Ben Şimdi Kocamı Aldatmış mı Oldum???

Pastane değilmiş bir üyeye özel mesajla starbucks olduğunu belirtmiş.
Ne fark ediyorsa artık:KK70:
ne demek ne farkediyorsa :KK11: kızım orası daha elit hem de entellektüel bir ortam tamam mıı :cool: aşna fişna yapcak halleri yok herhalde öylesine elit bir ortamda :KK70:zaten bakanlar falan da devlet meselelerini hep starbucksta konuşuyorlarmış :KK59:

zavallı kızcağızda ,konu sahibinin ablasına hiç görüşemiyoruz diye dert yanıyormış ,konu sahibi için.
bilseki o arkadaşı onunla görüşmeyip kocasıyla görüşüyor, başbsşa
Ben asıl şuna takıldım hadi eşi o aileyle görüşmesini istememiş diye ondan saklamış peki ortada yanlış birşey yoksa adamın eşi neden gelmiyor neden çağırılmıyor? O da gelseydi o zaman hadi arkadaşlarını çok özlemiş kocasına söylemeden bir görmüş derdik..Yine yalan söylemesi yanlış ama en azından eşte onlarla birlikte olurdu bu absürt durum olmazdı yani..İki eştende gizli görüşmek neyin siyaseti neyin politikası yani..Hoş bu konu hakkında fikrim fake olduğu yönünde ama..Buarada birde bu arkadaş çalıştığını söylemişti profildede ev hanımı yazıyor...

bende arkadaşlarımın kocalarıyla gizli saklı pastahanelerde muhallebicilerde buluşup dünyayı kurtarıyorum bende mi aldatmış sayılıyorum :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:acil yorum yapın hele :KK43:
Yook caniim ben sirf felsefi konusma yapmak icin evli adamlarla pastane koselerinde bulusuyorum gizli gizli. Ne aldatmasi. Sensin aldatma

Görüştüğünüz o adam için heyecanlandığınızı düşünüyorum...
Evet ben de kesinlikle oyle dusunuyorum. Her ne kadar havadan sudan seyler konusulsa da o adamla konusmaktan mutluluk duymasa konusmazdi. Kendine itiraf etmese de adamdan etkilenmis ki kocasi istemedigi halde konusup gorusmus. Neden hep iyi insanlar aldatilir yaa :KK43:

Yuh :KK57:Eşinizin yerinde olsam tepkim farklı olurdu ...siyaset konuşmuşlarmış ,pehhh

Evet ben de kesinlikle oyle dusunuyorum. Her ne kadar havadan sudan seyler konusulsa da o adamla konusmaktan mutluluk duymasa konusmazdi. Kendine itiraf etmese de adamdan etkilenmis ki kocasi istemedigi halde konusup gorusmus. Neden hep iyi insanlar aldatilir yaa :KK43:

Aynen canım , bi heyeecan bi kıpırdama olmasa içinde eşi istemediği halde konuşmayı göze almazdı sonuçta karşısındaki bir bayan değil , bence resmen flört etmişler ve dediğin gibi kendilerine bile itiraf edemedikleri için kocasının söyledikleri zoruna gidiyor. Herkesi kendin gibi bilme diye boşuna dememişler, aynı yatağı paylaşsanda farketmiyor insanlara güven olmaz.

başından beri, konuyu takip ediyorum.fake çıkacak diye yorum yapmıyorum.ama yorum yapmam gerekirse,(meşhur sözlükteki )bir cümleyle cevap veriyorum..."hani marjinal bizdik":KK23:

Yook caniim ben sirf felsefi konusma yapmak icin evli adamlarla pastane koselerinde bulusuyorum gizli gizli. Ne aldatmasi. Sensin aldatma
hıı bir de felsefe mi konuşcakmışız o zaman başka arkadaşlarımın kocalarıyla görüşme yapmam lazım en kısa zamanda:KK14:

Pastane değilmiş bir üyeye özel mesajla starbucks olduğunu belirtmiş.
Ne fark ediyorsa artık:KK70:

O zaman başka çok fark var işte lütfen

Pastahane de yapılan felsefe :

- Hayat bir tuzlu kurabiyemidir yok ise tatlı kurabiyemidir maralım

- Eve geçek mi çayı ben yaparım ona para vermeyek hınzırım

Starbucks

- Hayat bir sade kahve gibimidir yok ise moccha italyono caremelle gibi koyu ve karmaşıkmıdır kuzum

- Ah şu bakış açın öldürüyor beni boy friendim eve geçelim mi ? Zone larımız artar belki yeni bir boyut kazanırız he ?

:KK70:

( çok saçmaladım vurmayın )

görüşmekte bi sakınca yok da eşiniz istemediği halde görüşmeye devam edip birde üstüne yalan söylüyosanız hata yapmışsınız.hadi görüştünüz bari sonrasında eşinize kendiniz söyleseydiniz de başkalarının ağzından duymasaydı.:KK20: etraftan da biri görüp yalan yanlış konuşabilir,siz ve eşiniz ne duruma düşerdi o zaman.neden arkadaşınızla birlikte değil de başbaşa görüşmeyi tercih ettiniz ki.eşiyle siyasi felsefi konuşmalarınızı arkadaşınızın yanında da yapabilirsiniz...

Aynen canım , bi heyeecan bi kıpırdama olmasa içinde eşi istemediği halde konuşmayı göze almazdı sonuçta karşısındaki bir bayan değil , bence resmen flört etmişler ve dediğin gibi kendilerine bile itiraf edemedikleri için kocasının söyledikleri zoruna gidiyor. Herkesi kendin gibi bilme diye boşuna dememişler, aynı yatağı paylaşsanda farketmiyor insanlara güven olmaz.
Cok yazik yaa. Adam simdi omur boyu hep icinde suphe acaba beni yine aldatir mi diye. O evlilik huzurlu yurumezz.
Kendi elleriyle mutlulugunu öldürmus resmen. Abi nasil cesaret ediyonuz anlamiyorum ki ben kocadan gizli gizli gorusmeye! Bi yerde patliycak yani. Ben erkek arkadaslarimla selamlasmaya cekiniyorum kadin pastane koselerinde bulusuyo

hıı bir de felsefe mi konuşcakmışız o zaman başka arkadaşlarımın kocalarıyla görüşme yapmam lazım en kısa zamanda:KK14:
Bu konulari konusmak icin onemli iki mesele var. Bir evli erkek olucak. İki gizli gizli gorusup konusulacak. Herkes bilirse nasil bu konularla dunyayi kurtaralim hee nasil soyle corc

Bu konulari konusmak icin onemli iki mesele var. Bir evli erkek olucak. İki gizli gizli gorusup konusulacak. Herkes bilirse nasil bu konularla dunyayi kurtaralim hee nasil soyle corc
off ben evli değilim sıkıntı orada :mad::mad::mad::mad: dünya bir müddet bu düzende gidecek malesef şu ara kurtaramıcam:KK43:

X