Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Kocanin istemedigi biriyle,gizli gizli mail yoluyla,telefon yoluyla,yetmedi pastanede asiklar gibi bulusmak,yanlis anlasilmaya gayet acik davranislar..
Siz arkadasca desenizde ne yalan soyleyim,icinizde sevgi kipirtilari oldugunu dusunuyorum o kisiye karsi..yoksa neden sosyal konulari,gundelik hayati konusmak icin bu adami tercih edesiniz ki..cevrenizde baska adam mi kalmadi da esinizin israrla gorusmeyelim dedigi kisiyi sectiniz.ilginc.

aldatmaya ramak kalmış
benim kocamda olsa daha büyük tepki verirdi siz yine sadece tartışmışınız

Şimdi bu adamın eşi felsefe siyaset sanat konuşacak kapasitede olmadığı için mi arayış içine girdi?
Hiç sanmam! Evde gaz çıkartan burnunu karıştıran geğiren, çamaşırlarını eşinin zoruyla değiştiren,
kirli çoraplarını orta yerde bırakan, diş macununu ortasından sıkan ve kapağını kapatmayan bir şahsiyet,
dışarıda filozof sanatçı politikacı kesiliverir. :KK17:

Nasıl davranmam gerektiği hususunda yol gösterici oldu.

Bir şeyi çok merak ettim. Madem sadece siyaset üzerine seviyeli fikir alış-verişleri oldi (ki bu gayet normal ve güzel birşey) neden herkesten gizli yaptınız bunu?? Normal olarak gördüğünüz birşeyi niçin gizleme ihtiyacı duydunuz?

Saf gözüken uyanık, uyanık gözüken safmısın:KK57: anlamadım.

bu konuları eşinizle konuşamıyor musunuz? gizli gizli buluşmak hem de eşinizin istemediği biriyle bu ne rahatlık :KK14:

evet yanlış
kocanı fiziksel olarak değil ama duygusal olarak aldatmışsın çünkü ben bu adamla görüşüyorum arkadaşça tartışarak bir şeyler konuşuyoruz ne var bunda deseydin bunu gizli olarak yapmazdın içten içe bir şeyler hissetiğinden kocanla aranın bozulmasına neden olacağını bildiğin özellikle görüşmek istemediği biriyle görüşmüşsün

aynısı sana kocan yapsa bu da o

Okuduğunuzu okumakta başarılı olmadığınızı vurgulamıştım, bunu bir kez daha kanıtladınız tebrikler.
"gizli" kısmını bir kenara bırakıyorum derken, hani o konuda hemfikiriz (ama tabi zahmet edip benim bu konudaki mesajlarımı okumadığınız için hemfikir olduğumuzdan da bihaber olabilirsiniz), siz başka bir detay üzerine yazmışsınız, ben de aynı detay üzerine yazayım demek istemiştim çünkü siz o kısmın altını çizip, etik değil deyip, o konuyu orada noktaladınız.

"birbirlerine birşey hissetme ihtimalleri çok hoşmuş" demişsiniz, neye dayanarak böyle dalga geçmişsiniz merak ettim?
doktor olduğunuz için İngilizceniz olduğunu düşünüyorum
buyrun bir okuyun
http://www.scientificamerican.com/article/men-and-women-cant-be-just-friends/
bu sadece bir makale değil, Harvard Üniversitesinde doktora yapan ve Colorado Üniversitesinde Danışmanlık yapan bir psikoloğun araştırması.
veya bunu okuyun
https://www.psychologytoday.com/blog/the-attraction-doctor/201304/can-men-and-women-be-just-friends

"Bu durumda mesela siz çocukluk arkadaşı iki insanın evlendiklerinde birbirleriyle sürekli görüşürlerse birbirlerine bir şeyler hissedeceklerini (yüksek ihtimalle) varsayıyorsunuz." demişsiniz
burada lise veya üniversite gibi sürekli arkadaş ortamında olduğumuz dönemleri tartışmadığımızın farkındasınız zaten.
Evli olan insanlarda, çocukluk arkadaşlarıyla veya normal arkadaşlarla "sürekli görüşmek" isteği varsa, normal olanı eşli de görüşmek değil midir? Yani benim çocukluk arkadaşım varsa, evliyse ve sürekli görüşmek istiyorsam, eşimle de tanıştırırım, eşiyle de tanışırım, birlikte görüşürüz, gayet de keyifli olur. Neden illa yalnız görüşeceğim diye ısrar edeyim ki? Herhalde sürekli görüşmeden anladığınız şey 3-4 ayda bir içilen bir kahve değildir. Ayrıca, buradaki konunun ve dolayısıyla yaptığımız yorumların "çocukluk arkadaşlarıyla" ilgisi yok. Çocukluk arkadaşlıklarının çok farklı arkadaşlıklar olduğunun sanırım farkındasınızdır, haklı çıkabilmek için konuyu tamamen saptırmışsınız.

