Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Merhaba,

Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.

Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.

Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Ben yanlış mı yaptım?

aldatmak değilde yaptıgınız yanlıs olmus. umarım eşinizle aranız düzelir.

Neden bu kadar önemli o konuştuğunuz arkadaşınız sizin için.

Yanii eşinizin size güveni kalmadı, değecek birisimi bu kadar o kişi?

Bundan sonra eşinizin size karşı dürüst olmasını beklemeyin bence.

Şu an ewliliğinizin dengesi bozuldu farkındasınızdır umarım...

Son düzenleme:
Bi dahakine Otel falan ayarlayın ne öyle ergenler gibi pastane falan. Hem kimse görmez öyle.

Ya bir de "aldattim mi şimdi? Haksız miyim?" Diye sormuyon mu? Deli ettin beni sabah sabah. Allah kocalarımızı senin gibi " muhabbet" duskunu kadinlardan korusun.

Nedir bu ve felsefe ve siyasi konular aşkı pastaneler de buluşturacak kadar Allahını seversen??:KK14:

Aldatmis felan degilsiniz hatta bunun bir dert degil anket gibi bisey oldugunu dusunuyorum cunki burasi turkiye ve burada kadinlar erkeklerle konusamaz konusursa O... olur felan.medeni ulkelerde bu boyle degil biliyorum mesela esinin arkadasiyla esin hakkinda bir cafede konusamazsin ama john la maria konusabilir cunki burada candan sarkan yasli teyzeler nasilsin diye sormaz NEREYE?? diye sorar ....
Ama birde isin fitri tarafi var esin seninle tartisacak sen anlayisli kulturlu sevecen felsefe ve siyasetten hoslaan adama akacaksin demek ki tabiat kanunlarina fazla kafa tutmamak lazim...
bacim gune mune gir yaaa yok mu dikis nakis kursu sizin orda ???

eşinizin bilgisi olsa sıkıntı olmazdı.neden bir erkek ile bi kadın yan yana gelince hep akıllara sex geliyor anlamıyorum.sosyal anlamda entelektüel bir paylaşım olamaz mı?illa bu paylaşım duygusallığa evrilecek diye birşey yok.bayanlar bari siz böyle düşünmeyin.

yaptığınızın doğru olduğuna inansaydınız, yalan söyleyerek gizli saklı konuşup görüşmezdiniz. kocanız haklı.
adam arkadaşınızın kocaysıymış, bu duruma arkadaşınız yani adamın karısı ne diyor. büyük ihtimal haberi yok.
yanlıştasınız.

Merhaba,

Bir arkadaşımın kocası ile bir süredir telefon, mesaj ve email yoluyla görüşüyorum.
Yanlış anlamayın, aramızda öyle birşey yok. Sosyal konular, okuduğumuz kitaplar, felsefe, siyaset, din gibi konularda müzakere ediyoruz.
Kocamın haberi yok. Zaten bu aileyi çok sevmediği için görüşmemi de istemiyordu. Ben de gizli görüşüyorum.
Hatta geçenlerde bir pastanede oturup birkaç saat konuştuk da. Eşimin kızacağını bildiğim için bir kız arkadaşımla görüşeceğimi söylemiştim.

Ancak bugün ne yazık ki, ablam yüzünden bu durum ortaya çıktı. Bugün ablamlarda kahvaltı yapıyorduk. Ablam tesadüfen birkaç gün önce bu kız arkadaşım ile görüşmüş ve kahvaltıda bu kız arkadaşımın benimle görüşmek istediğini ama görüşemediğini söyleyince kocam şüphelendi. Kız kardeşimi ben başka bir odaya geçince sorgulayınca gerçek ortaya çıktı.

