Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım geçmiş olsun.inşaallah bişey çıkmaz.doğum kontrol hapları için duymuştum böyle bişeyler ama herkeste aynı etkiyi göstermiyorki.
aaaa ben ilk regl olduğum günden beri çekiyorum.novalgin iğne vuruyor ağabeyim başka türlü geçmiyor.istifra,ağrı,tirreme hepsi karışıyor çok kötü oluyorum.birtek bu ay ağrı olmadı ondada yatağımı kalorifer peteğine yapıştırdım gece yanıyor sıcak oluyor ondan galiba.ağrı kesici bile içmedim bu ay hayret:uhm:
canım yazdıklarını bugün okudum çok üzüldüm dua edicem senin için inşallah bişey çıkmaz moralini yüksek tut allah yardımcın olsun.
netice ne oldu bilgi alamadık benmi atladım...lütfen yazarsan sevinirim
Geçmiş Olsun.linki Yeni Gördüm. Umarim En Yakin Zamanda Iyi Haber Ler Alirsin.allah Seni Sewdiklerine Bağişlasin:))
Şimdi gördüm arkadaşım geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz.
canım,inşallah her şey yolunda gidecek .sakın üzülme.bizi habersiz bırakma..
geçmişler olsun tekrar tekrar.
gecmıs olsun malesef sana yardımcı olamıcammm....umarım onemlı bırseyın yokturrr.ögrenınce bızı bılgılendırırsen sevınırımmm
Geç gördüm,kusura bakma arkadaşım.Geçmişler olsun.Dualarımız seninle.İyi haberlerini bekliyoruz.Sevgiler.