Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Eşiniz sevdiği ya da sevmediği bir arkadaşınızla sohbet etmeniznyanlış değil ama yalan söylemeniz yanlış.. en azından hiç biöşey söylemeseydiniz

Esiniz cok hakli. Ortada buyuk bir yalan var. kocanizdan gizli elin adamiyla pastane de oturmak ne demek.

Kendini eşinin yerine koyarsan anlaman daha kolay olur. Fiziksel veya duygusal bir aldatma olmamasına rağmen yanlış anlaşılmalara açık bir durum. İyi olmamış.

Esinizle konusun felsefe ve siyayet konularini. Kendinize itiraf edemeseniz bile ilgisi hosunuza gitmis besbelli. Birde bulusmussunuz. Elin adamiyla felsefe konusmak icin esinizin güvenini kaybetmeye degdimi yani

Ama ben gizli görüşmek zorunda kaldım, çünkü eşim o aileyle (dolayısıyla o adamla da) görüşmemi istemiyordu. Ama ben o aileyle görüşmemi engelleme hakkına sahip olduğunu da düşümüyorum. Engelleyemez, engellememeli. O yüzden gizli görüşmek zorunda kaldım. Zaten yanlış bir şey de konuşmuyorduk, yanlış konularda çetleşmiyorduk.

yasaklaması yanlış olabilir ki neden yasakladı bunuda cevabıönemli ne olursa olsun söylemeden bunu yapman çok yanlış git söyle tartış ama arkasından iş cevirme.. hem evli bir bayanın bir erkekle kafelerde baş başa buluşması ne kadar doğru

Yok canım altı üstü konuşuyormuşsunuz ne var bunda eşinde pastanelerde vs konuşabilir değil mi ? Sende aman bişey sandım dersiniz !...

Merhaba,

Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.

Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.

Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Ben yanlış mı yaptım?

Merhaba,

Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.

Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.

Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Bu duruma nedir bilmiyorum ama yalanda bir aldatmaca bence yaptığın çok ama çok yanlış konuştuğun ne olursa olsun bende olsam inanmazdım size eşiniz haklı

valla içimden bi ses konu fake diyor ama benden baskada kimse suphelenmemis bilemedim simdi gerçekmisin sakamisin

esinde gitsin o adamin karisiyla felsefi siyasi konu$sun madem o kadar basit ..
ayrica esin neden istemiyor o ayri konu
istesin istemesin evli bi kadinin elin adamiyla pastane koselrrinde sohbet etmesi bence yanlis,geri kafaliyim ben herhalde biraz ama halimden de memnunum

Merhaba,

Aldatmak sadece biriyle yatmak ilişki kurmak vs ile olmaz. Siz esinizden bir şeyler saklayarak ve yalan söyleyerek onu aldatmissiniz...

Ama ben gizli görüşmek zorunda kaldım, çünkü eşim o aileyle (dolayısıyla o adamla da) görüşmemi istemiyordu. Ama ben o aileyle görüşmemi engelleme hakkına sahip olduğunu da düşümüyorum. Engelleyemez, engellememeli. O yüzden gizli görüşmek zorunda kaldım. Zaten yanlış bir şey de konuşmuyorduk, yanlış konularda çetleşmiyorduk.

Engelleme hakkına sahip olduğunu düşünmüyorsan geçer karşısına söylersin adam gibi. Öyle kaçak göçek görüşmezsin arkadaşım.

Konu gerçekten hiç inandırıcı değil. Şu tatil başladı başlayalı ortalık şenlendi yine.

madem yanlış olduğunu düşünmüyorsunuz neden burda bizden fikir alma ihtiyacı hissediyorsunuz?? belli ki bilinçaltınız da yaptığınızın yanlış olduğunu size çok açık ve net söylüyor.. hatta ben o adamla da gizli saklı dahi görüşmekten keyif aldığınız için keyif aldığınızı düşünüyorum bu da çok açık aldatmaya girer.. aldatmak için el ele göz göze bir şeyler yaşamak gerekmez illa ki..
evet siz yetişkin ve kiminle görüşüleceğine karar verebilme yetisine sahip birisiniz.. benim de erkek arkadaşlarım var hatta görüşürüm de.. ama hepsini eşim tanır bilir.. hoşlanmadığı erkek arkadaşlarım ile ilgili zamanında oturduk konuştuk bana neden hoşlanmadığını gayet mantıklı bir şekilde izah etti ben de onları tamamen hayatımdan çıkardım..
eğer sağlıklı ve kaliteli bir evliliğiniz varsa size eşten başka kim gerek?? oturun eşinizle sohbet edin..
siz eşinizi hoşlanmadığınız bir kadınla bir pastane köşesinde sizden habersiz sohbet(!) ettiğini öğrenseniz eminim burda "aldatılıyorum arkadaşlar, ne yapmalıyım" diye konu açardınız..
evlilikte her şeyden önce saygı gelir.. böyle yalan dolanla evlilik yürümez..

Engelleme hakkına sahip olduğunu düşünmüyorsan geçer karşısına söylersin adam gibi. Öyle kaçak göçek görüşmezsin arkadaşım.

Konu gerçekten hiç inandırıcı değil. Şu tatil başladı başlayalı ortalık şenlendi yine.
ben de çok inandırıcı bulmadım konuyu açıkçası.. pastane köşeleri, siyasi-felsefi içerikli sohbet.. ne gereksiz bi muhabbet.. kadınların olaya bakış açısını irdeleyen bir çalışma yürütüyor sanırım arkadaş :KK70:

X