Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Madem bu kadar medenisin. Arkadaşı konu sahibi ile konuşmak isterken, görüşemiyoruz ne zamandır diye dert yanarken, konu sahibinin neden sadece kocası ile görüştüğünü medenice anlatabilir misin acaba bize? Kendi eşi istemiyor tamam anladık. Peki, arkadaşını neden davet etmeden sadece eş ile gizli görüşülüyor? Arkadaşının neden bundan haberi yok, iki tarafta neyi gizliyor. Neyin medeniyeti bu çok merak ediyorum. Medeni olacağım diye yırtılmaya gerek yok.. Fazla genişlik zararlıdır.
Ya ben Sana verilecek cevabı kayıp zaman olarak görüyorum.
Kusura bakmazsin umarım çünkü biz seninle anlasmayiz
ben anlatirim sen saçma bir şey dersin filan valla ugrasamam

Eşin ve evliliğin senin için ne kadar önemli ilk önce bunu düşünmeni rica ederim .. Evlilikteki en önemli şey fedakarlık yani eşler birbirlerinin hoşlarına gitmeyen şeylerde karşılıklı taviz vermek zorundalar aksi taktirde evlilikte huzur ve devamlılık olamaz .. 6 yaşında bir evladın var en başta onun için bu evlilikte huzuru korumak zorundasınız .. Prensiplerinize bağlılığınızı anlıyorum ama evlilik ve annelik fedakarlığa mecbur bırakıyor bizleri eminim bir çok fedakarlıkta yapmışsınızdır bunca yıl ama bu konudada yapmalısınız .. Ne yazıkki yanlış anlamaya ve huzur bozmaya çok müsait bir durum yaşıyorsunuz en doğru kararı vereceğinize eminim

bir şey gizli yapılıyorsa onunla alakalı farklı düşünceler olur. olacaktır. kesin ve net bunların arasında birşey var diyemeyiz yokta diyemeyiz. buradaki yorumlarda ona göre oluyor.olmakta..
hoş olmayan etik olmayan birşeyin var olduğu ortada ama....

bak ne kadar medeni olduğumu anlatayım sana. aslında son derece açık fikirliyimdir. beni bilen bilir.hümanistim üstelik. ama en büyük özelliğim empati yapabilmektir. arkadaşlık kavramı benim için çok çok önemlidir. o konuda hiçbir arkadaşımdan gizli iş çevirmem. onların canını yakacak onlardan gizli şeyler yapmam. evet onların kocalarıtyla gizli görüşmek medeniyetse evet medeni değilim dedim.
İnan kendini anlatmana hiç gerek yok O okypete biz senin ne kadar medeni,insancıl,açık fikirli ve saygılı bir insan olduğunu biliyoruz yorumlarından..Eğer arkadaşımız,eşimiz dediğimiz insanların arkasından iş çevirmek,onlara yalan söylemek,kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyleri onlara yapmak medeni olmamaksa yalnız değilsin bende medeniyetsiz bir insanım..Hatta öyle medeniyetin içine tükürüyorum burdan !

"elin adamı"Aile dışında ki bütün erkekler bu kategoriye girer.Bekarken istendiği kadar erkek arkadaş olabilir. Flört olur,Konu paylaşımı olur, Siyaset, din,fizik,kimya biyoloji, üçgen ,tanjant,osmanlı ,parti,çarli vb her tür konu olabilir. istenilen yere gidilir, istenilen iletişim aracı ile görüşülebilinir. Ancak ne zaman bir erkeğin soyadı alınır. Ondan sonra "elin adamı" devreye girer. İstediğimiz kadar arekadaşız, dostuz desekte onlar elin adamıdır.

İnan kendini anlatmana hiç gerek yok O okypete biz senin ne kadar medeni,insancıl,açık fikirli ve saygılı bir insan olduğunu biliyoruz yorumlarından..Eğer arkadaşımız,eşimiz dediğimiz insanların arkasından iş çevirmek,onlara yalan söylemek,kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyleri onlara yapmak medeni olmamaksa yalnız değilsin bende medeniyetsiz bir insanım..Hatta öyle medeniyetin içine tükürüyorum burdan !
çok teşekkürler.
ya en yakın kankimin kocasının telefonunu bilmem.

Son düzenleme:
medeniyet kadın veya erkeğin gizlece biryerlerde buluşması değildir!! medeni insan bırbırıne ve goruslere saygı duyan insandır insanların birbiri arkasından gizli kapaklı iş çevirmesi değildir. Lütfen her okuyupta başına buyruk hareket eden insanları medeni diye yönlendimeyelim..

Medeniyet ve uygarlık kavramları çoğunlukla aynı anlamda kullanılmakla birlikte, uygarlığın daha geniş bir anlam taşıdığını ifade etmek mümkündür.
Medeniyetin, belirli bir insan topluluğu veya topluluklarının belirli bir coğrafya üzerinde ve belirli bir zaman içinde ortaya koydukları değerlerle sınırlı olmasına karşı; uygarlık kavramının, binlerce yıl devam eden gelişmeler sonunda, insan aklının, bilim ve teknolojisinin katkısı ile ortaya çıkan ve tüm insanlığın eseri ve malı olan evrenselliği sözkonusudur.

