Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

bence eşinizi aldatmış olmuyorsunuz tabii ki, belki eşiniz yeterince ilgili değil size ve kafanız karıştı onu bilemem. hep derler ya erkeğin gözü dışarı kayarsa kadında sorun vardır diye tam tersi de doğru bence. Yalan söylemiş olmanız kötü olmuş keşke en baştan doğrusunu söyleseydiniz eşiniz muhtemelen izin vermezdi görüşmezdiniz belki bunalırdınız belki daha da bunalacaksınız ama haklıyken haksız duruma düşmemeye çalışın..

Kocandan gizli görüştüğün her adam için evet aldatıyorsun, çünkü adamı kandırıyorsun ve yalan söylüyorsun
Madem adam önemli değil neden kocanı ezerek gittin, ne siyaset aşkıymış ne felsefe konuşmasıymış ki bu kadar önemli olan kendi kocana yalan söyleyerek gitmişsin, Hayır dünyayı mı kurtaracaktınız bu kadar önemli olan görüşmelerle
Bence açık olun herkese karşı bir şey hissetmeseniz bu riski göze almazsınız
Ayrıca evdeki kocanız süs biberi değil, alın karşınıza onla konuşun ne konuşacaksınız
Konuşamıyorum onunla derseniz onu evlenmeden düşünecektiniz.

Merhaba,

Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.

Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.

Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Ben yanlış mı yaptım?
eşim aynı şeyi yapsa birdaha ona asla güvenmezdim ve aldattııgını düşünürdüm.

Bu konulari konusmak icin onemli iki mesele var. Bir evli erkek olucak. İki gizli gizli gorusup konusulacak. Herkes bilirse nasil bu konularla dunyayi kurtaralim hee nasil soyle corc
Kadını tanimiyorsun. Hayatta bir sürü durum var hersey senin bildiğin kaliplarda ilerlemiyor. Onaylamazsan Hayır onaylamiyorum dersin, kendince bir şeyler kurup karşı taraf o dusuncedeymis gibi yorum yapamazsın. Yok evli adamla görüşme fantezisi yok kafe köşeleri bunlar bel altı çok çirkin ahlaksız yorumlar. Evet internet ortamı kişiye pervasizlik veriyor empati durumunu engelliyor ama bunun bir ölçüsü olmalı. Ben birini aldatsam birine ilgi duysam buraya yazsam niye saklayayim yani beni tanımayan insanlar ne diye durumu degistirerek anlatayım. insanları böyle yerlerden uzaklastiran gerçekten sizsiniz. Size göre kocanın arkadaşıyla konuşmak boşanma sebebidir benim annemin babamın arkadaslariyla görüştüğü olur birbirlerini ararlar babam da annemin arkadaslariyla görüşür bu görüşmeler her zaman toplu olmaz. Bu size uymaya bilir. annem veya babam gizli konussa evet bu yanlis ama birbirlerine ilgi duyuyorlar denilemez.

Ya geyik yasak değil mi saçma sapan komik olmayan espriler yapıyor millet.

Kadını tanimiyorsun. Hayatta bir sürü durum var hersey senin bildiğin kaliplarda ilerlemiyor. Onaylamazsan Hayır onaylamiyorum dersin, kendince bir şeyler kurup karşı taraf o dusuncedeymis gibi yorum yapamazsın. Yok evli adamla görüşme fantezisi yok kafe köşeleri bunlar bel altı çok çirkin ahlaksız yorumlar. Evet internet ortamı kişiye pervasizlik veriyor empati durumunu engelliyor ama bunun bir ölçüsü olmalı. Ben birini aldatsam birine ilgi duysam buraya yazsam niye saklayayim yani beni tanımayan insanlar ne diye durumu degistirerek anlatayım. insanları böyle yerlerden uzaklastiran gerçekten sizsiniz. Size göre kocanın arkadaşıyla konuşmak boşanma sebebidir benim annemin babamın arkadaslariyla görüştüğü olur birbirlerini ararlar babam da annemin arkadaslariyla görüşür bu görüşmeler her zaman toplu olmaz. Bu size uymaya bilir. annem veya babam gizli konussa evet bu yanlis ama birbirlerine ilgi duyuyorlar denilemez.
ilahi senin kız arkadaşın senden gizli kocanla görüşse ilgi duymasalarda normal bakarmısın.bunda birşey yok der msin.
yine yazıyorum,kız arkadaşı görüşemiyoruz diye ablaya dert yanıyor, ama konu sahibi onunla göreşeceğine kızdan gizli kocasıyla görüşüyor. anne babanızın olayından farklı bu

ilahi senin kız arkadaşın senden gizli kocanla görüşse ilgi duymasalarda normal bakarmısın.
yine yazıyorum,kız arkadaşı görüşemiyoruz diye ablaya dert yanıyor, ama konu sahibi onunla göreşeceğini kızdan gizli kocasıyla görüşüyor. anne babanızın olayından farklı bu
Iyi okudugunuza emin misiniz ? Gizli görüşse yanlış ama birbirlerine ilgi duyuyorlar denmez. Eski sevgilimin artık konusmadigi bir arkadaşı vardı. Ben çocuğu çok seviyordum. Paylasimimiz vardı. Bunlar evleri kavgayla ayırdı ben eski sevgilimden gizli 1 kere bu çocukla konuştum. Eee benim ilgim mi vardı ? Yanlış mı yanlış. Ama insanları hassas konularda bu kadar iğrenç yaftalayamaz kimse

Merhaba,

Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.

Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.

Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Yalan da aldatmak degılmı dir illa birliktelikmi olması gerekir yaptığın çok yanlış esin aynısını yapsa ne yapardin

Iyi okudugunuza emin misiniz ? Gizli görüşse yanlış ama birbirlerine ilgi duyuyorlar denmez. Eski sevgilimin artık konusmadigi bir arkadaşı vardı. Ben çocuğu çok seviyordum. Paylasimimiz vardı. Bunlar evleri kavgayla ayırdı ben eski sevgilimden gizli 1 kere bu çocukla konuştum. Eee benim ilgim mi vardı ? Yanlış mı yanlış. Ama insanları hassas konularda bu kadar iğrenç yaftalayamaz kimse
iyi okudum.
hiç bir kız arkadaşımın sevgilisi yada kocasıyla ondan habersiz ne mesajlaşırım nede başbaşa görüşürüm. zaten burada herkes bununla ilgili yazıyor evet. yaftaysa yafta. ilgi var yada yok. bu yanlış. millette yanlış diyor
üstelik konu sahibinin arkadaşıla arasında sorun yok. onuda alabilirlerdi yanlarına

Konunuz bana bi şeyler hatırlattı. En son felsefi konuşma yapan bi ikili eşlerini boşayıp evlenmişti birbiriyle. Biz birbirimizi anlıyoruz siz felsefe bile yapamıyosunuz demişlerdi bahane olarak eşlerine. Yani bu olay yüzünden felsefe yapmaya sıcak bakamıyorum elin adamları kadınlarıyla. Kendi kendinize düşünüp filozof olun kardeşim. Felsefe dağlarda falan tek başına yapılır. Ya da felsefe bölümüne falan gidilir hocanla vb. Yapılır. O da olmadı aç kitap oku felsefi felsefi yav.

Arkadaşlar mesele basit neden bu kadar dallanıp budaklandı..eşine söylemeye cesaret edemediği bir işi yapıyorsa bir kadın işin içine ihanet de katar aldatmada...

Kaldıki bende aralarında özel bi sevgi bağı olduğunu düşünüyorum.bu bağ kuvvetlenebilir velhasıl kelam..sonrası malum...

Bi erkekle konusmak bosanma sebebi degil, onunla kocan istemedigi halde gizli gizli konusmak yanlis hele onunla gizli gizli bulusmak daha da yanlis. Aldatmak sadece fiziksel duygusal olmaz, duygusal biseyi olmasa bile kocasina buyuk bi yalan soyleyerek aldatmis. Bunu kocasi yapsa suan burda adiler terbiyesiz herifler bosanlar havada ucusurdu. Biz bu yorumlari konu sahibi hatasini anlasin icini rahatlatmaya calismasin kocasinin gonlunu alsin diye yapiyoruz. Belki uslubumuz yanlis ama biz boyle konusmasak burda nice kadin bu tarz bi konu acacak. Siz de farkindasinizdir yaptigi yanlisin dunyada insan mi yok oyle siradan konulari konusacak. Yaptigi yanlislari tek tek birilenin yuzune carpmasi lazimdi gercegi net gorebilmesi icin. Buraya yaptigim tum yorumlari okursaniz eger biseyler yapmasi konusunda tavsiyeler verdigimi de gorursunuz. Bir insana yumusak davranip kendince ogut vermeye kalkarsan yeterli farkindaligi yaratamazsin, yeri gelince sert cik ki gercekler dank etsin diye dusunuyorum

Merhaba,

benim eşim döverdi kesin beni

iyi okudum.
hiç bir kız arkadaşımın sevgilisi yada kocasıyla ondan habersiz ne mesajlaşırım nede başbaşa görüşürüm. zaten burada herkes bununla ilgili yazıyor evet. yaftaysa yafta. ilgi var yada yok. bu yanlış. millette yanlış diyor
üstelik konu sahibinin arkadaşıla arasında sorun yok. onuda alabilirlerdi yanlarına
Ya offf. Arkadaşım görüştüm ve iki tarafında birbirine ilgisi yoktu diyorum .ben Sevgilimi seviyordum çocukla da aşık olduğu kızı nasıl tavlayabilecegine dair konuştuk ben mi konuşSam acaba bilmem ne şu bu. Iki tarafinda ilgisi yoktu. Yaftalayamazsin ya yani bu yaftaysa yafta diyemezsin. hayatta böyle bir şey yok. Valla zorlastiriyosunuz yaşamayı
bir durum yanlışsa yanlış denilir
bir daha yapma yanlış anlaşılabilir denilir

Kudurup ahlaksız ,iilginiz var gibi iftira atilamaz
hiç biriniz niyet ,alt metin okuyucusu degilsiniz

Anlatılan kadarıyla yorum yazabilirsiniz.
ilgim var deniliyorsa ona göre yorum yapılır
böyle bir şey yazmiyorsa bunu ima edemezsiniz

Ya offf. Arkadaşım görüştüm ve iki tarafında birbirine ilgisi yoktu diyorum .ben Sevgilimi seviyordum çocukla da aşık olduğu kızı nasıl tavlayabilecegine dair konuştuk ben mi konuşSam acaba bilmem ne şu bu. Iki tarafinda ilgisi yoktu. Yaftalayamazsin ya yani bu yaftaysa yafta diyemezsin. hayatta böyle bir şey yok. Valla zorlastiriyosunuz yaşamayı
bir durum yanlışsa yanlış denilir
bir daha yapma yanlış anlaşılabilir denilir

Kudurup ahlaksız ,iilginiz var gibi iftira atilamaz
hiç biriniz niyet ,alt metin okuyucusu degilsiniz

Anlatılan kadarıyla yorum yazabilirsiniz.
ilgim var deniliyorsa ona göre yorum yapılır
böyle bir şey yazmiyorsa bunu ima edemezsiniz
iyi o zaman herkes karılarından kocalarından gizli onların kız yada erkek arkadaşlarıyla görüşsün. o kadar medeni olamadım ben. üzgünüm

X