Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Esınızın ıstemedıgı bı aıleyle ve ne hıkmtse aıle dedıgızde sadece o adam esı mesı yok ortda nasıl aıleyse artık(!)Hem esınzden gızlı chatlesıyosunuz,bıde kafelerde lıselı asklar gıbı bulusuyosunuz neymıs sıyaset konusuyomussunuz tamam da neden o adamın esı yanınızda yok o zaman......Allahaskına dalgamı gecıyosunuz szce bu nedır aldatma degılse?Ve kendınızı savunma seklını cok cocukca neymıs esı ızın vermemıs mısssssdemekkı hosuna gıtmeyen bıseyler var evlılık demek eslern bırbırlerıne anlayıs gostermelerı demektır yanı sıZın ıstemedıgınız bayan bı arkadasıyla esınız gorussr ve bulussa sız cok anlayıslı davranırdınız demek kı.....Sızı tebrık edıyorum o zaman .Bana ıse cok ters gelrdı paralardım esımı.....

Esınızın ıstemedıgı bı aıleyle ve ne hıkmtse aıle dedıgızde sadece o adam esı mesı yok ortda nasıl aıleyse artık(!)Hem esınzden gızlı chatlesıyosunuz,bıde kafelerde lıselı asklar gıbı bulusuyosunuz neymıs sıyaset konusuyomussunuz tamam da neden o adamın esı yanınızda yok o zaman......Allahaskına dalgamı gecıyosunuz szce bu nedır aldatma degılse?Ve kendınızı savunma seklını cok cocukca neymıs esı ızın vermemıs mısssssdemekkı hosuna gıtmeyen bıseyler var evlılık demek eslern bırbırlerıne anlayıs gostermelerı demektır yanı sıZın ıstemedıgınız bayan bı arkadasıyla esınız gorussr ve bulussa sız cok anlayıslı davranırdınız demek kı.....Sızı tebrık edıyorum o zaman .Bana ıse cok ters gelrdı paralardım esımı.....

yanlış ne kelime çookk aşırı yanlış yapmışsın..büyük bir hata malesef..nasıl düzeltirsin bilmem ama eşin kızmakta ve sorgulamakta çok haklı..kendini eşinin yerine koy sen ne hissederdin....................

Tabii ki hata yapmışsınız. Eşinizin sizi arkadaşlarınızla görüşmenizi engellemesi de yanlış ama bu durum bu noktaya gelmemeliydi. Eşinizle konuşup arkadaşınız ve eşiyle ailece görüşebilirdiniz. En azından eşinizi ikna yöntemine gidebilirdiniz. Ayrıca neden eşiyle bu kadar sıkı fıkı değilsiniz de kocasıyla böylesiniz onu da anlamış değilim. Siyaset ve felsefe konuştunuz öyle mi? Buna gerçekten bizim inanmamızı mı bekliyorsunuz, biz inanmadık ki eşiniz nasıl inansın böyle bir şeye.

Aldatmissin tabi.

Iliskilerinizde ne konuşuyorsunuz Allasen.? Hep askim bortum bocegim falan mi muhabbetiniz? Ortak zevkler konularda iliskinin bir parcasi degil mi? Pekala adamdan etkilenmis sohbeti kesmek istememissin.

Bu adam sadece arkadasin olsaydi gizli sakli bulusma ayarlamaz arkadasin olan esi ve adamla birlikte bir bulusma ayarlardiniz. Madem bu adam bu kadar felsefe siyaset konusuyor muzakereler munazaralar girla gidiyor karisi da pek farkli degildir degil mi? Onu dahil etmeme sebebin ne ?

Adam değil sizin arkadaşınız onun eşi ve öyle telefon, mesaj ile yok siyaset konuşuyorduk yok kitaplardan konuşuyorduk masalını da kimse yutmaz kimseyi aptal yerine koymaya gerek yom hele hele arkadaşın yokken pastanelerde görüşmek neden? bu konularda konuşacağın hiç mi bayan arkadaşın yok onu da geç ablanında demesiyle kız arkadaşınla hiç görüşmüyormuşsun onunla hiç görüşmeyip eşiyle görüşüyorsun sürekli ve buluşuyorsun sonra da kötü niyetli değil diyorsun bal gibi de birşeyler var aranızda. Eşin de aynısını yapsın o zaman erkek arkadaşının eşiyle telefonlaşsın, görüşsün ama arkadaşıyla hiç görüşmesin sadece karısıyla görüşsün sen duyunca da arkadaşız desin sen de tamam canım sorun değil de var mı böyle birşey. Kocanızın yerinde olsam anında boşanma davası açardım.

evli bir adamla evli bir kadın neden görüşür?
hemde gizli gizli neden görüşür?

Adam değil sizin arkadaşınız onun eşi ve öyle telefon, mesaj ile yok siyaset konuşuyorduk yok kitaplardan konuşuyorduk masalını da kimse yutmaz kimseyi aptal yerine koymaya gerek yom hele hele arkadaşın yokken pastanelerde görüşmek neden? bu konularda konuşacağın hiç mi bayan arkadaşın yok onu da geç ablanında demesiyle kız arkadaşınla hiç görüşmüyormuşsun onunla hiç görüşmeyip eşiyle görüşüyorsun sürekli ve buluşuyorsun sonra da kötü niyetli değil diyorsun bal gibi de birşeyler var aranızda. Eşin de aynısını yapsın o zaman erkek arkadaşının eşiyle telefonlaşsın, görüşsün ama arkadaşıyla hiç görüşmesin sadece karısıyla görüşsün sen duyunca da arkadaşız desin sen de tamam canım sorun değil de var mı böyle birşey. Kocanızın yerinde olsam anında boşanma davası açardım.
zavallı kızcağızda ,konu sahibinin ablasına hiç görüşemiyoruz diye dert yanıyormış ,konu sahibi için.
bilseki o arkadaşı onunla görüşmeyip kocasıyla görüşüyor, başbsşa

Tek hataniz gizli gorusmeniz ki bu cok buyuk bir hata ve esiniz hakli.

Kiz arkadasinizle gorusmeyip esiyle gorusmeniz de sacma. Niyetinizi bilemem ama buraya bakarak yorumladigim bal gibi de aldatmissiniz. Ama bunu o adamla konustugunuz icin soylemiyorum. Esinizden gizlediginIz icin soyluyorum...

bende arkadaşlarımın kocalarıyla gizli saklı pastahanelerde muhallebicilerde buluşup dünyayı kurtarıyorum bende mi aldatmış sayılıyorum :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:acil yorum yapın hele :KK43:

X