ben şimdi meme kanseri mi oldum???

C

character

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi character
arkadaşlar sol yumurtalığımda kist olduğu için dr.tavsiyesi ile 1buçuk aydır yasmin kullanıyorum.Kistin küçülmesi için..bu gün dr da randevum vardı..hele şükür kist küçülmüş.çok sevinmiştim..ultrason sonucum gayet iyi..ancak bir kaç tane miyom var..dr onlar önemli değil dedi..en büyüğü 28 mm yarıçaplı bir kaç adet intramural ve subseroz miyom izlemiştir diyor ultrason sonucumda..bu rahatsız edici bir durum değil bir çok bayanda olur dedi..ancak bu değerlerimin normal olmadığını ve araştırıması gerektiğini söyledi..
gelelim asıl konuya..
tabi bazı kan tahlillerim de oldu..
sonuçlar aynen şöyle
CA 19-9 49.6
CA 125 220.1
CA 15-3 40.6

Bu sonuçlara göre ben de meme kanseri,yumurtalık kanseri,mesane kanseri vs olması lazım..:bbo: ancak göğsümde kitle yok..bu akşam mr testi yaptırıcam..Moralim acaip bozuk..:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: Allak bullak oldum bir anda..:çok üzgünüm: benim yüzümden tüm sevdiklerimin hayatı mahvolucak diye korkuyorum...bu değerlerin nedeni olarak yasmin etkisi olabilir diyorlar..bu konuda bilgisi ve terubesi olan arkadaşların yorumlarını almak isterim..hepinize şimdiden teşekkürler..:çiçek: :a015:

• Konu Sahibi character
Geçmiş olsun sorunun cevabı hakkında maalesef bilgim yok
Diger arkadaşların yardımcı olacagın inanıyorum...
Tekrar geçmiş olsun

• Konu Sahibi character
geçmişler olsun canım konu hakkında çok fazla bilgim yok ama banada ca125 testini dokturum yaptı değer oldukça yüksek çıktı.ve kistin laparoskobi olmasıyla alınmasını istedi.ilerde yumurtalık kanseri yapma riski olabilir şeklinde konuştu endomu temizledi laparoskobi esnasında bendede miyomlar çıktı onlarda temizlendi sana tavsiyem canım gerçekten tecrübeli ve uzman bir jinekologla muhatap olman.sevgiler

• Konu Sahibi character

kist var diye yasmine başlamıştım..ama artık kistten eser kalmamış..bu akşam alsancağa gidiyorum mr için...sağol..

• Konu Sahibi character
canım çok geçmiş olsun yaa..
İyi haberlerini bekliyorum en kısa zamanda...

• Konu Sahibi character
bir bilgim yok...ama inşallah yanılıyorsundur...çok geçmiş olsun moralini yüksek tutmaya çalış ...

• Konu Sahibi character
çok geçmiş olsun canım iyi haberlerle inşallah seni bekliyoruz

• Konu Sahibi character
canım hayır tabi ki,sağlıklı insanlarda da kanser markerları yüksek çıkabilir. tıp aşırı derecede istisna ile dolu. meme kanseri olan insanda da kesinlikle yükselecek diye bir şey yok. ama yüksek olduğu zaman 'acaba' diyerek ileri tetkiklere geçilir kötü bir durumu atlamış olmayalım diye. bu markerları düşük olan ama memesinde kitle olan,ucundan akıntı gelen,hatta memesinin üzerinde tümöre bağlı kocaman yarası olan insanda meme kanseri yok diyemeyiz. zaten aylık meme muayenesi yapmalısın,35ten sonra yıllık mamografi. bizim yaptığımıza aynen katılacaksın. diğer kadınlardan bir farkın olmayacak. rahat ol ya hiç bişeyin yok senin turp gibisin. :1hug: aynı anda 3 kanserin olsa mümkün mü böyle yaşaman??? Allah korusun yok öyle bişey,aklına da getirme,çektireceğin MRı falan check up gibi düşün.

• Konu Sahibi character

sağol canım,umarım öyledir..ama insanın morali bozuluyor tabi..ben de yüksek oranda demir eksikliği var..Hgb düşük..beyaz küre yükselmiş.trombositlerim de çok yükselmiş..:çok üzgünüm:

• Konu Sahibi character

evet kitle yok..ama bu değerler beni korkuttu açıkçası..yasmini kesmeyi düşünüyorum...

• Konu Sahibi character
İnşallah düşündüğün gibi bir durum yoktur. Moralini bozma bence. Güzel şeyler düşünmeye çalış. Hayırlısıyla Mr sonucun iyi çıkar İnşallah.

• Konu Sahibi character
canım sakın endişelenme..
bende de sırasıyla aynı durumlar oldu. önce kistler çıktı, sonra doktor önemsiz dedi. sonra tahliller yaptırdı, rahim kanseri çıkma riskin var dedi. ama tahlillerden sonra bir şeyin yok dedi. bu kan tahlillerindeki değerler sürekli bir değişim içerisinde olurmuş. yani sadece her ihtimale karşı, iyice araştırmak istedikleri için onca tahlili falan yapıyorlar; ama sonucunda hiç birşey çıkmıyor. zaten göğsünde kitle olduğunu kadınlar hemen anlayabiliyorlar çoğunlukla. eğer öyle birşey olsaydı hissederdin. endişelenme derim ben

• Konu Sahibi character

tşk ederim..yasmin kullanıyordum..dr kes artık yasmini dedi..ancak mr sonucuna göre karaciğerimde 3 cm lik hemanjiom ile uyumlu olduğu düşünülen kitle lezyonu şeklinde rapor aldım..:çok üzgünüm: dokuz eylül ünv hastanesine gitmeyi düşünüyorum pazartesi...

• Konu Sahibi character
geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…