M
murmble
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi character
geçmiş olsun character ve hayal. inşallah temiz çıkar tahlillerin. hepinize acil şifalar.
character yeni gördüm mesajını öncelikle çok geçmiş olsun
ben yumurtalık kanseriyim ve tedavi sürecim hala devam ediyor ama benim tüm ca değerlerim normal yumurtalık kanserinin belirteci olan ca 125 bile normal değerlerde yani demek istediğim bu ca testleri kesinlikle belirleyici değil sadece yol gösterici o yüzden bunlar senin canını sıkmasın hiç
inşallah iyi haberlerini alırız
hastaneler ve tahliler... senin için yorucu bir dönem olduğuna eminim ama benim sana söyleyebileceğim tek şey olumlu düşünmen ben bunun gücüne inanıyorum
hiç umutsuzluğa kapılma ve iyi olduğuna inan
haberlerini bekliyorum
canım geçmiş olsun.kesinlikle doğru karar dokuz eylül üniversite hastanesine git namık demir var orda hem bölüm başkanı hem prof ve çok iyi bir doktor süper rahatlatıcı.bendede ca 125 ve biçr çok testten sonra endometriosisler çıktı hemde 1 tanesi 5cm kadar büyüktü.ben namık bey tarafından laparoskopioldum ve namık bey tedavi etti.çok iyi ve yardımcı olan bir doktor.kesinlikle ondan randevü al.
kendine dikkat et umarım önemli bir şey çıkmaz.ama yasmini ben çok uzun süre kullandım en ufak bir yan etkisi yok.emin ol.:teselli:
çok geçmiş olsun. yasmini bende kullanmıştım bi ara adet düzensizliği için ama sadece 2 ay kadar. şimdi yine doğum kontrol hapı yazdı doktor. hiç kullanasım gelmiyo bunca şeyleri okudukça... kısa zamanda sağlığına kavuşursun sende umarım
character geçmiş olsun canım çok üzüldüm senin adına ama malesef bu konu hakkında hiçbir bilgim yok umarım her şey düzelir sadece kalbimin seninle olduğunu bilmeni istedim
tekrar tekrar geçmiş olsun canım ya
şimdi nasılsın? İyi misin? Bende 1 ay kullanmıştım ama bir daha kullanmadım. Sen ne kadar süre kullanmıştın ki