Kim "eşimizin çevresini daraltalım"ı savunmuş ki? Ben her zaman bunun tam aksini savunmuşumdur ki bunu şimdi uzun uzun yazamayacağım size, isterseniz açıp diğer tüm konulara yazdığım mesajlardan okursunuz.

Eğer bu forumda hiçbirşey, hiç kimseyi ilgilendirmez ise nasıl yorum yapacağız???

Hala ve ısrarla "Asıl problemin apaçık bir şekilde gizli görüşülmesi olduğu bir konuda evliliğe ve karşı cinsle arkadaşlığa vurgu yapılması tamamen niyeti gösteriyor zaten." yazıyorsunuz ya, buna sadece gülebiliyorum ve bir kez daha vurguluyorum, okuduğunuzu anlamakta çok başarılı değilsiniz.

İnsan yargılamayı tabi ki hakaret olarak algılamıyorum, "böyle yapıyorum, hatalı mıyım" diye forumda soran bir insana "biz seni yargılayamayız" mı diyelim? tabi ki görüşlerimizi yazacağız, ama konu sahibi lehine ama aleyhine.
Bekar insanlarla evli insanları farklı değerlendirmemin tek sebebi de bekar insanların yalnızca kendilerine, evli insanların ise kendileriyle birlikte eşlerine ve çocuklarına karşı da sorumlulukları olmasıdır. Size göre yanlışsa da, benim doğrum budur. Bunun kötü birşey olduğunu düşünmüyorum.

Bu arada, bu size yazdığım son cevaptır. Ne yazarsanız yazın, bir kez daha cevap yazmayacağım. Çünkü konuları aynı çizgi üzerinde tartışabildiğinizi düşünmüyorum. Yazdığınız ilk mesajdaki "elma ile armutu karıştırmak" tabiri sizde fazlasıyla mevcut.

Not: "Fazla rahat olma"nın anlamını da yanlış biliyorsunuz. Fazla rahat olmak,olaylara herkes kadar üzülmeyen, olayları herkes kadar umursamayan, insanlara rahatsızlık vermek gibi bir kaygısı olmayan, herşeyden çok çabuk etkilenmeyen, empati kurmayı düşünmeyen, bulunduğu çevrede kimin ne düşüneceğini önemsemeden hareket eden, kime ne hissettirdiğini kafasına takmayan insan demektir. Akılları sürekli iğneli cümlelere ve sivri dile çalışan insanlar da haklı olarak bu kelimeyi hakaret olarak algılarlar. Oysa "fazla" değil "aşırı" rahat olduğu halde çevresi tarafından olduğu gibi kabullenilen ve sevilen çok insan vardır.

Hanimefendi tekrar merhaba

Arastirma olarak verdiginiz orneklerden tutun da yazdiginiz nottaki rahatlik tanimina kadar beni gulumsettiniz, oncelikle bunun icin tesekkur ederim.

Konudaki butun mesajlarinizi okudum, neye vurgu yaptiginiz da cok acik.

Mahalle baskisini bile bu kadar naif dile getirmeniz ise gercek anlamda tartismanin bir anlami olmadigini gosteriyor.

Iyi gunler dilerim

son durum ne oldu?
felsefe merakından vazgeçtinmi?

Kadının kocasını aldatma oranını mı tartışıyorsunuz neler oluyor yahu :KK14:
Kadın o şekilde bir şey hissetmiyorum diyor aksini iddia edebilecek olan var mı ?

cok yanlış bi durum. ne konuşursan konuş. evli bi kadin baska bi erkekle basbasa bulusamaz. heleki esinden habersiz.. erkek de ayni sekilde yapamaz..

adamdan hoşlanmışsınız çok bariz, onun kültürel konulardaki fikirleri sizi zerre enterese etmezdi yoksa, e kocam sevmiyorsa o insanları ben de sevmem diye düşünüyorum. üzülmeyin geçer:)

bal gibide yanlış kabak gibide yanlıııış,
asla masumlaştırmayın ,ilgi olmadığı takdirde asla kimse kimseyle pastanede, e mailde veya msj yoluyla muhabbetleşmez.:KK20::KK20::KK20:

doğruya doğru

Yanlış yapmadım diyerek kendinizi avutun siz üzgünüm ama eşiniz haklı siz evlisiniz ve eşinizden gizli karşı cinsle görüşemezsiniz. Bir de pastaneye gitmişsiniz tövbe ya daha neler.

"pastane değil starbucks" diye bu sefer de ben yazsam mı acaba??? aaa yazmışım bile :KK53:

X