Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Zaten problem de bu "erkek arkadaş" konusundan çıkıyor.
Eşim, benim iş haricinde konuları konuşabileceğim "erkek arkadaşım" olmasını kabul etmiyor.
Benim için çok normal. Ama o iş ve zorunlu konular dışındaki hiçbirşeyi erkek arkadaşlarımla sohbet etmemi istemiyor.
Ben bunu kabul ettiremedim. O yüzden kaçak göçek oldu.

Benim iş dışında konuları konuşabileceğim erkek arkadaşım olamaz mı? Bu kadar geri kafalı mı olmalıyız?

Açıkçası erkek arkadaş felsefesi evlendiğin zaman mazi olur ...

valla içimden bi ses konu fake diyor ama benden baskada kimse suphelenmemis bilemedim simdi gerçekmisin sakamisin

esinde gitsin o adamin karisiyla felsefi siyasi konu$sun madem o kadar basit ..
ayrica esin neden istemiyor o ayri konu
istesin istemesin evli bi kadinin elin adamiyla pastane koselrrinde sohbet etmesi bence yanlis,geri kafaliyim ben herhalde biraz ama halimden de memnunum
benimde içimden gelen o ses..

Bana göre de yanlış çünkü pastanelerde gizli buluşunca konuların önemi kalmıyor.

Kendini esinin yerine koy ne dusunursun?? Pek normal degil...hatta hic normal bisey degil mademki siyasi felsefi konular konusmak istiyosun ailece görüşün gizli sakli ne demek.

Benim esim beni terkederdi...allahim korusun.yanlisa sapma arkadasim.ayagin bir kaydimi bir daha toparliyamazsin.adincikar valla.bu cok kotubir sey.esininde ayni seyi yaptigini dusunsene....ayrica sanane adamin dusunceleri,sohbetiiiii...

Konu sahibi su kadr sayfa olmus ve hala yaptigini savunuyorsun.
Bu resmen ve kesinlikle aldatmaktir.:KK12:

Yaptiginiz seyi ozeti:
kocaniza yalan soyleyerek bi erkekle bulustunuz( hemde evli bi erkekle bu daha baska bi konu girmiycem hic oralara)

Dedim zaten. Kabul etmedi. Ben de "Elbette erkek arkadaşlarım olabilir, ne var bunda" dedim. Ama bir uzlaşmaya varamadık.

arkadaşım bu ülkedeki gerizekalı beyinsiz erkek sürüsü karıları yanından geçen adama baktı diye insan öldürüyor.. senin eşin ne kadar genişmiş uzlaşmaya varma sakinliğini gösteriyor.. karısı elin herifi ile gizli gizli yazışacak yetmeyecek pastane köşelerinde buluşacak.. adam da sadece surat sallicak karısına.. hadi canım bence sen bizle kafa bulma da gece gece yat uyu..

kocanızın bu ön yargısına karşılık böyle bir olayın yaşanması, sizin erkek arkadaşlarınızla görüşmeniz konusunda daha sert bir tutum oluşturacaktır. Malesef durum sizin açınızdan abartılmayacak bir durum olarak görülse de küçük sinek daha da mide bulandırdı. Eşinizin tutumu size karşı daha sert olacak ve güven konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Saklamak yerine keşke önce şu erkek arkadaş önyargısını kocanızdan bi atsaydınız. Ayrıca madem netten görüşüyordunuz hangi konuda neyi anlaşıp paylaşamadınız da görüşme kararı aldınız kocanıza rağmen :110:

Napıyim, eşim kabul etmiyor diyorum. Dürüst olunca olmuyor. Şimdi dürüst olmayınca gördün diyeceksiniz ama benim suçum mu?!? O haksız. Yanlış bir şey yapmıyorsam benim hakkım olan bir konuda beni nasıl engeller!!
Esin kiziyorsa,sende adamin esiyle birlikte bir yerde oturup konussaydin.o zmn bir sorun olmazdi.ayrica esin bu kisiden de haz etmiyor,ve tek basina ayrica da gizli ve cooook ayrica pastanede,veeeeeeeeeeee esine yalan soyleyip onunla bulusmak.......neresi dogru.

X