Eve dönerken arabada yüzüme bile bakmadı. Eve dönünce "Bana doğruyu söyle, ne yaptın" dedi. Önce inkâr ettim. Ama inanmadı. "Ne yaptığımı zannediyorsun, yanlış birşey yapmadım ki" dedim. "Sen evli bir kadınsın, başka bir erkekle pastane köşelerinde başbaşa ne konuşuyorsun!!!" diye bağırdı. Çok ciddi tartıştık. "Ben yanlış bir şey yapmadım, sadece konuştum" diyorum ama anlatamıyorum. Ben sadece konuştum, üstelik konuştuğumuz şeyler felsefi, siyasi konular vs.
Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Ben yanlış mı yaptım?
Yanlış yaptınız evet. Eşiniz başka biriyle görüşse hemde hiç istemediğiniz biriyle siz aferin siyaset, felsefe konuşmuşsun sorun yok mu dersiniz?
Başka insan mı yok çevrenizde ki gizli saklı bir şekilde bulusmak, konusmak zorunda olduğunuz birini seçtiniz bu konuları konuşmak için?
Yalan söylemeyi bile göze almışsınız ki bu ciddi yanlış birşey bana göre.

Siz belki olaya masumane bir şekilde bakabilirsiniz ama dışardan bakan her insan bunu farklı bir şekilde düşünür. Siz hatalısınız.

Bu arada düşüncelerimi kadın-erkek arkadaş ve kanka olabilir mantığına sahip biri olarak yazıyorum. Hatta eşi bir kız arkadaşına hayran biri olarak.
Ortada gizlenecek bir şey varsa bir yanlış vardır.

eşinizin bilgisi olsa sıkıntı olmazdı.neden bir erkek ile bi kadın yan yana gelince hep akıllara sex geliyor anlamıyorum.sosyal anlamda entelektüel bir paylaşım olamaz mı?illa bu paylaşım duygusallığa evrilecek diye birşey yok.bayanlar bari siz böyle düşünmeyin.
arkadaşım,senin kız arkadaşın kocanla gizli gizli buluşsa, maiileşse mesajlaşsa,senin haberin olmazsa,sen çağrılmasan hoş bakar mısın

Nereye gitseydik ay??
Pastaneye taktınız yahu.
Müsait bir yerdi oturduk işte.

Bir sürü de insan vardı. Sanki yapayalnız mıydık!
Tamam, eşime yalan söylemem YANLIŞ! Hatalıyım.
Ama şu konuda hatalı değilim. "Evli bir kadın, başka bir erkekle oturup konuşamaz" denemez. Bu konuda haksızsınız.
Ha, yapayalnız, başbaşa olurlarsa belki, ama öyle değildi ki, kalabalık bir ortamda konuştuk. Elele gözgöze de değil yani.
Normal iki medeni insan gibi konuştuk.
peki o adamın eşi biliyor mu buluştuğunuzu? hadi eşin o aileyle görüşmeni istemediği için gizledin eee bu durumda o adamın eşinden böyle bi talep gelmediyse şayet o kadın biliyordur görüştüğünüzü değil mi? yok o da bilmiyorsa var bu işte bi sıkıntı.. ya da karşılıklı bi yasaklanma durumu varsa yine var bu işte bi sıkıntı

ya tabiki bakmam.bakın mesajımda da belirttim.eşin bilgisi dahilinde olmalı.benim eleştirim kadınla erkeğin sosyal bir paylaşımda bulunmalarına karşı toplumun bakış açısınaydı.anlatabildim mi?

peki o adamın eşi biliyor mu buluştuğunuzu? hadi eşin o aileyle görüşmeni istemediği için gizledin eee bu durumda o adamın eşinden böyle bi talep gelmediyse şayet o kadın biliyordur görüştüğünüzü değil mi? yok o da bilmiyorsa var bu işte bi sıkıntı.. ya da karşılıklı bi yasaklanma durumu varsa yine var bu işte bi sıkıntı
eşi bilmiyormuş. sormamış bile eşe
ha ayrıca ne farkedermiş

X