Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Zaten problem de bu "erkek arkadaş" konusundan çıkıyor.
Eşim, benim iş haricinde konuları konuşabileceğim "erkek arkadaşım" olmasını kabul etmiyor.
Benim için çok normal. Ama o iş ve zorunlu konular dışındaki hiçbirşeyi erkek arkadaşlarımla sohbet etmemi istemiyor.
Ben bunu kabul ettiremedim. O yüzden kaçak göçek oldu.

Benim iş dışında konuları konuşabileceğim erkek arkadaşım olamaz mı? Bu kadar geri kafalı mı olmalıyız?

Adam pastanenin sahibi değilse oluru yok Yine de eşine benden bir adet tebrik gidiyor şu an çünkü aldatmasan bile sen yalan söylüyorsun

Önce dürüst olmalıyız.

Önce dürüst olmalıyız.
Napıyim, eşim kabul etmiyor diyorum. Dürüst olunca olmuyor. Şimdi dürüst olmayınca gördün diyeceksiniz ama benim suçum mu?!? O haksız. Yanlış bir şey yapmıyorsam benim hakkım olan bir konuda beni nasıl engeller!!

İyi de arkadaşınız olmasını kabul etmeyen adam yalan söylemenizi kabul eder mi sizce ?
Belki ona anlatmış olsaydınız iyisiyle kötüsüyle en azından bildiği için şüphelenmezdi.Şu an sizden şüpheleniyordur muhtemelen.
Ha aldatmak değil bence bu ama yalan söylemişsiniz adama bu konuyu sizin başta konuşmanız gerekiyordu.Sizin en başta ''benim erkek arkadaşlarım olabilir'' demeniz gerekiyordu.

Arkadaşlarınız olur elbette görüşürsünüz. Ama eşinizin istemediği biriyle görüşmeniz hem de gizlice evet aldatmak bu.

bir şeyler saklamak da aldatmaktır.
eşin; senin hoşlanmadığın insanlarla bir de karşı cins olsun, senden gizli sana yalan söyleyerek görüşse sen ne hissedersin???

Dedim zaten. Kabul etmedi. Ben de "Elbette erkek arkadaşlarım olabilir, ne var bunda" dedim. Ama bir uzlaşmaya varamadık.

Felsefe konustugunuz erkek arkadasin esi bu konuya ne diyor? Yoksa odami bilmiyor? Gizli sakli isler normal degildir, siz normal bulsaniz gizlemek zorunda hissetmezdiniz... Kandirmayin kendinizi, esiniz allahtan kanmiyor zaten...

Evli bir kadinin kultur sohbeti icin esinden gizli mesajlasmasi, bir yerlerde evli bir adamla bulusmasi...

Evlenecek yasa gelmis bir kadinin boyle bir durumu yoruma acmasini gercekci bulmuyorum.

Ama bu hikaye gercek olsa yani kadinin basireti bu denli baglansa...

Bulusulan adam evli bir kadinla gizli sakli gorusmenin hazzindan...

Kocasindan gizli bulusan kadin da esinden goremedigi ilgiyi o adamdan gordugunden dort kose olurdu.

Her durumda adam karli cikar, sanat, felsefe vs numarasiyla yasak ask gudusunu tatmin etmis olur.

Yani kadinin niyeti ne olursa olsun...

Erkek daima 'siyaset bahane, sohbet sahane, arzular selale' der.

Ve bunun dogrulugunu yanlisligini tartismak kendini kandirmaktir.

Dedim zaten. Kabul etmedi. Ben de "Elbette erkek arkadaşlarım olabilir, ne var bunda" dedim. Ama bir uzlaşmaya varamadık.

Erkek ya da kadın madem böyle durumlara gelemiyorsunuz niye bunları ilişkinin başında halletmezsiniz de birbirinize yalan söyler durursunuz hiç anlamadım,anlamayacağım da.

neden tek adamla. kız senin arkadaşın. madem öyle o neden yok. kızada ayıp ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…