ben şimdi meme kanseri mi oldum???

ya cok gecmıs olsun ınsallah ılacın etkısıdır
sana en fazla su sekılde yardım edebılırım heralde
www.revir.com sitede doktorlara danısabılıosun bı dene

hastaneye git_gel yapıyorum sürekli..tahliller,tahlil sonuçları falan....

geçmiş olsun character ve hayal. inşallah temiz çıkar tahlillerin. hepinize acil şifalar.

character yeni gördüm mesajını öncelikle çok geçmiş olsun

ben yumurtalık kanseriyim ve tedavi sürecim hala devam ediyor ama benim tüm ca değerlerim normal yumurtalık kanserinin belirteci olan ca 125 bile normal değerlerde yani demek istediğim bu ca testleri kesinlikle belirleyici değil sadece yol gösterici o yüzden bunlar senin canını sıkmasın hiç

inşallah iyi haberlerini alırız

hastaneler ve tahliler... senin için yorucu bir dönem olduğuna eminim ama benim sana söyleyebileceğim tek şey olumlu düşünmen ben bunun gücüne inanıyorum

hiç umutsuzluğa kapılma ve iyi olduğuna inan

haberlerini bekliyorum

Aynı ilaçtan bende kullanıyordum bir gün banyoda tesadüfen fark ettim koltuk altımda nohut kadar bişi vardı hemen memogram çektirdim zararsız olduğu ortaya çıktı benim doktorum doğum kontrol haplarının sebebiyet verdiğini söyledi kestim ,haftasına geçti .Senin hiçbirşeyin yok görüceksin bak üzülüp sıkılırsan olmayan şeyleride davet edersin takma kafana canım .sevgiler.

character yeni gördüm mesajını öncelikle çok geçmiş olsun

ben yumurtalık kanseriyim ve tedavi sürecim hala devam ediyor ama benim tüm ca değerlerim normal yumurtalık kanserinin belirteci olan ca 125 bile normal değerlerde yani demek istediğim bu ca testleri kesinlikle belirleyici değil sadece yol gösterici o yüzden bunlar senin canını sıkmasın hiç

inşallah iyi haberlerini alırız

hastaneler ve tahliler... senin için yorucu bir dönem olduğuna eminim ama benim sana söyleyebileceğim tek şey olumlu düşünmen ben bunun gücüne inanıyorum

hiç umutsuzluğa kapılma ve iyi olduğuna inan

haberlerini bekliyorum

çok geçmiş olsun.yarın eğer tahlil sonuçlarım uygun görülürse hastaneye yatıcam.ama sürekli erteleniyor.hangi hastanede tedavin??

Eeeee ne zaman alıcaksın sonuçları bugün mü? Merak ediyorum inşallah iyi çıkar, lütfen hemen bizi haberdar et.

anladığım kadarıyla kan tahlili sonuçlarına göre kürtaj için hastaneye yatacaksın umarım herşey yolunda gider

benim onkoloğum ankarada ama kemoterapimi izmirde alıyorum onkoloji hastanesinde
inşallah senin sonuçların iyi çıkacak ve bunlara ihtiyacın kalmayacak

canım geçmiş olsun.kesinlikle doğru karar dokuz eylül üniversite hastanesine git namık demir var orda hem bölüm başkanı hem prof ve çok iyi bir doktor süper rahatlatıcı.bendede ca 125 ve biçr çok testten sonra endometriosisler çıktı hemde 1 tanesi 5cm kadar büyüktü.ben namık bey tarafından laparoskopioldum ve namık bey tedavi etti.çok iyi ve yardımcı olan bir doktor.kesinlikle ondan randevü al.

kendine dikkat et umarım önemli bir şey çıkmaz.ama yasmini ben çok uzun süre kullandım en ufak bir yan etkisi yok.emin ol.:teselli:

teşekkür ederim..ben de bu gün taburcu oldum.1 haftadır deü de yatıyordum..Namık beyi sonradan duydum..bir de uğur bey den çok söz ediyorlar..ama benim dr um berrin hanımdı..daha sonra namık bey ya da uğur beyle görüşmeyi düşünüyorum.
bu arada yasmin en kötü ilaçlarlar listesindeymiş.bir web sitesindeki habere göre..

çok geçmiş olsun. yasmini bende kullanmıştım bi ara adet düzensizliği için ama sadece 2 ay kadar. şimdi yine doğum kontrol hapı yazdı doktor. hiç kullanasım gelmiyo bunca şeyleri okudukça... kısa zamanda sağlığına kavuşursun sende umarım:KK66:

çok geçmiş olsun. yasmini bende kullanmıştım bi ara adet düzensizliği için ama sadece 2 ay kadar. şimdi yine doğum kontrol hapı yazdı doktor. hiç kullanasım gelmiyo bunca şeyleri okudukça... kısa zamanda sağlığına kavuşursun sende umarım:KK66:

teşekkür ederim canım:1hug:

character geçmiş olsun canım çok üzüldüm senin adına ama malesef bu konu hakkında hiçbir bilgim yok umarım her şey düzelir sadece kalbimin seninle olduğunu bilmeni istedim

character geçmiş olsun canım çok üzüldüm senin adına ama malesef bu konu hakkında hiçbir bilgim yok umarım her şey düzelir sadece kalbimin seninle olduğunu bilmeni istedim

iyi niyetiniz ve duyarlılığınız için tşk ederim:1hug:

tekrar tekrar geçmiş olsun canım ya
şimdi nasılsın? İyi misin? Bende 1 ay kullanmıştım ama bir daha kullanmadım. Sen ne kadar süre kullanmıştın ki

Merhaba, çok geçmiş olsun character. Şimdi ki sağlık durumunuz nasıl.Sonuclar nasıl çıktı,bi ses verin nolur! Benim de ca153 126.10 çıkmış bugün sonuçlarda. Daha gidip göstermedim nedir ne değildir. Oturup bi güzel ağladım. Pazartesi gidicem bakalım ne diyecek. İnternetten araştırdım biraz, çok endişeliyim

X