C
character
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi character
ah canım benim üzme sakın kendini eğer kötü bişey olsaydı anlardı ilk gittiğin doktorlar emini bişeyin yoktur sen yüreğini ferah tut canım çok geömiş olsun gelişmelerden bizi haberdar et öptm...........
character şimdi gördüm forumunu,bana kısaca anlatmıştın ama bu boyutta olduğunu bilmiyordum,haftaya güzel haberlerini bekliyorum canım.
inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun,dualarımdasın.:çiçek:
character son konusmamızdan beri aklımdasın dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum canım.
Eki Görüntüle 4821
çok merak etmiştim seni,nihayet haberini aldım.canım benim çok ama çok geçmiş olsun.dualarım seninle merak etme...bizi de habersiz bırakma..Allaha emanet ol.
hematoloji dr um tekrardan ca değerlerimin tahlilini istedi ve ağır anemi hastası olduğum için 10 gün için demir iğnesi ve diğer kalan 20 gün için günde bir kez kullanmak üzere ferro sanol duedonol yazdı reçeteme.yani toplam 1 aylık tedavi.daha sonra tahlil yapılarak karar verilecek.kadın doğumdaki kürtaj meselesini 1 ay erteledik şu an..önce kan değerlerimin belli seviyeye gelmesi gerekiyormuş.bu kan düzeyleri ile herhangi bir operasyona girmem tehlikeliymiş zaten..bu bile beni rahatlattı biraz.çünkü kürtajdan çok korkuyorum..ilgisini eksik etmeyen duyarlı arkadaşlarım ,sizlere tekrardan teşekkür ediyorum..:çiçek: