Biliyor musunuz bu hiç güzel bir yöntem değilBi erkekle konusmak bosanma sebebi degil, onunla kocan istemedigi halde gizli gizli konusmak yanlis hele onunla gizli gizli bulusmak daha da yanlis. Aldatmak sadece fiziksel duygusal olmaz, duygusal biseyi olmasa bile kocasina buyuk bi yalan soyleyerek aldatmis. Bunu kocasi yapsa suan burda adiler terbiyesiz herifler bosanlar havada ucusurdu. Biz bu yorumlari konu sahibi hatasini anlasin icini rahatlatmaya calismasin kocasinin gonlunu alsin diye yapiyoruz. Belki uslubumuz yanlis ama biz boyle konusmasak burda nice kadin bu tarz bi konu acacak. Siz de farkindasinizdir yaptigi yanlisin dunyada insan mi yok oyle siradan konulari konusacak. Yaptigi yanlislari tek tek birilenin yuzune carpmasi lazimdi gercegi net gorebilmesi icin. Buraya yaptigim tum yorumlari okursaniz eger biseyler yapmasi konusunda tavsiyeler verdigimi de gorursunuz. Bir insana yumusak davranip kendince ogut vermeye kalkarsan yeterli farkindaligi yaratamazsin, yeri gelince sert cik ki gercekler dank etsin diye dusunuyorum
Ay bi koyayım dedim de kafayı yememek elde değilya düşünün bir kız arkadaşınız var. o kız arkadaşınız tanıştırdığınız kocanızla gizli gizli konuşuyor birde buluşuyor.
hoşmu oradan nasıl görünüyor. empati yapsana konu sahibi. koy kız arkadaşının yerine kendini
Sen sevgilinden gizli görüştüysen ister arkadas ister kardes sende yanlış yaptın güzelim..yani yeter yahu eşin eşe sadakatini de mi korumasın bu ülke...Ya offf. Arkadaşım görüştüm ve iki tarafında birbirine ilgisi yoktu diyorum .ben Sevgilimi seviyordum çocukla da aşık olduğu kızı nasıl tavlayabilecegine dair konuştuk ben mi konuşSam acaba bilmem ne şu bu. Iki tarafinda ilgisi yoktu. Yaftalayamazsin ya yani bu yaftaysa yafta diyemezsin. hayatta böyle bir şey yok. Valla zorlastiriyosunuz yaşamayı
bir durum yanlışsa yanlış denilir
bir daha yapma yanlış anlaşılabilir denilir
Kudurup ahlaksız ,iilginiz var gibi iftira atilamaz
hiç biriniz niyet ,alt metin okuyucusu degilsiniz
Anlatılan kadarıyla yorum yazabilirsiniz.
ilgim var deniliyorsa ona göre yorum yapılır
böyle bir şey yazmiyorsa bunu ima edemezsiniz
Ya ben bir de uzun uzun cümleler kurmusum. Tam olarak bunu diyordum ben de. Bilsem 2 cümleyle anlatirdim. Tam olarak demek istediğim buydu ben leblebinin tarihini anlatmisim siz l desem Leblebiyi anlayacakmissiniz. Akıl yürütme harikaaaaaaa.iyi o zaman herkes karılarından kocalarından gizli onların kız yada erkek arkadaşlarıyla görüşsün. o kadar medeni olamadım ben. üzgünüm
neydi bu şimdi. hakaretmiYa ben bir de uzun uzun cümleler kurmusum. Tam olarak bunu diyordum ben de. Bilsem 2 cümleyle anlatirdim. Tam olarak demek istediğim buydu ben leblebinin tarihini anlatmisim siz l desem Leblebiyi anlayacakmissiniz. Akıl yürütme harikaaaaaaa.
Valla yazdım ama sildim.hahahahahhahahahshahahs az daha cevap verecektim sana =DSen sevgilinden gizli görüştüysen ister arkadas ister kardes sende yanlış yaptın güzelim..yani yeter yahu eşin eşe sadakatini de mi korumasın bu ülke...
Medeni olmayı hakaret sayan biri için "o kadar medeni olmamayı " ovulecek bir şey sanan biri için bunu hakaret olarak algilamak normal.neydi bu şimdi. hakaretmi
bak ne kadar medeni olduğumu anlatayım sana. aslında son derece açık fikirliyimdir. beni bilen bilir.hümanistim üstelik. ama en büyük özelliğim empati yapabilmektir. arkadaşlık kavramı benim için çok çok önemlidir. o konuda hiçbir arkadaşımdan gizli iş çevirmem. onların canını yakacak onlardan gizli şeyler yapmam. evet onların kocalarıtyla gizli görüşmek medeniyetse evet medeni değilim dedim.Medeni olmayı hakaret sayan biri için "o kadar medeni olmamayı " ovulecek bir şey sanan biri için bunu hakaret olarak algilamak normal.
Madem bu kadar medenisin. Arkadaşı konu sahibi ile konuşmak isterken, görüşemiyoruz ne zamandır diye dert yanarken, konu sahibinin neden sadece kocası ile görüştüğünü medenice anlatabilir misin acaba bize? Kendi eşi istemiyor tamam anladık. Peki, arkadaşını neden davet etmeden sadece eş ile gizli görüşülüyor? Arkadaşının neden bundan haberi yok, iki tarafta neyi gizliyor. Neyin medeniyeti bu çok merak ediyorum. Medeni olacağım diye yırtılmaya gerek yok.. Fazla genişlik zararlıdır.Medeni olmayı hakaret sayan biri için "o kadar medeni olmamayı " ovulecek bir şey sanan biri için bunu hakaret olarak algilamak normal.
Zaten rahatsiz olsun diye yaziyoruz. Esi nasil davrandi bilmiyorum belki hemen affetti belki cok kizdi küstu. Bizim amacimiz bu tur davranislari bi daha yapmamasini saglamak. Belki kocasi hemen affetti o zaman konu sahibi burdaki guzel yorumlari dikkate alicak mi? Aman zaten kocam beni affetti siz kapi disari. Biraz ici acisin ya ben naptim desin. Kocasi affetse bile o kendini affedemesin ki daha dikkatli olsun. Diyelim kocasi affetmedi ve küstu, bizim verdigimiz gazla o vicdan duygusuyla esinin gonlunu almak icin elinden geleni yapicaktir o insani hayatindan da cikaricaktir. etkiye tepki yani. Ama KİMSE İNKAR EDEMEZ Kİ iki karsi cins insan bir araya gelip SUREKLİ KONUSUYOSA, herseyi goze alip KOCASİNDAN GİZLİ GİZLİ gorusmeye CESARET edebiliyosa, o kisinin konusmasindan MUTLULUK duyuyodur, konusmak hosuna gitmese zaten bunlari goze alamazdi. O basit konulari konusucak baska insan mi yoktu, hadi yoktu diyelim cok mu gerekliydi illa biriyle konusmak? Biz o yuzden bi etkilesim oldugunu dusunuyoruz. He duygusal bi yogunluk yoktur tamam. Ama karsi tarafla konusurken duyulan mutluluk ve bi haz var yoksa kimse kimseyle bu tehlikeyi goze alip gorusmeye devam etmezdi. Bizimki iftira degil sadece 'biz boyle dusunuyoruz' diyoruz. BUNU FARKETSİN diye KENDİNİ KANDİRMASİN diye.Biliyor musunuz bu hiç güzel bir yöntem değil
Medya (her şey medyadır internet dahil ) varolan tutumlari ,dduyguları degistirmez
yüze vurmak değil bu.Bu gerçekten rahatsız edici bir şey
biz burada hiç birimiz kanaat önderi,eeşik bekçisi değiliz
Burada konu fikir sormak yanlış dersin güzelce anlatirsin. Bizler eşek değiliz öyle değil mi ? Insanliktan anlarız
Yani cidden rahatsız edici bir kadına böyle şeyler ima edilmesi.
Durum yanlış mı çok yanlış adama yazık günah güveni kırıldı
Ama kadın ilgim yok diyorsa yoktur
ilgin var diyip oradan yürümek bilmiyorum çok sıkıcı sinir bozucu
alıştık inan. bir konuda farklı görüş olunca bunu yapanlar var maalesefBu arada bazı arkadaşların üslubunu hiç beğenmiyorum karşıt görüşte de olsanız saygıdan ödün vermeyin lütfen.Ne bu böyle küçümser gibi...
Yani açıkçası umrumda değil ne derece medeni olduğunbak ne kadar medeni olduğumu anlatayım sana. aslında son derece açık fikirliyimdir. beni bilen bilir.hümanistim üstelik. ama en büyük özelliğim empati yapabilmektir. arkadaşlık kavramı benim için çok çok önemlidir. o konuda hiçbir arkadaşımdan gizli iş çevirmem. onların canını yakacak onlardan gizli şeyler yapmam. evet onların kocalarıtyla gizli görüşmek medeniyetse evet medeni değilim dedim.
Bir konuda farklı görüşü olanlara aldatmayi savunuyor damgası vuranlar gibi mi ?alıştık inan. bir konuda farklı görüş olunca bunu yapanlar var maalesef
ne alaka. neyse anlaşamıyoruz senle. boşverYani açıkçası umrumda değil ne derece medeni olduğun
sen eğer "durun olaya bir de şu acidan bakın" diyen birine üstelik evet kadının yaptığı çok büyük yanlış adamın güvenini mahvetmis ama kadın kötü niyetim yoktu diyor diyen birine eğer aldatmayi savunma der gibi yorumlar yaparsan
bir de alakasız yere karsidakine saygısızlık yaparak o kadar yazdığını hiçe sayarak eee o zaman hepimiz gizli gizli görüşelim dersen
senin humanistligin laftadir
hakaret budur .
Iyi okudugunuza emin misiniz ? Gizli görüşse yanlış ama birbirlerine ilgi duyuyorlar denmez. Eski sevgilimin artık konusmadigi bir arkadaşı vardı. Ben çocuğu çok seviyordum. Paylasimimiz vardı. Bunlar evleri kavgayla ayırdı ben eski sevgilimden gizli 1 kere bu çocukla konuştum. Eee benim ilgim mi vardı ? Yanlış mı yanlış. Ama insanları hassas konularda bu kadar iğrenç yaftalayamaz kimse