Zaten problem de bu "erkek arkadaş" konusundan çıkıyor.
Eşim, benim iş haricinde konuları konuşabileceğim "erkek arkadaşım" olmasını kabul etmiyor.
Benim için çok normal. Ama o iş ve zorunlu konular dışındaki hiçbirşeyi erkek arkadaşlarımla sohbet etmemi istemiyor.
Ben bunu kabul ettiremedim. O yüzden kaçak göçek oldu.
Benim iş dışında konuları konuşabileceğim erkek arkadaşım olamaz mı? Bu kadar geri kafalı mı olmalıyız?
bu normal mi pekiÇOK YANLIŞ BEN NİŞANLI İKEN BİLE NEREDEYSE DÖRT SENELİK KARDEŞİM GİBİ GÖRDÜĞÜM ARKADAŞIMLA KONUŞMAYI KESMİŞTİM...
benimde içimden gelen o ses..valla içimden bi ses konu fake diyor ama benden baskada kimse suphelenmemis bilemedim simdi gerçekmisin sakamisin
esinde gitsin o adamin karisiyla felsefi siyasi konu$sun madem o kadar basit ..
ayrica esin neden istemiyor o ayri konu
istesin istemesin evli bi kadinin elin adamiyla pastane koselrrinde sohbet etmesi bence yanlis,geri kafaliyim ben herhalde biraz ama halimden de memnunum
bekar olsada yanlış. kız arkadaşının eşiyle ne o öyle başbaşa konuşmalarevli bir kadinsin.tabiki YANLIŞ!
Dedim zaten. Kabul etmedi. Ben de "Elbette erkek arkadaşlarım olabilir, ne var bunda" dedim. Ama bir uzlaşmaya varamadık.
cıks. sen kız arkadaşının kocası değilsinBenimle felsefe ve siyaset konusmak ister misin?
Benimle felsefe ve siyaset konusmak ister misin?
Esin kiziyorsa,sende adamin esiyle birlikte bir yerde oturup konussaydin.o zmn bir sorun olmazdi.ayrica esin bu kisiden de haz etmiyor,ve tek basina ayrica da gizli ve cooook ayrica pastanede,veeeeeeeeeeee esine yalan soyleyip onunla bulusmak.......neresi dogru.Napıyim, eşim kabul etmiyor diyorum. Dürüst olunca olmuyor. Şimdi dürüst olmayınca gördün diyeceksiniz ama benim suçum mu?!? O haksız. Yanlış bir şey yapmıyorsam benim hakkım olan bir konuda beni nasıl engeller!!