Yani açıkçası umrumda değil ne derece medeni olduğun

sen eğer "durun olaya bir de şu acidan bakın" diyen birine üstelik evet kadının yaptığı çok büyük yanlış adamın güvenini mahvetmis ama kadın kötü niyetim yoktu diyor diyen birine eğer aldatmayi savunma der gibi yorumlar yaparsan
bir de alakasız yere karsidakine saygısızlık yaparak o kadar yazdığını hiçe sayarak eee o zaman hepimiz gizli gizli görüşelim dersen
senin humanistligin laftadir
hakaret budur .

Bir kişi konu açmışsa ve soruyorsa sizce aldatıyor muyum ben diye, herkes kendi fikrini söyler elbette.
Elalemin adamıyla madem kendisine çok güveniyorsa konu sahibi, açık açık söyleyerek buluşur.
Neden yapamıyor? Çünkü kendisi de aldattığını biliyor.
Siyasetmiş,ilişkilermiş hayat felsefesiymiş miş de miş konular...
Yemişim hayat felsefesini.
Resmen eşinde bulamadığı bu yönü ve pohpohlanmayı başka bir erkekte bulup duygusal tatmine ulaşmaya çalışıyor.
Bunu dile getirmenin neresi yanlış?
Hümanizm fikrini açıkça dile getirememek demek mi yoksa sizin kitabınızda?
Bakın sözlük ne diyor:

Aldatma

Aldatma veya sadakatsizlik; evli ya da duygusal veya cinsel bir ilişki içerisindeki taraflardan birinin -eşinin haberi veya rızası olmadan- bir başka kişi ile ilişkiye girmesi. Aldatma sadece duygusal düzeyde, sadece cinsel ilişki düzeyinde veya hem duygusal hem cinsel ilişki şeklinde olabilir. Aldatmanın tanımı kültürden kültüre veya çiftler arasındaki anlaşmalara göre farklılık gösterebilir.

Duygusal aldatma
Duygusal aldatma; kişinin romantizm, zaman ve ilgi gibi duygusal kaynaklarını ilişki dışındaki bir kimseye yöneltmesidir.Yeni ilişkinin boyutu yüz yüze görüşme ile internet, mektup veya telefon aracılığıyla uzaktan görüşme arasında değişebilir.

vuuuu über sert olmuş
Kızım sen deli misin yoksa cahil misin?
Ne işin var elin herifiyle kocandan gizli pastanelerde orda burda
Kendine kız arkadaş bul onunla sohbet et saçmalama lütfen
Eşin aynısını yapsa senden gizli bir kızla buluşşsa etse kulağına gelse burada veryansıl edersin adatılıyorum diye
Lütfen kendine gel elini eteğini çek elin adamından.

Açıkçası hiçbir mantık bana bu kadar mesajlaşma, arama, gizli saklı kimsenin haberi olmadan buluşma eylemlerinin yapılması hiç 'masum ve'medenice gelmedi. Benim fikrim, konu sahibi aslında kendini kandırıyor ve eşi öğrendiği için savunacağı argümanlar arıyor. Zira aksini savunmak oldukça güç, 100 kişiye sorsan belki 1 kişi inanır veya inanmaz yaptığı açıklamaya. Burada ki kadınların görüşlerinden yararlanmak amacı. Tabi eğer fake değil ise. Bu tıpkı dava dilekçesi yazarken, Yargıtay;'ın daha önce benzer konularda verdiği kararları araştırmaya ve örnek göstermeye benziyor. Hiç samimi gelmedi bana.

Böyle bir konuda kendi kendine karar veremeyip bize sorman zaten muhakeme yeteneği olmayan biri olduğunu gösteriyor arkadaşım.
O yüzden başka bir erkekle eşim görüştürmüyor bahanesinin arkasına saklanman veya çok ciddi meseleler konuşuyorduk diye kendini kandırman çok normal.
Seni suçlamak bana düşmez. Ama eşin sonuna kadar haklı. Çok ciddi bir yalanlar var işin içinde.

Bu olayı savunup medeniyet diyenler aslında aynı şekil yaşayan kişilerdir zira kendileri yapmazsalar niye bu kadar savunsun

Acaba sevgilisine veya eşine ay medeni ol senin her şeyi bilmene gerek yok ne olmuş erkek arkadaşımla buluşmuşsam sana ne ? diyebilecekler mi ?

yaptığın çok büyük yanlış tatlım .. erkekden arkadaş olmaz

Esinle ayni seylere ilgi duymuyor olabilirsin, ama bu gidip baska erkeklerle konusmani gerektirmez. Cinsiyet ayrimi yapmiyorum erkekten de arkadas olur fakat gizli sakli isler cevirmen isleri tamamen tersine cevirmis.
Aldatmis olmuyorsun , ama yalancilik da bir aldatma sekli sayilirsa evet aldatmissin.
Bu arada erkek arkadasim olsun hic istemedim. Cunku cogu erkek arkadaslikta bile ipin ucunu kaciriyor.

yaptığın çok büyük yanlış tatlım .. erkekden arkadaş olmaz
Yoo erkekten gayet arkadas olur. Sadece gizli saklisi olmaz. Benim 10 yıllık erkek arkadaşlarım var esim olmadigi zaman da gorustugum. Muhim olan eslerin birbirinden haberdar olması ve arkadaslik sınırının korunmasidir.

X