• Konu Sahibi character
hematoloji dr um tekrardan ca değerlerimin tahlilini istedi ve ağır anemi hastası olduğum için 10 gün için demir iğnesi ve diğer kalan 20 gün için günde bir kez kullanmak üzere ferro sanol duedonol yazdı reçeteme.yani toplam 1 aylık tedavi.daha sonra tahlil yapılarak karar verilecek.kadın doğumdaki kürtaj meselesini 1 ay erteledik şu an..önce kan değerlerimin belli seviyeye gelmesi gerekiyormuş.bu kan düzeyleri ile herhangi bir operasyona girmem tehlikeliymiş zaten..bu bile beni rahatlattı biraz.çünkü kürtajdan çok korkuyorum..ilgisini eksik etmeyen duyarlı arkadaşlarım ,sizlere tekrardan teşekkür ediyorum..:çiçek:

• Konu Sahibi character
iyi haberlerini alalım her zaman inşallah iyi akşamlar.

• Konu Sahibi character
canım yazını okudum bende burda yeni üyeyim aslında söylemek istemezdim ama sırf sana yardımcı olmak için açıklıyorum.6 ay önce meme kanseri teşhisi ile ameliyat oldum ve hala tedavi süreci içerisindeyim dilerim sende böyle bi sonuç çıkmaz çekileceğin MR ile herşey açığa çıkacaktır.Ama sonuç her ne olursa olsun sakın korkma ve moralini bozma olurmu sonuçlarını aldığında benide haberdar edersen sevinirim bu arada benim durumum çok iyi kanserden korkmayın geç kalmaktan korkunn sevgilerle tekrar geçmiş olsun

• Konu Sahibi character

charecter çok geçmiş olsun canım ben arada girip bakıyordum ve sonucu merak ediyordum inşallah güzel haberlerini bekliyoruz sağlıcakla kal

hayal34 sanada geçmiş olsun canım allah herkese şifalar versin sağlıklı günler

• Konu Sahibi character
canım dilerim en kısa sürede saglıgına kavusursun. Allah senin ve hasta olan herkesin yardımcısı olsun. Acil sifalar diliyorum ve güzel haberlerini bekliyorum.

• Konu Sahibi character
geçmiş olsun,inşallah sonuçlar iyi çıkar.Bunu farkedip doktora gitmen çok iyi,ya anlamasaydın.Aslında çoğu bayanda oluyor,nasıl anladın.Belirtileri var mı?

• Konu Sahibi character
SİTEYE DE GİREMİYORSUN Kİ SENDEN HABER ALALIM. BENDE BUGÜN OKUDUM YAZINI ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
DİLERİM Kİ BOŞA TELAŞLA KALSIN, KÖTÜ OLMASIN ( ki buna inanıyorum )
KENDİNE İYİ BAK, HOŞÇAKAL

• Konu Sahibi character
character neredesin?hadi haber ver artık bize,umarım iyisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…